IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 16

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Оптимизъм на БФБ !!! архив 16

Оптимизъм на БФБ !!! архив 15
    http://ibg.bg/id-157/
    http://www.investor.bg/users/terms/

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари
      Я вижте индексите на сайта на БФБ в момента. SOFIX 3.08 ???
      Да, уа ха ха ха, тия бъбреци от БФБ пак сътвориха страхотен гаф! Смешници!
      ПРИ-ВА-ТИ-ЗА-ЦИЯ!!!!
      Вън некадърните и безхаберни държавни чиновници от капиталовия ни пазар!!!

Коментар

Брей, борсата фалира!!!! Едноцифрен Софикс!!!!

Коментар

Занулихме софикса най - накрая! хахаха...

Коментар

• Я вижте индексите на сайта на БФБ в момента. SOFIX 3.08 ???

Коментар

• Здравейте оптимисти!

След тези светли празници, искам да пожелая на всички вас много здраве, щастие и успехи в следващите месеци!
              Повече мъдрост, позитивизъм и креативност!

А на плашливият Софикс – да изпъчи гордо снага, както неговите събратя в Европа, Америка и Азия!

Коментар

• На годишното събрание на Berkshire Hathaway миналата седмица партньорът на Уоран Бъфет каза:

"ще има конвулсии които ще направят Енрон да изглежда като чаено парти"

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
                  Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                  Според последните заключения от Татуинския център за анализ на борсовата търговия от утре обръщаме посоката.
                  Интересното е, че и аз така си мисля.
                  люкчо, нямам нищо против да е така, но като знам как част от лошите отчети излезнаха след приключване на търговията на 30 април, малко вероятно е точно днес да стане някво обръщане. при спад от 21% в печалбата на Софарма, примерно, как очакваш акциите и да скочат? практиката друго показва. нормално е да има разпродажби до поне 5.75. айде от мен успешен ден.
                  Споменъ, купи си хубави акции, защо се занимаваш с тези избушеняци? Има си добри компании дето ще поскъпнат и такива дето ще поевтинеят ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
                    Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                    Според последните заключения от Татуинския център за анализ на борсовата търговия от утре обръщаме посоката.
                    люкчо, нямам нищо против да е така, но като знам как част от лошите отчети излезнаха след приключване на търговията на 30 април, малко вероятно е точно днес да стане някво обръщане. при спад от 21% в печалбата на Софарма, примерно, как очакваш акциите и да скочат? практиката друго показва. нормално е да има разпродажби до поне 5.75. айде от мен успешен ден.
                    А някой задава ли си въпроса, а къде пак ще отидат тези пари, ще ги стискат и ще чакат още да пада индекса, според мен - ВСИЧКИТЕ пари от продажби, ще се върнат в печелившите компании...просто вече не останаха зайци, които като се опарят на борсата - повече да не се върнат на нея. Така че - на едни места ще има разпродажби - на други изкупуване - да видим на къде ще тръгне - но според мен нагоре е посоката - знам, че мнозинството чака да пада индекса, но моето мнение е друго - ще видим.

Успешен ден на всички - живи и здрави,

................

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър

Коментар

• При тази инфалация в световен мащаб, където има достатъчно много пари, не виждам смисъл повече да се бавят борсите, парите трябва да влизат някъде.

Коментар

• Според последните заключения от Татуинския център за анализ на борсовата търговия от утре обръщаме посоката.

Коментар

• всичко хубаво ама утре все си мисля че ще трябва да стягаме гащите и да поемем дълбоко въздух Sad ........... нали си знаем дау нагоре ние надолу, дау надолк ние пак надолу така че няма как да е утре Wink айде и със здраве ........
                            Е чак пък толкова.... Утре ще купувам , е не с пазарни ,но ще купувам...
                            Успех на всички...........

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                              Е ГОСПОДА ОПТИМИСТИ ОТНОВО ДАУ Е НАД 13000 ПУНКТА .ДАНО УТРЕ ДА СЕ ПОЯВЯТ И БИКОВЕТЕ НА НАШАТА БОРСА И ДА СА СЕ ЗАРАЗИЛИ ОТ ЕНТУСИАЗМА НА АМЕРИКАНСКИТЕ И ЕВРОПЕЙСКИТЕ СИ СЪБРАТЯ.ЛЕКА ВЕЧЕР И УТРЕ НА ПИСТАТА .
                              дано, дано, дано ............ както се пееше в една БГ песен

Коментар

• всичко хубаво ама утре все си мисля че ще трябва да стягаме гащите и да поемем дълбоко въздух ........... нали си знаем дау нагоре ние надолу, дау надолк ние пак надолу така че няма как да е утре айде и със здраве ........

Коментар

Working...
                                X