Е ГОСПОДА ОПТИМИСТИ ОТНОВО ДАУ Е НАД 13000 ПУНКТА .ДАНО УТРЕ ДА СЕ ПОЯВЯТ И БИКОВЕТЕ НА НАШАТА БОРСА И ДА СА СЕ ЗАРАЗИЛИ ОТ ЕНТУСИАЗМА НА АМЕРИКАНСКИТЕ И ЕВРОПЕЙСКИТЕ СИ СЪБРАТЯ.ЛЕКА ВЕЧЕР И УТРЕ НА ПИСТАТА .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 16
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ANDREIПОНЯКОГА И ТЕХНИЧЕСКИЯТ АНАЛИЗ НЕ ПОМАГА НА
Г-Н П.КАРАИВАНОВ ПРИ ДАУ.
А КАКВО ОСТАВА НА МИЛАТА НИ БОРСИЧКА.
ДНЕС ХУБАВО ПОЗАГУБИ .
БЯГАЙ ДА ЛЯГАШ.
п.п. разбрах пробив под обръщащ бар на дневна мечо поглъщане,но все пак стоповете го спасиха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от ssonyyПървоначално изпратено от Петър КараивановЯ.....Дау избил рибата (и стопа ми на 12 963)....аз обаче съм инатлив , та пак го резнах с 40 контракта 13 002 - стоп на 13 039
Уважаваме именник в момента, но виждам че вие не скучаете и се забавлявате......наздраве на всички именници и да са живи и здрави. А пари се печелят и губят.........наздраве!
Златно правило - стоп не се мести.
И утре е ден.Защо да губя повече,когато вече съм определил колко мога да си позволя да загубя?!
П.С - Преди 1-2 седмици предупреждавах да внимаваш с шортването на ДАУ, ама нейсе, твърда глава - паричките са си твои де :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от ssonyyПървоначално изпратено от Петър КараивановЯ.....Дау избил рибата (и стопа ми на 12 963)....аз обаче съм инатлив , та пак го резнах с 40 контракта 13 002 - стоп на 13 039
Уважаваме именник в момента, но виждам че вие не скучаете и се забавлявате......наздраве на всички именници и да са живи и здрави. А пари се печелят и губят.........наздраве!
И утре е ден.Защо да губя повече,когато вече съм определил колко мога да си позволя да загубя?!
Коментар
-
И утре е ден.Защо да губя повече,когато вече съм определил колко мога да си позволя да загубя?!!
Прав си иначе!Нищо не препоръчвам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ssonyyПървоначално изпратено от Петър КараивановЯ.....Дау избил рибата (и стопа ми на 12 963)....аз обаче съм инатлив , та пак го резнах с 40 контракта 13 002 - стоп на 13 039
Коментар
-
Първоначално изпратено от ssonyyПървоначално изпратено от Петър КараивановЯ.....Дау избил рибата (и стопа ми на 12 963)....аз обаче съм инатлив , та пак го резнах с 40 контракта 13 002 - стоп на 13 039
Коментар
Коментар