IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

”Железопътна инфраструктура – холдингово дружество” АД.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушка
    Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
    Цената е перфектна! Нали се сещате, че целевата аудитория на това IPO са тоталните наивници и безхаберници, които останаха с двата крака на БФБ и вярват, че са направили невероятно положителен ход - за това и цената е такава - на такива хора, много ясно, че ще се опиташ да им продадеш и 5 пъти реалната цена.
    А защо трябва да се избиват на това ипо, след като края на август ще могат да си купят на двойно по-ниски цени?

И аз туй не моа разбера Факушо.Голямата лакомия води до голямо оцапване.Ша са редим и бием на ИПО кат че ли ша са свършат и кат че ли сме фанали ракетата за куйрука Айде ся се ли за бълъци ни мислят.Ма мой са прави ората то бунаците нема се свършат

Коментар

• и аз бях уведомен ама за БФБ, че ще е двойно след 1 година а то кво стана.!?
      Аз съм сигурен, че ОББ ще я запишат емисията. Аз до преди 2 месеца имах малко пари в ОББ фонда, но се махнах, понеже те само боклуци купуват. За това съм сигурен, че ще купят и това ИПО!
      Аз обаче мисля да не участвам, прекалено ми е скъпо и не е за мен

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat
        Първоначално изпратено от BGN
        Г-н Хаджиянков, IPO (особено по време на криза) се прави със значителен дисконт от цената, а не с двойна премия!!

Не сме миналата година, когато всички бяха пощуряли!

Как ще го запишат незнам...
        Г-н Хаджиянков ни уведоми, че до 1 г. цената ще е двойна
        Ми какво друго да каже?
        Те и едни други разправяха за дървените че цената ще е 7.50 -8 лева края на юни, само дето не казаха, че цената е за 3 акции. ops:
        Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от BGN
          Г-н Хаджиянков, IPO (особено по време на криза) се прави със значителен дисконт от цената, а не с двойна премия!!

Г-н Хаджиянков ни уведоми, че до 1 г. цената ще е двойна

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
            Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
            Първоначално изпратено от B.Graham
            И тука за 1 млрд. се говори.Божков ще има приходи от порядъка на 3-4 млрд. за 2010.

и сега един малко т-п въпрос: не разбрах дали ще го листват на БФБ

Ей ора ако Краско са пръкне и тук ша ядете кочан кат при Трейса
            Ха-ха-хааа :lol:

Тук май ще ядат кочан и без краско, На него като балък № 1 са му забранили да участва на това ипо. :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
              Цената е перфектна! Нали се сещате, че целевата аудитория на това IPO са тоталните наивници и безхаберници, които останаха с двата крака на БФБ и вярват, че са направили невероятно положителен ход - за това и цената е такава - на такива хора, много ясно, че ще се опиташ да им продадеш и 5 пъти реалната цена.
              А защо трябва да се избиват на това ипо, след като края на август ще могат да си купят на двойно по-ниски цени?

Коментар

• Първоначално изпратено от Cave Man
                Първоначално изпратено от Nikola
                Първоначално изпратено от репо
                Преко сили 3 кинта..... безумията на борсата продължават с пълна сила.
                Преди доклада на ЕК на 23 юли и преди парламентарните избори 2009 г. преко непреко, не гледам в инфраструктурните
                Разбира се. Тези цифри дадени от мениджмънта са невъзможни за постигане, дори и при незамразените фондове. Но това си е мое мнение не искам да го натрапвам на никой.
                Ти мани цифрите, то при тия цифри едвам го изкарвам да струва 3 лв. ) А пък ако не ги достигнат в последствие....
                а кой ще го купи после август месец на 7-8 лв ми е още по-интересно, че пък тогава индексите кой знае на какво ниво ще са... а иначе "приходите били ПОДЦЕНЕНИ"!
                http://www.investor.bg/?id=65616
                ай да видим на 30-ти резултатите и тогава ще говорим

не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа
                --------------------------
                Мнението не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic
                  Първоначално изпратено от BGN

Със щедро възнаграждение за тези, които участват с чужди пари и не им пука
                  DF - tata ste se nabutat srestu rusveti !!! Niama kak ina4e.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                    Първоначално изпратено от репо
                    Преко сили 3 кинта..... безумията на борсата продължават с пълна сила.
                    Преди доклада на ЕК на 23 юли и преди парламентарните избори 2009 г. преко непреко, не гледам в инфраструктурните
                    Разбира се. Тези цифри дадени от мениджмънта са невъзможни за постигане, дори и при незамразените фондове. Но това си е мое мнение не искам да го натрапвам на никой.
                    Ти мани цифрите, то при тия цифри едвам го изкарвам да струва 3 лв. ) А пък ако не ги достигнат в последствие....

Коментар

• Първоначално изпратено от Магурата_
                      Споко. Балъци, които да участват ще се намерят. За да живеят добре тарикатите трябва да има достатъчно количество балъци.
                      Хехе, welcome back ЦСВ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
                        Първоначално изпратено от B.Graham
                        И тука за 1 млрд. се говори.Божков ще има приходи от порядъка на 3-4 млрд. за 2010.

и сега един малко т-п въпрос: не разбрах дали ще го листват на БФБ

Ей ора ако Краско са пръкне и тук ша ядете кочан кат при Трейса

Коментар

• аз мисля че тая пръчка не струва повече от 120 мил. капитализация

ама това си е мое мнение

според мен ИПО то ще е провал на 5 кинта

Коментар

• Споко. Балъци, които да участват ще се намерят. За да живеят добре тарикатите трябва да има достатъчно количество балъци.
                            Цар Симеон Велики

Коментар

• Първоначално изпратено от BGN

Коментар

• ne e li mnogo dylyg tozi prospekt? nqkoi uspq li do stigne do kraq? ha

Коментар

Working...
                                X