IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Унифарм (UFM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще я чакам до края на седмицата, не знаех, че ги давват с инфо за компанията вече :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от dobi
      Първоначално изпратено от wannarock
      Първоначално изпратено от dobi
      Доби, малко ще е трудно да споделим справедливата цена без да препоръчваме дори да я знаем но се надявам активността следващите дни да е малко по-висока
      аз винаги съм смятал, че развитието на капиталовия пазар ще има положително влияние върху икономиката
      и без да се правя излишно на алтруист си мисля, че всеки идивидуално може да извлече и лична изгода от това
      Деликатен, както винаги :-)
      и мама така казва
      Да я питаме нещо по темата и за Унифарм :-)
      след като си вземе депозитарната
      Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
        Първоначално изпратено от dobi
        Доби, малко ще е трудно да споделим справедливата цена без да препоръчваме дори да я знаем но се надявам активността следващите дни да е малко по-висока
        аз винаги съм смятал, че развитието на капиталовия пазар ще има положително влияние върху икономиката
        и без да се правя излишно на алтруист си мисля, че всеки идивидуално може да извлече и лична изгода от това
        и мама така казва
        Да я питаме нещо по темата и за Унифарм :-)

Коментар

и мама така казва

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock

Коментар

• Доби, малко ще е трудно да споделим справедливата цена без да препоръчваме дори да я знаем но се надявам активността следващите дни да е малко по-висока

Коментар

• То е основно за преяждане :-) Изключително полезно, да знаеш. Сори за офтопика.

Wannarock, вярно правиш бележка, че оттам е тръгнал фармацевтичният бизнес на г-н Донев. Но пък виж докъде е стигнал - нищо, да видим корените. Давайте - коя, казвате, била справедливата цена за утре, без да препоръчвате?

Коментар

Императоре, прима вера! Минах миналата седмица през Амфитеатъра на Флавиите и Форо Романо и се сетих за теб!
                  Как да не знаеш нищо - не ми казвай, че не си пил ранитидина им, става за всякакъв стомашен проблем и след препиване :-)

Друго и аз не знам и не препоръчвам на никого нищо
                  Прима вера, Доби !!!

Наистина - предлагам туканка да споделяме всичко, което знаем за Унифарм... ще е чудесно и г-н Донев да се включи.

А аз не препивам... не се правя на куче поне - а ако пийна малко повече само ме боли мозъкът - тогава ям Софармов аналгин... :-)
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                    Първоначално изпратено от ghettoff
                    Импе, знам, че се интересуваш от фармацевтичните компании. Би ли споделил мнението си за Унифарм?
                    Не знам твърде много за същата, за да дам изчерпателно и експертно мнение... :-)
                    ееее... това вече е непростимо (без к. истууд) все пак нали някои хора са тръгнали именно от тук

Коментар

• Императоре, прима вера! Минах миналата седмица през Амфитеатъра на Флавиите и Форо Романо и се сетих за теб!
                      Как да не знаеш нищо - не ми казвай, че не си пил ранитидина им, става за всякакъв стомашен проблем и след препиване :-)

Друго и аз не знам и не препоръчвам на никого нищо

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
                        Импе, знам, че се интересуваш от фармацевтичните компании. Би ли споделил мнението си за Унифарм?
                        Не знам твърде много за същата, за да дам изчерпателно и експертно мнение... :-)

Коментар

• Импе, знам, че се интересуваш от фармацевтичните компании. Би ли споделил мнението си за Унифарм?

Коментар

• dobre Imperatore, shte se staraq da se kiriliziram cqlata i po sluchai denq na deteto moje da sym na kirilica,
                            (nali ne se syrdite ot malko raztowarwasht spam w izwynrabotno wreme?, hahaha)

Коментар

• Само предположение правя един вид, любезни ми Пинков... А нахално ли ще бъде да те помоля от името на целокупното и изискано форумско общество да пишеш по човешки, а не по котешки?

Коментар

• Imperatore, da ne si mislish, che oswen split, neshto drugo edwa li e wyzmojno?, hahaha

Коментар

Working...
                                X