IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 16

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
    Я.....Дау избил рибата (и стопа ми на 12 963)....аз обаче съм инатлив , та пак го резнах с 40 контракта 13 002 - стоп на 13 039
    Уважаваме именник в момента, но виждам че вие не скучаете и се забавлявате......наздраве на всички именници и да са живи и здрави. А пари се печелят и губят.........наздраве
    Колега мести стопа,че идва Даунчо !
    Нищо не препоръчвам!

Коментар

• скъсяващите бих ги посъветвал да изчакат малко! щото май ще гризнат дървото! утре и ние да повторим упражнението Софикс +100 пункта! Починахме добре и кинти трябват за нови подвизи!

Коментар

• Брей тоя Dow -чо толкоз са се наредили да го скъсяват, а той си рипа ли рипа !Късмет !
        Нищо не препоръчвам!

Коментар

• Първоначално изпратено от batko
          Пешко, тоя път може и да ти върже! Ама стигна до 13069 някъде тези дни! Може да си объркал тренда! Недей така на пияно....Бъди по благуразумен! Минали загуби, не са гаранции за бъдещи печалби!
          Правилно!Нека си следваме тренда,пък каквото му дойде !
          Нищо не препоръчвам!

Коментар

• Фори Светулката и той се появил, ама като гледам нещо има съновидения.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
              теб лично те уважавам като участник в този форум. добре, казваш, че Благоевград бт не е важно за бфб, пловдив БТ също, катекс, Пампорово също, Балкан също, Трейс. ами те са много по-важни за БГ икономиката от цитираните от теб Химко и Унипак. ако Балкан е игра на гърците, Унипак какво е? Доколкото си спомням Шера също е на загуба и не зная защо съм го пропуснал в горния ми списък, поправи ме ако греша. аз съм изкарал на показа 30-тина дружества, все от коментираните във форума, тези от които имате акции. не съм изкарал дружества с по 1-2 сделки на месец. Пампорово е най-големия ни зимен курорт на борсата, Катекс е основно текстилно предприятие, защо да питам СИ банк? вие като акционери ги питайте. питайте ги къде са ви печалбите.
              СпоменЪ , по принцип се мъчиш да бъдеш толерантен в контекст на останалите Апокалиптици... , но има колеги загубили много в миналите месеци..... и не защото са слаби инвеститори а са вярвали в БФБ и икономиката ...Мойто мнение е ,че след надутия балон ... следва спукан балон и след това с начале....иначе ще закрият борсата....
              Всичко е калкулирано в цената и спадовете и покачването ...
              Успехи и да не изпуснеш влизането...
              мече цвети, знам, че болшинството от участниците не са лоши инвеститори, знам че аз не съм идеален, осъзнавам, че може и късмет да съм изкарал и благодарение на по стархливата ми стратегия да съм сега в тази печеливша позиция. като излизах от позитиите и през ум не ми е минавало, че ще върнем толкова, но аз чакам реален фундамент да влезна , чакам ясен сигнал че нещата са се оправили и това засега ме спасява и ме предпазва.
              за толерантността - благодаря че поне ти го забелязваш. може да казвам кофти неща, но винаги цитирам официални неща, никога не лъжа. не съм виновен че официалните цифри не са розови.
              и накрая благодарности за пожеланията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                До края на сесията днес Дау ще бъде много на минус... така че не се радвайте! Но и не виждам какво толкова сте се вторачили в чужбината? Със или без Дау, БФБ утре ще си бълбука много под водата... няма паре в БГ за борсичката, а и от чужбина тази година няма как да дойдат!
                Да ама не !
                Нищо не препоръчвам!

Коментар

• Пешко, тоя път може и да ти върже! Ама стигна до 13069 някъде тези дни! Може да си объркал тренда! Недей така на пияно....Бъди по благуразумен! Минали загуби, не са гаранции за бъдещи печалби!

Коментар

• До края на сесията днес Дау ще бъде много на минус... така че не се радвайте! Но и не виждам какво толкова сте се вторачили в чужбината? Със или без Дау, БФБ утре ще си бълбука много под водата... няма паре в БГ за борсичката, а и от чужбина тази година няма как да дойдат!
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• е това е.
                      Така си по готин.
                      Наздраве !
                      Tova e BFB , zasega e taka !

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                        Момчета, хайде стига сте бъзикали Караиванов, защото и нашата не е много розова.

Доста ни е влезнал онзи дебелия и ако още малко напъне - ще вземе да ни излиза през устата вече

Май стана : "Присмял се щърбел на хърбел"
                        аз правя евала на полки и захо. на полки защото не падна ниско и сега да триумфира над коленичилия петър, а на захо за обективността. никога не ми е харесвал бруталния стил на петър, но повечето от вас "добрите хора" доказахте, че с нищо не се отличавате от него. още веднъж аплодисменти за полки, доказа че е пич.

Коментар

• Къде е онзи "диспутажията" СпамерЪ( Поменчо), че отдавна не е досаждал.
                          Известен като продалия на 1800 и искащ да купи на 800.

Коментар

• Я.....Дау избил рибата (и стопа ми на 12 963)....аз обаче съм инатлив , та пак го резнах с 40 контракта 13 002 - стоп на 13 039
                            Уважаваме именник в момента, но виждам че вие не скучаете и се забавлявате......наздраве на всички именници и да са живи и здрави. А пари се печелят и губят.........наздраве

Коментар

• теб лично те уважавам като участник в този форум. добре, казваш, че Благоевград бт не е важно за бфб, пловдив БТ също, катекс, Пампорово също, Балкан също, Трейс. ами те са много по-важни за БГ икономиката от цитираните от теб Химко и Унипак. ако Балкан е игра на гърците, Унипак какво е? Доколкото си спомням Шера също е на загуба и не зная защо съм го пропуснал в горния ми списък, поправи ме ако греша. аз съм изкарал на показа 30-тина дружества, все от коментираните във форума, тези от които имате акции. не съм изкарал дружества с по 1-2 сделки на месец. Пампорово е най-големия ни зимен курорт на борсата, Катекс е основно текстилно предприятие, защо да питам СИ банк? вие като акционери ги питайте. питайте ги къде са ви печалбите.
                              СпоменЪ , по принцип се мъчиш да бъдеш толерантен в контекст на останалите Апокалиптици... , но има колеги загубили много в миналите месеци..... и не защото са слаби инвеститори а са вярвали в БФБ и икономиката ...Мойто мнение е ,че след надутия балон ... следва спукан балон и след това с начале....иначе ще закрият борсата....
                              Всичко е калкулирано в цената и спадовете и покачването ...
                              Успехи и да не изпуснеш влизането...

Коментар

• Време е от утре да поемем по новия път - НАГОРЕ, цените са меко казано добри, аз твърдо ще пълня, но какво точно запазвам в тайна, надявам се да мога да купя колкото искам на тези цени преди да се изстрелят

Коментар

Working...
                                X