IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Абсурд... какво прави Лукоил???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнение
    Защото Литаско е фирма на Лукойл.
    Литаско е свързано лице, което се посочва в отчета на Л-Н. Литаско е швейцарска фирма, както и Челси е английски отбор... Швейцарската фирма Литаско кое законодателство нарушава швейцарското, европейското, българското

Русофобията е болестно състояние!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      Aми въпросът опира до това дали искат да си построят- щом до сега западни фирми не са си построили ????????????????????
      РАзходи се до виена да видиш рафинерията на омв- ще ти падне шапката.
      Колко му е да купят плама от тим- ама не искат- защо???????????
      Ромпетрол писаха че били казахи- от казахстан дават петрола на румъния и след това си го продават
      И вчера четох че горивото на марешки било от турция.
      Джей някаква информация по въпроса
      Тя Плама е купена но не знаем истинския купувач.Там кат минавам виждам камионите с надпис Лукойл.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
        Бе то само в Плама има толкова резервоари че ще стигнат за цяла Европа.А и Шел Ромпетрол и ОМВ не са бедни фирми.Колко му е да си построят по един в Плевен и Пловдив...
        Aми въпросът опира до това дали искат да си построят- щом до сега западни фирми не са си построили ????????????????????
        РАзходи се до виена да видиш рафинерията на омв- ще ти падне шапката.
        Колко му е да купят плама от тим- ама не искат- защо???????????
        Ромпетрол писаха че били казахи- от казахстан дават петрола на румъния и след това си го продават
        И вчера четох че горивото на марешки било от турция.
        Джей някаква информация по въпроса

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Искаш да кажеш, че "от козяк" са го инструктирали/заплашили да направи това?????

Е нали хамериканците ни желаеха смъртта/злото/корупцията и т.н????

Или искаш да кажеш, че от "драганцанков" са го ръчнали да се развихри срещу техните мутри Лееевски и правецовия?

Не съм сигурен че е от Козяк но е възможно.Казах разбрали са се с руснаците и ще сложат ред.Напълно възможно е и от ЕС да са го натаковали.Тук става въпрос за големи интереси и затова ще бъден сложен ред.Ще ни подхвърлят някоя коричка от баницата но за мен по важното е да се тури ред и мафията да бъде ликвидирана.Не може да се отрече че за кратко време се случиха много странни за нашите политици неща.Дано не бъркам

Коментар

Петрол и лукойл имат данъчни складове, и тъй като са собственици могат да поискат каквато цена им харесва за складовете си. В този аспект малко ми е чудно това разследване за монополното положение при акцизните складове срещу лукойл.
            Никой никого не спира да си построи и той такъв склад
            Не съм адвокат и не защитавам лукойл, но така изглежда че той е леко жертва.
            Навремето един професор ме учеше че по лошо от държавния монопол е частния монопол- е сега го изпитваме всички на гърба си
            Бе то само в Плама има толкова резервоари че ще стигнат за цяла Европа.А и Шел Ромпетрол и ОМВ не са бедни фирми.Колко му е да си построят по един в Плевен и Пловдив...

Коментар

• Петрол и лукойл имат данъчни складове, и тъй като са собственици могат да поискат каквато цена им харесва за складовете си. В този аспект малко ми е чудно това разследване за монополното положение при акцизните складове срещу лукойл.
              Никой никого не спира да си построи и той такъв склад
              Не съм адвокат и не защитавам лукойл, но така изглежда че той е леко жертва.
              Навремето един професор ме учеше че по лошо от държавния монопол е частния монопол- е сега го изпитваме всички на гърба си

Коментар

АААААААААА не така, говори за себе си, аз само каша съм духал
                Дори не си разбрал, колко каши, супи, чайчета и други работи си издухал покрай "представляващите те" в НС.

Коментар

Така де така, ама нали знаеш....парен каша духа. А ние колко сме духали.....и то не само каша
                  АААААААААА не така, говори за себе си, аз само каша съм духал

Коментар

• Нещо ще се случи и ,ако Черешарят /айде да не го мъчим за затвора/ вземе, че поне подпише едно споразумение с Румъния и Гърция за съвместно ползване на данъчните складове. И станите в ЕС без подобно споразумение останат две.

Коментар

• За момента нищо не се е "случило". Има няколко прекратени поръчки и неясни действия от КЗК. Дали няма новите поръчки да са спечелени пак от същите фирми, но на по-високи цени зависи от ... международното положение.
                      А нещо ще се случи, когато Лукойл го осъдят да върне някой милиард за скрити данъци или 10% от оборота за картела / с тези пари може да се построи Хемус/ и/или Черешаря и Лилиту отидат в пандела за корупция. Дотогава нищо не се е случило от страна на правителството, а просто Марешки намери начин много яко да им бръкне отзад на монополистите.

Коментар

Ами колко бавно, нали спря няколко поръчки- тоест не е кой знае колко бавно
                        Така де така, ама нали знаеш....парен каша духа. А ние колко сме духали.....и то не само каша

Коментар

Шегата настрана, но явно в последните разговори с "раздавачката на понички" (щото се съмнявам Мути да го е нашокала, тя е доста по-дипломатична) са му поставили ребром и недвусмислено нещата на масата....и доста кратки срокове, предполагам.
                          Но да видим. По тези географски ширини, "снишаването", мазненето и нищоправенето е изведено до невиждани висоти.
                          Само,когато шамарите (може и финансови) заговорят яко, тогава почва да се случва нещо.....бавно.
                          Ами колко бавно, нали спря няколко поръчки- тоест не е кой знае колко бавно

Коментар

• Шегата настрана, но явно в последните разговори с "раздавачката на понички" (щото се съмнявам Мути да го е нашокала, тя е доста по-дипломатична) са му поставили ребром и недвусмислено нещата на масата....и доста кратки срокове, предполагам.
                            Но да видим. По тези географски ширини, "снишаването", мазненето и нищоправенето е изведено до невиждани висоти.
                            Само,когато шамарите (може и финансови) заговорят яко, тогава почва да се случва нещо.....бавно.

Коментар

На Буци му набиха канчока в едно посолство и започнаха да се случват странни неща.Първо отмени поръчките сега КЗК взе правилното решение очаквам съдебната система скоро да вземе да се оправя и тя.Явно са проумели че така повече не може да продължава.

Искаш да кажеш, че "от козяк" са го инструктирали/заплашили да направи това?????

Е нали хамериканците ни желаеха смъртта/злото/корупцията и т.н????

Или искаш да кажеш, че от "драганцанков" са го ръчнали да се развихри срещу техните мутри Лееевски и правецовия?

Коментар

Не приемай желаното от теб за действително.Капитулация няма.САЩ разбраха че без Русия не може да се реши нито един световен проблем.Просто се разбраха кой какво ще държи и кой какво ще прави.Турция отива у киреча и изгрява нашата звезда
                                Блаженни са вярващите.Матриала не стаа,матриала
                                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

Working...
                                X