IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Абсурд... какво прави Лукоил???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
    Мда бе, "решили" са го те. Пълна капитулация на блядовете и нова Малта, на това мирише май, а?
    Ще ходим на лов за мурзилки скоро.
    Не приемай желаното от теб за действително.Капитулация няма.САЩ разбраха че без Русия не може да се реши нито един световен проблем.Просто се разбраха кой какво ще държи и кой какво ще прави.Турция отива у киреча и изгрява нашата звезда

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      На входа и на изхода на холандската офшорка Лукойл-Нефтохим е швейцарската фирма Литаско.... защо всички меддии пропускат, следните думички
      -ХОЛАНДСКА
      -ОФШОРКА
      -ШВЕЙЦАРСКА
      -ЛИТАСКО
      Защото Литаско е фирма на Лукойл.

Коментар

• Днес бензиностанция Дега в Бургас,Лазур пусна дизела на 1.60 газта на 0.73.....В Айтос ,на Марешки дизелът е бил 1.46.....Огромни опашки от коли и камиони.....и друга бензиностанция е свалила веднага цените на неговите.....Можело значи.....

Сега гледам какво ще стане в Бургас.....кой първи ще се "продаде/предаде" на Марешки.....иначе ще фалира.Големите са ясни.....

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
          Говедарите са се разбрали с руснаците ми се струва.Започнаха да се случват странни за нашите географски ширини неща/Звездите ли се объркаха Нептун ли се завъртя набратно или Юпитер спря да се върти не знам.Прекръстиха Южен поток на Посейдон пратиха армията на южната граница.....Ще опраскат и съдебната система.Явно България ще започне да се оправя.САЩ и Русия са го решили така ми понамирисва
          Мда бе, "решили" са го те. Пълна капитулация на блядовете и нова Малта, на това мирише май, а?
          Ще ходим на лов за мурзилки скоро.

Коментар

• прах в очите,нищо няма да се промени,ще сменят състава на КЗК.
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• http://www.dnes.bg/politika/2016/02/...-dobrev.294225
              малко пара, преди края..
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                На входа и на изхода на холандската офшорка Лукойл-Нефтохим е швейцарската фирма Литаско.... защо всички меддии пропускат, следните думички
                -ХОЛАНДСКА
                -ОФШОРКА
                -ШВЕЙЦАРСКА
                -ЛИТАСКО
                Мхм, а кога пак ще им гостува папуасът Вагит Алекперов?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
                  Дреме им на краварите за Булгаристан.
                  Целта е да секнат приходите на Лукойл. Или поне да ги намалят колкото може.
                  -ХОЛАНДСКА
                  -ОФШОРКА
                  -ШВЕЙЦАРСКА
                  -ЛИТАСКО

Коментар

А Дано! Ама Надали!
                    както се пее в една българска песен
                    Мисля че сме в началото на нещо по добро.Наистина

Коментар

Говедарите са се разбрали с руснаците ми се струва.Започнаха да се случват странни за нашите географски ширини неща/Звездите ли се объркаха Нептун ли се завъртя набратно или Юпитер спря да се върти не знам.Прекръстиха Южен поток на Посейдон пратиха армията на южната граница.....Ще опраскат и съдебната система.Явно България ще започне да се оправя.САЩ и Русия са го решили така ми понамирисва
                      А Дано! Ама Надали!
                      както се пее в една българска песен

Коментар

Коментар

• Най-големия проблем не са дори глобите, а друго. От компаниите обаче дори няма да се светнат откъде им идва най-големия удар и откъде ще са най-големите загуби. Идва ми на ум спасителен изход за компаниите от картела и за други от бизнеса с горивата, но... Имат един единствен шанс да запазят поне част от печалбите си, да се измъкнат без големи финансови поражения, да не загубят голям дял от пазара, но ще си правя пас засега... Имат си директори и служители на които плащат, нека те мислят!
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

На Буци му набиха канчока в едно посолство и започнаха да се случват странни неща.Първо отмени поръчките сега КЗК взе правилното решение очаквам съдебната система скоро да вземе да се оправя и тя.Явно са проумели че така повече не може да продължава.

Коментар

Не , карти май скоро не са играли.
                              Ситуацията е друга според мен.
                              Някой някъде в най-голямата разузнавателна агенция най-после е прозрял
                              че лицата Златев и Доган играят белот с руски карти.
                              После са се обадили на един посланик, който е пуснал СМС на един премиер.
                              Премиера се е явил на инструктаж и са му обяснили че белот с руски карти
                              вече няма да играе. Дали са му тесте карти Made in USA и инструкция за употреба.
                              ...
                              апропо - заредете резервоарите догоре, чувам че има планиран ремонт в един завод..
                              На Буци му набиха канчока в едно посолство и започнаха да се случват странни неща.Първо отмени поръчките сега КЗК взе правилното решение очаквам съдебната система скоро да вземе да се оправя и тя.Явно са проумели че така повече не може да продължава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                                Честита Коледа на картела с днешното решение на КЗК. Само от глоби Бойко може да набуха с пари бюджета (от 7% до 10% от оборота) като попско чадо на задушница..

Късно е либе за китка.. и един музикален поздрав - Руслан Мъйнов - Всичките Прасета На Мезета https://www.youtube.com/watch?v=CLH65Y3OZdM
                                Нищо няма да набуха, глоби за такива пари се обжалват до дупка.
                                Най-много някой държавни служители да станат от милионери мултимилионери.
                                А Негово Величество може и да промени мнението си, нищо чудно, зависи от кой ще получи следващия смс. Или кой ще го стисне по-здраво където трябва.

и от мен поздрав за феновете на Тиквун: www.vbox7.com/play:379ee16a?pos=src
                                Last edited by Mr_crash; 25.02.2016, 21:34.

Коментар

Working...
                                X