If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Винаги е смешно да гледаш и слушаш как циганин говори български и как червената сган обяснява разни нещо от които хабер си няма. Сган няколко пъти съм ти писал- направи едно добро на хората, направи един данъчен склад да работи pro bono и тогава ще ти кажа "браво". Иначе само лаеш месеца- този имал пари, ама не плащал, другия бил комунист, третия бил фашист. Направи един склад и ще удариш лукойл в земята. Ще бъдеш като марешки във форума
Да си дойдем на нещата Русия и комунистите......Ми добрите ШЕЛ ОМВ Ромпетрол що не си направят данъчни складове?И що не свалят цените?Нали конкуренцията сваля цените?Добрите Мтел Теленор и Виваком що не свалят цените???
Няма мои хора.
Но дори и тия, които поне малко се обаждаха и настояваха за промени, като М. Димитров, П. Славов и сие вече ги няма да пречат на рахата на пашата......образно казано, да не си помисли омг, че намеквам нещо .
Голяма тайна ли е за кого си гласувал?Да не е за БСП?
Няма мои хора.
Но дори и тия, които поне малко се обаждаха и настояваха за промени, като М. Димитров, П. Славов и сие вече ги няма да пречат на рахата на пашата......образно казано, да не си помисли омг, че намеквам нещо .
Като каза телекомите, ей на - лошата Европа дето и робуваме натисна "нашите" оператори да намалят и оеднаквят роуминга за всички в ЕС.
Лошата Европа осъди и Газпром, който клекна и сега вече не придиря на третия енергиен пакт, а ще му се наложи да понамали драстично цените за "братска" БОлгария.....е ако нашите накацали по клона русоробски мекерета не си затраят де, което е много вероятно, предвид примера с лукойл.
Е нали конкуренцията сваляла цените???Кво пречи нашата държава да ги натисне?Не знам кой е осъдил и за какво Газпром ама КЕВР сака да ги дига с 30%
Да си дойдем на нещата Русия и комунистите......Ми добрите ШЕЛ ОМВ Ромпетрол що не си направят данъчни складове?И що не свалят цените?Нали конкуренцията сваля цените?Добрите Мтел Теленор и Виваком що не свалят цените???
Като каза телекомите, ей на - лошата Европа дето и робуваме натисна "нашите" оператори да намалят и оеднаквят роуминга за всички в ЕС.
Лошата Европа осъди и Газпром, който клекна и сега вече не придиря на третия енергиен пакт, а ще му се наложи да понамали драстично цените за "братска" БОлгария.....е ако нашите накацали по клона русоробски мекерета не си затраят де, което е много вероятно, предвид примера с лукойл.
За един шопар и 2 декара царевица, най-вероятно ниКОЙ няма да те заплашва, но да посегнеш на руслимския монопол на лудойл си е ...инфарктно, както казва колегата.
А и за какво спорим изобщо? Очевидно, всички бугарски русолюбци горят от желание да плащат най-високите цени на газ, петрол и изобщо на всичко което иде от "братушките".
Ти да видиш! Обичат разззия повече от собствения си джоб!!!! ...или? Най-вероятно и "собствения джоб" зависи от рушкия монопол и доенето на всички българи.
Да знаеш че и два шопара никой не ме закача и за 200 декара също
За един шопар и 2 декара царевица, най-вероятно ниКОЙ няма да те заплашва, но да посегнеш на руслимския монопол на лудойл си е ...инфарктно, както казва колегата.
А и за какво спорим изобщо? Очевидно, всички бугарски русолюбци горят от желание да плащат най-високите цени на газ, петрол и изобщо на всичко което иде от "братушките".
Ти да видиш! Обичат разззия повече от собствения си джоб!!!! ...или? Най-вероятно и "собствения джоб" зависи от рушкия монопол и доенето на всички българи.
Айде бе. Май приказваш колкото да не заспиш. По-лесно е да си направиш банка отколкото да си сериозен играч в бизнеса с горивата. 10-15 бона ако правиш никой няма да те пипне или заплашва, защото си прекалено дребен. Имам познат които си отвори бензиностанция и всеки ден го спукваха от проверки защото е шано играч. Ти като си толкова умен направи един данъчен склад ей така без връзки от най-високо ниво, да видим дали ще успееш и дали няма да ти кажат най-добре се откажи. То ако ставаше така нямаше Лукойл да е монополист,а щеше да има поне 3-4 играча на този пазар.
Ма то не става хоп едър то от дребен се почва.Хоп едър става по друг начин и обикновено в държавна фирма.До вчера сульовец ама братчеда министър днес го назначил за шеф на АЕЦ
Изискванията ги има в в Закона за акцизите и данъчните складове и Правилника. Не са много, но са АДСКИ СКЪПИ! Както и ежеминутната поддръжка на съораженията заради изискването да се подават нон-стоп данни в реално време през мобилните оператори (и те дерат яко) към агенция Митници от всяка контролна точка, а те са много...
Казвам ви, сумата, която се отделя за поддържане и функциониране на данъчен склад е УМОПОМРАЧИТЕЛНА, но мазните чиновници не ги интересува въобще... получава се така, че държавата рекетира Лукойл и те за да имат все пак някаква компенсация, е принудена да повишава цените... повярвайте, няма по-големи кръвопийци от държавните и всякакви други бюрократи... не случайно Нафтекс и доста други се отказаха от този идиотизъм ... иначе може би биха фалирали като македонската рафинерия.
Рекетира Лукойл? Пълни глупости. Не е ли е обратното. Лукойл колко данък е платил до сега? Явно все на загуба работят, чак ми е жал за тях. Това с което ги дерат са жълти стотинки. Лукойл не е малка и случайна компания
Можеш ли да дадеш, инфо за изискванията за 1 лиценз?
Изискванията ги има в в Закона за акцизите и данъчните складове и Правилника. Не са много, но са АДСКИ СКЪПИ! за реализация. Както и ежеминутната поддръжка на съораженията заради изискването да се подават нон-стоп данни в реално време през мобилните оператори (и те дерат яко) към агенция Митници от всяка контролна точка, а те са много...
Казвам ви, сумата, която се отделя за поддържане и функциониране на данъчен склад е УМОПОМРАЧИТЕЛНА, но мазните чиновници не ги интересува въобще... получава се така, че държавата рекетира Лукойл и те за да имат все пак някаква компенсация за направените разходи, е принудена да повишава цените... повярвайте, няма по-големи кръвопийци от държавните и всякакви други бюрократи... не случайно Нафтекс и доста други се отказаха от този идиотизъм ... иначе може би биха фалирали като македонската рафинерия.
Ей тва са приказки на дървени философи.Аз толкова години работя и никой нито ме е заплашвал нито е дошъл да ми пречи.И на теб никой няма да ти пречи ама те мързи или нямаш акъла да го направиш
Айде бе. Май приказваш колкото да не заспиш. По-лесно е да си направиш банка отколкото да си сериозен играч в бизнеса с горивата. 10-15 бона ако правиш никой няма да те пипне или заплашва, защото си прекалено дребен. Имам познат които си отвори бензиностанция и всеки ден го спукваха от проверки защото е шано играч. Ти като си толкова умен направи един данъчен склад ей така без връзки от най-високо ниво, да видим дали ще успееш и дали няма да ти кажат най-добре се откажи. То ако ставаше така нямаше Лукойл да е монополист,а щеше да има поне 3-4 играча на този пазар.
Коментар