Аз не можах да улуча дъното изхарчих всичко в четвъртък,но пак съм доволен-особено от една позиция,днес след 12ч си пеех:баба Мецатаhttp://www.vbox7.com/play:eb0e91b0
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ако сте на кешови позиции???
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от БоримечкатаПървоначално изпратено от kamachoПървоначално изпратено от БоримечкатаПървоначално изпратено от Палечка - МалечкаВ понеделник влязох с целия свободен кеш, около 40% от целия ми портфейл. Вчера и днес продадох половината от това което купих в понеделник.
Въпрос на виждане кога да купиш. Днес например се вредих на Ломско, имаше едно изсипване. Нали не мислиш, че всички със свободните пари ще почнат да купуват като луди и ще са само в акции?
Къде я търсиш ти ПалечкаТя е опитен играч да не мислиш че не ги чува нещата.Има си стари акции които са налични и тях търгува.И аз съм така
хитреци
Коментар
-
Първоначално изпратено от kamachoПървоначално изпратено от БоримечкатаПървоначално изпратено от Палечка - МалечкаВ понеделник влязох с целия свободен кеш, около 40% от целия ми портфейл. Вчера и днес продадох половината от това което купих в понеделник.
Въпрос на виждане кога да купиш. Днес например се вредих на Ломско, имаше едно изсипване. Нали не мислиш, че всички със свободните пари ще почнат да купуват като луди и ще са само в акции?
Къде я търсиш ти ПалечкаТя е опитен играч да не мислиш че не ги чува нещата.Има си стари акции които са налични и тях търгува.И аз съм така
хитреци
Коментар
-
Тази седмица в понеделник беше добрия момент за влизане. Сега вече не, а мисля и до края на седмицата, точно защото е последна и нещата ВИНАГИ стават така към края на месеца.
Другата седмица очаквам да има нов спад, когато пак може да се мисли за влизане. Важното е да си имаш таргети и да не тичаш след някоя акция. Аз например исках да купя някои позиции, но ми надхвърлиха таргета вчера и днес и не купих. Сега ще ги чакам другата седмица. Ако стане - стане, ако не - ще си набележа други ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от БоримечкатаПървоначално изпратено от Палечка - МалечкаВ понеделник влязох с целия свободен кеш, около 40% от целия ми портфейл. Вчера и днес продадох половината от това което купих в понеделник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БоримечкатаПървоначално изпратено от Палечка - МалечкаВ понеделник влязох с целия свободен кеш, около 40% от целия ми портфейл. Вчера и днес продадох половината от това което купих в понеделник.
Така може нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Палечка - МалечкаВ понеделник влязох с целия свободен кеш, около 40% от целия ми портфейл. Вчера и днес продадох половината от това което купих в понеделник.
Коментар
-
В понеделник влязох с целия свободен кеш, около 40% от целия ми портфейл. Вчера и днес продадох половината от това което купих в понеделник.
Коментар
-
Аз ти отговарям съвсем сериозно..Като изключим няколко особено атрактивни позиции бих дебнал, но не бих влизал още: По-добре е да имаш изгубени ползи от X % в случай, че тренда се обърне и малко закъснееш, отколкото да имаш реални загуби от X % от стойноста на портфейла в случай, че първичният негативен тренд продължи своя ход, а ти си купил на върха на позитивна корекция.. Скоро ще стане ясно къде се намираме. Но не днес, може би не и до края на седмицата..
Коментар
Коментар