IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Абсурд... какво прави Лукоил???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Накарах счетоводителката да ми донесе новата фактура.
    Доставка на 4т на цена 1,277 без ДДС. Крайна цена 1,53.
    Предполагам че за Марешки отстъпките за много по големи, така че хич да не ми обясняват, че Марешки продава на загуба.
    МАМУН е попаднал на некъф ШЕБЕК!!!
    Би требело за това количество поне едни,,,,15-20-стинки
    отстъпака да има. Измамили са го.
    ПАРИТЕТНОТО 1,00000 ела здравей !!!:):):):):):):)

Коментар

Накарах счетоводителката да ми донесе новата фактура.
      Предполагам че за Марешки отстъпките за много по големи, така че хич да не ми обясняват, че Марешки продава на загуба.
      Първият танкер с американски петрол пристигна в Европа

https://money.bg/business/parviyat-t...-v-evropa.html

П.П. В нормалните държави си печелят, тук се разправяме за 15 стинки дали били еФтино или скъпо, щото в УСА на 70 стинки литър, сигурно "губят"?

Коментар

• Накарах счетоводителката да ми донесе новата фактура.

Коментар

Е, това няма как да е истина. за 3-4 тона всеки ще ти даде тази цена
          Да ама не,до 10 тона 17ст.над 10тона 19 ст.Но ако е тази верига за която си мисля максимума 12ст.А и има 45 дни отложено плащане или до следващото зареждане
          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от nasco_3 Разгледай мнение
            Не са 5-10 лв .Моята кола събира 80л.При 30 ст разлика са 24 лв.Миналата седмица разбрах ,че човек с малка транспортна фирма е идвал от Разград до тука за 3-4 тона да си вземе.Той е бил клиент на голяма верига ,която има ниска цена само във Варна.Еми нормално ,разликата е 1000 лв!
            Е, това няма как да е истина. за 3-4 тона всеки ще ти даде тази цена

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
              В Добрич са такива,каквито са навсякъде
              Балчик също.Провадия и Девня,не съм наясно.
              аз лично за 5 или 10 лева до Варна няма да ида
              Не са 5-10 лв .Моята кола събира 80л.При 30 ст разлика са 24 лв.Миналата седмица разбрах ,че човек с малка транспортна фирма е идвал от Разград до тука за 3-4 тона да си вземе.Той е бил клиент на голяма верига ,която има ниска цена само във Варна.Еми нормално ,разликата е 1000 лв!

Коментар

• Първоначално изпратено от reda1 Разгледай мнение
                На РЕДА вече му е доста любопитно покрай
                Варна какви са цените на горивата???
                Щото Провадия, Девня, дори Добрич и Балчик
                не са далеч и, ако има едни 20-30 стинки разлика
                много от народонаселението ще пътуват до,,,,
                Народопсихология кво да праиш. За 1-2 стинки даже
                Та???
                В Добрич са такива,каквито са навсякъде
                Балчик също.Провадия и Девня,не съм наясно.
                аз лично за 5 или 10 лева до Варна няма да ида
                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от reda1 Разгледай мнение
                  Та???
                  Дали пък Марешки не продава на едро … навремето хората правеха кооперации да купуват картофи и грозде а сега нещата се подобряват – и малките хора могат да влязат в петролния бизнес
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                    Цената на дизела във Варна, стигната до 1,55лв. за литър http://newsline.bg/19462/tsenata-na-...55lv-za-litar/
                    Та???
                    ПАРИТЕТНОТО 1,00000 ела здравей !!!:):):):):):):)

Коментар

• Сега очаквам в останалите градове в страната да вдигнат цените на горивата, защото видете ли петролът на световните борси се вдигнал рязко с над 4 долара за два дни.
                      Въобще циркът ще е пълен.

Коментар

• Цената на дизела във Варна, стигната до 1,55лв. за литър http://newsline.bg/19462/tsenata-na-...55lv-za-litar/
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от DutyFree Разгледай мнение
                          Да де, само дето ПЕРСОНАЛА е ОТ КОЛ И ВЪЖЕ, ЗАЩОТО И ТОЛКОВА ПЛАЩАТ !!!! И НЕ САМО В гр.ВАРНА !!

Траките са живели ТУКА, МНОГО ПРЕДИ ГЪРЦИТЕ ДА ГО НАРЕКАТ ОДЕСОС!!!!!!!!!

В покрайнините на ГРАДА ЛИ ОТИВАЛИ ПАРИТЕ, ЕМИ ТЕ НАЛИ СОБСТВЕНИЦИТЕ,ПАК ВАРНЕНЦИ !!!!
                          Без транспортни връзки няма как да стане, защото Сев. България е много зле спрямо южна. Варна е блокирана до Шумен с що годе читав път. А, към Бургас и на север кога ще има читав път?

Малко хора от варненци имат вилни места по Боровец, вила на Траката и т.н. Курортите отдавна не са на варненци, където водят туристите да оставят стинките. Взеха им традиционният поминък с квартирите и когато бяха в разцвет правеха за 3-4 месеца през сезона за цяла година. После леж, лафче, аверчета и май месец като дойде - пак газ. Вече го няма това.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Варна ми беше любим град, но западна.

Варненци не са лоши хора, но са много студени и трудно допускат някого до себе си. Явно ги тресе още "върволицата" от туризма през 70-80-те години, когато им се редяха на опашка чужденците и се молеха да им вземат парите.

Това време приключи и е хубаво да го осъзнаят. Не може да се кара с търновско заплащане, а да се искат тройни наеми за квартири.

Търново прави доста по-добър туристически поток, въпреки че го водят на 5-то място, а Варна на 2-ро по брой самолетни пътници. Те не си оставят парите във Варна, а по околните курорти.
                            -----------------------------------

П.П. От една страна симпатизирам на варненци, от друга се чудя кога ще се примирят малко и че те се самопровъзгласиха за "морска" столица, но няма такава столица в историята на БГ и че трябва леко да се променят като хора, за да не отблъскват малкото балами туристи, запътили се там да им оставят някой леф.

За сравнение в Гърция, Сърбия, Македония и Турция сервиз е отличен и никой не те гледа накриво, щом разбере, че си българин.

Явно има по какво да се работи ..... ( в Търново последното нещо, което ще направи някой местен е да се опита да лъже гостенин, докато във Варна това е основна практика при персонала им ).
                            Да де, само дето ПЕРСОНАЛА е ОТ КОЛ И ВЪЖЕ, ЗАЩОТО И ТОЛКОВА ПЛАЩАТ !!!! И НЕ САМО В гр.ВАРНА !!

Траките са живели ТУКА, МНОГО ПРЕДИ ГЪРЦИТЕ ДА ГО НАРЕКАТ ОДЕСОС!!!!!!!!!

В покрайнините на ГРАДА ЛИ ОТИВАЛИ ПАРИТЕ, ЕМИ ТЕ НАЛИ СОБСТВЕНИЦИТЕ,ПАК ВАРНЕНЦИ !!!!

Коментар

• Варна ми беше любим град, но западна.

Варненци не са лоши хора, но са много студени и трудно допускат някого до себе си. Явно ги тресе още "върволицата" от туризма през 70-80-те години, когато им се редяха на опашка чужденците и се молеха да им вземат парите.

Това време приключи и е хубаво да го осъзнаят. Не може да се кара с търновско заплащане, а да се искат тройни наеми за квартири.

Търново прави доста по-добър туристически поток, въпреки че го водят на 5-то място, а Варна на 2-ро по брой самолетни пътници. Те не си оставят парите във Варна, а по околните курорти.
                              -----------------------------------

П.П. От една страна симпатизирам на варненци, от друга се чудя кога ще се примирят малко и че те се самопровъзгласиха за "морска" столица, но няма такава столица в историята на БГ и че трябва леко да се променят като хора, за да не отблъскват малкото балами туристи, запътили се там да им оставят някой леф.

За сравнение в Гърция, Сърбия, Македония и Турция сервиз е отличен и никой не те гледа накриво, щом разбере, че си българин.

Явно има по какво да се работи ..... ( в Търново последното нещо, което ще направи някой местен е да се опита да лъже гостенин, докато във Варна това е основна практика при персонала им ).
                              Last edited by marandi; 20.01.2016, 22:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                                не се залъгвай, марешки е един от най-богатите българи - ако не си черепа или шиши значи нивото ти е много ниско. просто не го притесняваш по никакъв начин. ти си като мухата ядаща фекалии от дупето на коня, и обясняваща какви коректни бизнес отношения имаш с него и колко регулярно той ти доставя ресурси...
                                Ъ, не искам да притесмявам когото и да било .Искам да си свърша работата и да си взема парите за нея . При Марешки съм нямал проблеми с това , а вяевайми съм водил над30 дела за вземанията си от клиенти за далеч по малки суми . Ти лично работил ли си с него ?

Коментар

Working...
                                X