Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеПитай Ники Василев!
Коментар
-
Питай Ники Василев!
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеНякъде ,публикува ли се нещо за тая компания ,от декември и след като продадоха правата ,пълно информационно затъмнение ,щеше да има големи договори за износ ....Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеНямам акции на МЕКОМ АД, но за сметка на това си хапвам често продуктите на Меком - свинска и телешка луканка. Много са хубави! Винаги в хладилника имам поне по 1-2 луканки на Меком.. Редовно си купувам от Kaufland.
п.с. но за сега акции нямамМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеНякъде ,публикува ли се нещо за тая компания ,от декември и след като продадоха правата ,пълно информационно затъмнение ,щеше да има големи договори за износ ...."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеНямам акции на МЕКОМ АД, но за сметка на това си хапвам често продуктите на Меком - свинска и телешка луканка. Много са хубави! Винаги в хладилника имам поне по 1-2 луканки на Меком.. Редовно си купувам от Kaufland.
п.с. но за сега акции нямам
Коментар
-
Нямам акции на МЕКОМ АД, но за сметка на това си хапвам често продуктите на Меком - свинска и телешка луканка. Много са хубави! Винаги в хладилника имам поне по 1-2 луканки на Меком.. Редовно си купувам от Kaufland.
п.с. но за сега акции нямам
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениетука голямо мъртвило,да не би народа да пости ...Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от algo Разгледай мнениеСамо като видя корпоративната струкура и се отказвам - ад, контролирано от един ационер с активи 90%+ процента от ООД-та, в които са отделните бизнеси. На мен ми напомня HDPAT. Пък, на който му се занимава да анализира финанси, пазари и пр.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар