IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Абсурд... какво прави Лукоил???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
    Подкрепям!
    И без това бензина им е по-гаден. При тоя гаден бензин, цените трябва да са по-ниски.
    +++
    Можеш да направиш отделна тема тук!
    И да се гласува
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      ми нали заплатите на работниците в рафинерията и по бензиностанциите влизат в себестойността на горивата. дерат кожи бре. как пък само ти не разбираш.
      Той е просто едно плямпало и дразнител - велосипедист

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        А какво общо имат заплатите тука? Заплатите са си заплати, сиренето си е с пари. Аз като ида в магазина и си купя сирене, да не би на касата да се интересуват, каква ми е заплатат?!?!?!

Ако заплатите са ви проблема тогава протестирайте пред работодателя си, не пред бензиностанциите...

И не лъжете. Горивата в България са едни от най-евтините в целия ЕС. Казах вече. Ако ви е скъпо, зареждайте в Гърция или в Румъния. А който и там му е скъпо да ходи до Малта и да си зарежда на воля!
        ми нали заплатите на работниците в рафинерията и по бензиностанциите влизат в себестойността на горивата. дерат кожи бре. как пък само ти не разбираш.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          обикалям света от доста години. ходил съм в почти всички европейски държави. що ли пък няма нито една ей тъй за цвят дето заплатите да не са няколко пъти по високи от българските
          А какво общо имат заплатите тука? Заплатите са си заплати, сиренето си е с пари. Аз като ида в магазина и си купя сирене, да не би на касата да се интересуват, каква ми е заплатат?!?!?!

Ако заплатите са ви проблема тогава протестирайте пред работодателя си, не пред бензиностанциите...

И не лъжете. Горивата в България са едни от най-евтините в целия ЕС. Казах вече. Ако ви е скъпо, зареждайте в Гърция или в Румъния. А който и там му е скъпо да ходи до Малта и да си зарежда на воля!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
            Абе айде стига с тая елементарна логика бе - кво като са по ниски заплатите тука. За икономия от мащаба чувал ли си. Ти може да имаш една бензиностанция дето на ден зареждат десет човека и да плащаш на работник 300 лв а друг може да има бензиностанция дето на ден зареждат хиляда човека да плаща на работник 900 лв и пак да продава на по ниска цена. Защо кварталния магазин не може да продава на цени като на големите вериги? Защо бананите на пазара са с 50% по скъпи от тези в кауфланд примерно или лидл.?
            айде още един манипулатор. ми заплатите на работниците в рафинерията като са няколко пъти по ниски от тези в чуждестранските рафинерии. ми колко по триста лева вземат работниците в европейските бензиностанции. ми колко пъти са по ниски заплатите на българите в сравнение с тези в другите държави от ЕС. вие срама нямате ли ?
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
              Абе айде стига с тая елементарна логика бе - кво като са по ниски заплатите тука. За икономия от мащаба чувал ли си. Ти може да имаш една бензиностанция дето на ден зареждат десет човека и да плащаш на работник 300 лв а друг може да има бензиностанция дето на ден зареждат хиляда човека да плаща на работник 900 лв и пак да продава на по ниска цена. Защо кварталния магазин не може да продава на цени като на големите вериги? Защо бананите на пазара са с 50% по скъпи от тези в кауфланд примерно или лидл.?
              Ква икономия от маща бе? В 11 страни дизела е по-евтин. В това число и в балтийските страни дет са с население от по 1 млн., а също така и в огромната МАЛТА, Словения и Кипър. Там сигурно имат огромни икономии от мащаба.
              Ай сиктир с вашите евтини манипулации. Май само вие си вярвате на лъжите.
              Last edited by Pivoley; 13.03.2011, 17:10.

Коментар

• Абе айде стига с тая елементарна логика бе - кво като са по ниски заплатите тука. За икономия от мащаба чувал ли си. Ти може да имаш една бензиностанция дето на ден зареждат десет човека и да плащаш на работник 300 лв а друг може да има бензиностанция дето на ден зареждат хиляда човека да плаща на работник 900 лв и пак да продава на по ниска цена. Защо кварталния магазин не може да продава на цени като на големите вериги? Защо бананите на пазара са с 50% по скъпи от тези в кауфланд примерно или лидл.?

Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                Кеф ли ти прави да лъготиш, а?
                Първо, за А-95. В пет страни от ЕС цената на А-95 без акцизи и ДДС е по-ниска от България. Това при положение, че във всички тези страни заплатите са по-високи от българските и съответно и заплатите на работниците в рафинериите и по бензиностанциите са по-високи от тези в България.

Второ. Далеч по-фрапантното е при дизела. В цели 11 страни от ЕС цената без акцизи и ДДС е по-ниска от тези в България. Как става тоя номер, при положение че тука разходите за труд и осигуровки са най-ниски?

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                  Хрумна ми вместо да зареждаме за лев, да спрем всички да зареждаме в бензиностанции на Лукойл! И без това бензиностанциите са много, но ефекта ще е поразителен ако успеем да ги накараме да затворят всички техни. Тогава може и да се замислят. Съзнавам, че в по-малките населени места с по една - две бензиностанции е трудно да протестираш по този начин, но в градове с над 10-15 хиляди население става.
                  Ако иска някой да качи тази идея във фейсбук, защото аз съм се зарекъл да не влизам там.
                  Подкрепям!
                  И без това бензина им е по-гаден. При тоя гаден бензин, цените трябва да са по-ниски.

Коментар

• Идеята е поне стотина пъти по добра от днешния парад на простотията. И наистина може да има ефект някакъв.

Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    +1
                    Две идеи - две съвпадения.....
                    Бах маа му...аз ли се променям или Лорда поумнява...

Коментар

На децата може и да е ясно, но възрастните би трябвало да знаят, че от 26 страни в ЕС само в 3-4 са по-ниски отколкото в България. Такива са фактите! Който не вярва да ходи и да си зарежда бензин в Гърция или в Румъния...
                      Кеф ли ти прави да лъготиш, а?
                      Първо, за А-95. В пет страни от ЕС цената на А-95 без акцизи и ДДС е по-ниска от България. Това при положение, че във всички тези страни заплатите са по-високи от българските и съответно и заплатите на работниците в рафинериите и по бензиностанциите са по-високи от тези в България.

Второ. Далеч по-фрапантното е при дизела. В цели 11 страни от ЕС цената без акцизи и ДДС е по-ниска от тези в България. Как става тоя номер, при положение че тука разходите за труд и осигуровки са най-ниски?

И сам можеш да си направиш изводите колко ни клатят Лукойл. При тези обеми 10 ст. отгоре правят милиони. Ма тебе явно ти е кеф да те клатят лукойлци и затуй така яростно ги защитаваш и твърдиш, че бензина даже е еФтин и трябва да е 3 лв. ако може.
                      Last edited by Pivoley; 13.03.2011, 17:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                        Хрумна ми вместо да зареждаме за лев, да спрем всички да зареждаме в бензиностанции на Лукойл! И без това бензиностанциите са много, но ефекта ще е поразителен ако успеем да ги накараме да затворят всички техни. Тогава може и да се замислят. Съзнавам, че в по-малките населени места с по една - две бензиностанции е трудно да протестираш по този начин, но в градове с над 10-15 хиляди население става.
                        Ако иска някой да качи тази идея във фейсбук, защото аз съм се зарекъл да не влизам там.
                        +1
                        Две идеи - две съвпадения.....
                        Бах маа му...аз ли се променям или Лорда поумнява...

Коментар

• Хрумна ми вместо да зареждаме за лев, да спрем всички да зареждаме в бензиностанции на Лукойл! И без това бензиностанциите са много, но ефекта ще е поразителен ако успеем да ги накараме да затворят всички техни. Тогава може и да се замислят. Съзнавам, че в по-малките населени места с по една - две бензиностанции е трудно да протестираш по този начин, но в градове с над 10-15 хиляди население става.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Абе на теб Лукойл плаща ли ти за това че тъпо и упорито го защитаваш???
                            Тоя е глупав - прави го без пари

Коментар

На децата може и да е ясно, но възрастните би трябвало да знаят, че от 26 страни в ЕС само в 3-4 са по-ниски отколкото в България. Такива са фактите! Който не вярва да ходи и да си зарежда бензин в Гърция или в Румъния...
                              Абе на теб Лукойл плаща ли ти за това че тъпо и упорито го защитаваш???

Коментар

обикалям света от доста години. ходил съм в почти всички европейски държави. що ли пък няма нито една ей тъй за цвят дето заплатите да не са няколко пъти по високи от българските
                                tnm

Коментар

Working...
                                X