IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ако сте на кешови позиции???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
    Първоначално изпратено от Dobrichka
    Тази седмица в понеделник беше добрия момент за влизане. Сега вече не, а мисля и до края на седмицата, точно защото е последна и нещата ВИНАГИ стават така към края на месеца.
    Другата седмица очаквам да има нов спад, когато пак може да се мисли за влизане. Важното е да си имаш таргети и да не тичаш след някоя акция. Аз например исках да купя някои позиции, но ми надхвърлиха таргета вчера и днес и не купих. Сега ще ги чакам другата седмица. Ако стане - стане, ако не - ще си набележа други ...
    ... миналия петък.., ако позволите...
    :P
    Зависи Колчо! Мост на 100 и Трасе на 108 в петък нямаше!!!

Коментар

• Подкрепям донякъде аналгина. Така или иначе имахме ново дъно, както на индексите така и по повечето позиции. Сами знаете накъде сочат все по-ниските дъна и върхове. Разбира се това може да е най-ниската точка, но това ще знаем едва след като видим следващо дъно, но по-високо. Имайте търпение!

Коментар

• Не смятам да влизам.

Коментар

• Аз ще вляза когато се очертае възходящ тренд. Не съм специалист за да уцеля дъното и затова приемам 5-10% пропуснати ползи. Мога да ги изтърпя като се вземе предвид, че излязох януари / малко закъснение / избягнах доста по-големи загуби.
          Предпочитам да играя на сигурно :-)
          Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Повечето анализатори са на мнение, че преди да тръгнат пазарите нагоре ще има яко гмуркане.Смятам, че аналгина е абсоля.ютно прав и в близките 2-3 месаца ще има още по-голямо слизане.

Коментар

• аналгина написа:
              Привет на всички!
              Колкото и да не ни се иска, обръщане на тренда трайно ще има тогава когато зад океана се успокои, рецесията е избегната или отминала, основните макроикономически показатели и индикатори започнат да се покачват. Към настоящия момент няма никакъв изглед това да се е случило, дори напротив. Не знам дали днес сте обърнали внимание на изнесеното в Щатите. Потребителското доверие е на най-ниско ниво за последните 35 години, търсенето на бизнес стоки намалява значително под очакваното. Като прибавим и кризата във финансовия сектор и недвижимите имоти, високата инфлация и високите цени на суровините какво се получава: мрачна картина отвсякъде.
              Естествено, когато имаме желаните стойности на основните показатели, вече ще е късно за покупки около дъното. Затова трябва да оцелим момента на обръщане на тези стойности от отрицателни към положителни. Щатите без рецесия едва ли ще се разминат, затова според мен е твърде рано да се влиза в този момент. Сегашният момент според мен трябва да се използва за излизане. До края на седмицата ви се отдава невероятен шанс да го сторите, не го изпускайте.
              Това са лично мои разсъждения, с които не искам да ангажирам никого.
              Късно е колега... даже и да си прав ще виждаме субективизъм...
              Трябваше преди да продадеш.....

Коментар

• Първоначално изпратено от аналгина
                Привет на всички!
                Колкото и да не ни се иска, обръщане на тренда трайно ще има тогава когато зад океана се успокои, рецесията е избегната или отминала, основните макроикономически показатели и индикатори започнат да се покачват. Към настоящия момент няма никакъв изглед това да се е случило, дори напротив. Не знам дали днес сте обърнали внимание на изнесеното в Щатите. Потребителското доверие е на най-ниско ниво за последните 35 години, търсенето на бизнес стоки намалява значително под очакваното. Като прибавим и кризата във финансовия сектор и недвижимите имоти, високата инфлация и високите цени на суровините какво се получава: мрачна картина отвсякъде.
                Естествено, когато имаме желаните стойности на основните показатели, вече ще е късно за покупки около дъното. Затова трябва да оцелим момента на обръщане на тези стойности от отрицателни към положителни. Щатите без рецесия едва ли ще се разминат, затова според мен е твърде рано да се влиза в този момент. Сегашният момент според мен трябва да се използва за излизане. До края на седмицата ви се отдава невероятен шанс да го сторите, не го изпускайте.
                Един разумен глас ! Който може да чува !

Коментар

• naj mi e jal za tezi s repata
                  nisto to taka se uchi chovek, njakoj im izliza po-skupo, drugi polzvat chujdia opit i taka, koj kolkoto akul ima

Коментар

• Suglasen sum s Analgina, s njakoj malki uto4nenia. Dvete vodesti ikonomiki v Evropa- frenskata i nemskata izljazoha s dobri danni i tova se dulji na rustjastite pazari v azia, za koito iznasjat te i kompensirat. Imam chuvstvoto, che nashia pazar korelira mnogo silno s aziatskite, kogato tam sa nagore i nie i obratnoto. Pazara v BG se dviji ot chujdestrannite igra4i, a te se poizmuknaha, taka che ne vjarvam da se vmuiknat pak 2-3 meseza sled kato izljazoha ... Neka mine ljatoto, tradizionna slab i otpuskarski sezon, puk sto da ne vlezem pak kato SOFIX stane 3 zifren ... Jivot i zdrave na esen gi vijdam nestata za vlizane. V momenta sum 100% kesh i tova ot dekemvri i ne vijdam prichina za po seriozno vlizane, osven po 1-2 pozizii ...

Коментар

• Привет на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                        Хубав въпрос питаш бледолики ам ко да ти кажа.Туй бледоликите големи страхливци излезнахте.Не ставате за пазар.Как да ви има доверие червенокожия.Ще взема да влезна пак и от страх пак ша напрайте поразии да загубя още коне.Ша зема да ва изчакам да се наиграйте убаво да си съборите пазара и га 3 коня станат на цената на 1 тогаз ще вляза.Не мой ви се вярва повече
                        Ташунко,дръж сапа готов и го смазвай редовно,че като му дойде времето
                        да няма засечки...

Коментар

• Да не се случи на разтоварилите нещо подобно като на героите в това филмче:
                          http://www.weebls-stuff.com/toons/A+Walk+In+The+Woods

Коментар

• .m
                            МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Хубав въпрос питаш бледолики ам ко да ти кажа.Туй бледоликите големи страхливци излезнахте.Не ставате за пазар.Как да ви има доверие червенокожия.Ще взема да влезна пак и от страх пак ша напрайте поразии да загубя още коне.Ша зема да ва изчакам да се наиграйте убаво да си съборите пазара и га 3 коня станат на цената на 1 тогаз ще вляза.Не мой ви се вярва повече

Коментар

• Първоначално изпратено от Dobrichka
                                Тази седмица в понеделник беше добрия момент за влизане. Сега вече не, а мисля и до края на седмицата, точно защото е последна и нещата ВИНАГИ стават така към края на месеца.
                                Другата седмица очаквам да има нов спад, когато пак може да се мисли за влизане. Важното е да си имаш таргети и да не тичаш след някоя акция. Аз например исках да купя някои позиции, но ми надхвърлиха таргета вчера и днес и не купих. Сега ще ги чакам другата седмица. Ако стане - стане, ако не - ще си набележа други ...
                                ... миналия петък.., ако позволите...
                                :P
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X