IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Абсурд... какво прави Лукоил???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
    Някой може ли да ми обясни защо не поевтиява бензина? $34 за барел, а тук цената си стои на 2.03 лв. Доларът си държи нива около 1.06-1.10 за евро от месеци не може неговото поскъпване да компенсира спада, защото няма такова...
    Друго предположение - големи разходи
    http://www.razkritia.com/464549/%D0%...-%D1%8E%D0%B1/
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Както е тръгнало, скоро петрола ще се подарява.
      Ще се плащат само транзитни такси или превоз...
      ТОГАВА вече в България дизела, вероятно ще падне на 1,97 ...
      (ама па пак ще ти вдигнат венетката...)
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Някой може ли да ми обясни защо не поевтиява бензина? $34 за барел, а тук цената си стои на 2.03 лв. Доларът си държи нива около 1.06-1.10 за евро от месеци не може неговото поскъпване да компенсира спада, защото няма такова...
        Щото търговците трявба да печелят, а държавата да събира ДДС-то.
        Народа да го .уха !
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Как защо? Страната се намира в неистова стабилност. Цените също.

Коментар

• Някой може ли да ми обясни защо не поевтиява бензина? $34 за барел, а тук цената си стои на 2.03 лв. Доларът си държи нива около 1.06-1.10 за евро от месеци не може неговото поскъпване да компенсира спада, защото няма такова...
            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• В Европа се оплакват на "Лукойл" от качеството на руския петрол

При нас с танкерите дали е по-читав ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
                Споко!
                Няма да паднат цените!
                Ниска цена -> малко ДДС -> слаб приход в бюджета...
                Повтарянето на една неистина заслужава внимание
                За десетте месеца на 2015 цените на горивата са около 20% по-ниски от 2014,но събраният ДДС е по-висок от 2014(напразни останаха притесненията на Кадиев):
                http://www.minfin.bg/bg/statistics/12
                По-ниската цена на енергията,съчетана с по-ниски лихви и поевтиняване на еврото е довело до оживление в икономиката-спад на безработицата,покачване на средната заплата и развързване на кесиите.
                Колкото до Златев...вероятно ще го компенсират
                Износа на горива за Македония са на стойност 142млн.за 2013 и 126млн.за 2014:
                http://www.neftochim.bg/publichni-do...ov-otchet.html стр.68 и 69
                Нефтохим успява да изнася за държави с по-ниски цени,но забраната на КЗК (комисия за защита на картела) да публикува цени на едро трябва да бъде обект на разследване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  А акциза???
                  Ако малко вдигнеш потреблението заради ниските цени, дали далаверата няма да е по-голяма???
                  Не съм сигурен, че управляващите между далавера за Златев и "далавера" за бюджета избират бюджета.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                    Приходите в бюджета или далаверата ?
                    Приходите в бюджета определено. Далаверата за Златев ще спадне

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      А акциза???
                      Ако малко вдигнеш потреблението заради ниските цени, дали далаверата няма да е по-голяма???
                      Приходите в бюджета или далаверата ?
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
                        Споко!
                        Няма да паднат цените!
                        А акциза???

Коментар

• Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнение
                          Ами Марешки нямаше ли да отваря втора бензиностанция?
                          Колкото повече, толкова по-голям шанс да паднат и цените.
                          Споко!
                          Няма да паднат цените!
                          "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнение
                            Ами Марешки нямаше ли да отваря втора бензиностанция?
                            До колкото знам ще прави национална верига, но втората също е във Варна в кв. Левски мисля.. И май трябваше да е готова, но може да го мотат още регулаторните - нали са нужни 100 инстанции.
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Ами Марешки нямаше ли да отваря втора бензиностанция?

Коментар

• Както се вижда на графиките долу (чеквайте празните кръгчета) и без ДДС и акциз и с тях и като крайна цена, горивата ни са едни от най-скъпите в Европа, с благословията на държавната администрация и правителството. България е в топ 5 на държавите (4-та позиция) с най-скъпи горива в Европа http://money.bg/economics/balgariya-...-v-evropa.html
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X