Ще я чакам до края на седмицата, не знаех, че ги давват с инфо за компанията вече :-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Унифарм (UFM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dobiПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от dobiПървоначално изпратено от wannarockДоби, малко ще е трудно да споделим справедливата цена без да препоръчваме дори да я знаемно се надявам активността следващите дни да е малко по-висока
аз винаги съм смятал, че развитието на капиталовия пазар ще има положително влияние върху икономиката
и без да се правя излишно на алтруист си мисля, че всеки идивидуално може да извлече и лична изгода от товаНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от dobiПървоначално изпратено от wannarockДоби, малко ще е трудно да споделим справедливата цена без да препоръчваме дори да я знаемно се надявам активността следващите дни да е малко по-висока
аз винаги съм смятал, че развитието на капиталовия пазар ще има положително влияние върху икономиката
и без да се правя излишно на алтруист си мисля, че всеки идивидуално може да извлече и лична изгода от това
Коментар
-
Първоначално изпратено от dobiПървоначално изпратено от wannarockДоби, малко ще е трудно да споделим справедливата цена без да препоръчваме дори да я знаемно се надявам активността следващите дни да е малко по-висока
и без да се правя излишно на алтруист си мисля, че всеки идивидуално може да извлече и лична изгода от товаНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockДоби, малко ще е трудно да споделим справедливата цена без да препоръчваме дори да я знаемно се надявам активността следващите дни да е малко по-висока
и без да се правя излишно на алтруист си мисля, че всеки идивидуално може да извлече и лична изгода от това
Коментар
-
Доби, малко ще е трудно да споделим справедливата цена без да препоръчваме дори да я знаемно се надявам активността следващите дни да е малко по-висока
Коментар
-
То е основно за преяждане :-) Изключително полезно, да знаеш. Сори за офтопика.
Wannarock, вярно правиш бележка, че оттам е тръгнал фармацевтичният бизнес на г-н Донев. Но пък виж докъде е стигнал - нищо, да видим корените. Давайте - коя, казвате, била справедливата цена за утре, без да препоръчвате?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dobiИмператоре, прима вера! Минах миналата седмица през Амфитеатъра на Флавиите и Форо Романо и се сетих за теб!
Как да не знаеш нищо - не ми казвай, че не си пил ранитидина им, става за всякакъв стомашен проблем и след препиване :-)
Друго и аз не знам и не препоръчвам на никого нищо
Наистина - предлагам туканка да споделяме всичко, което знаем за Унифарм... ще е чудесно и г-н Донев да се включи.
А аз не препивам... не се правя на куче поне - а ако пийна малко повече само ме боли мозъкът - тогава ям Софармов аналгин... :-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от ghettoffИмпе, знам, че се интересуваш от фармацевтичните компании. Би ли споделил мнението си за Унифарм?(без к. истууд) все пак нали някои хора са тръгнали именно от тук
Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
Коментар