If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе хора тук никой нищо не пише ,кво стана със забраната за износ кво ще ги прави тия мръвки МЕКОМа,някой няма ли да пусне някакво официално Инфо ,цената отива към 50 стинки ...
Мръвките сигурно се превръщат в дълготрайни колбаси
Нищо им няма, в казармата на времето папкахме месо по-старо от годината ни на раждане...Гадно беше, но оцеляхме...
Абе хора тук никой нищо не пише ,кво стана със забраната за износ кво ще ги прави тия мръвки МЕКОМа,някой няма ли да пусне някакво официално Инфо ,цената отива към 50 стинки ...
Привилегированите саламаджийници веч - в мое портфейлченце.
Жейми - салам ще се муа винаги. Ще фалира, ама друг път, а дивидентът ще го , щото не им струва ного.
Другите мои фабрики са - Софарма, Медика, Севтополисът, ХЕС, М+С, София комерс, Елхимът, Монбатът, Албена.
Чакам да ми посочиш коя ще фалира... ама и да обясниш - защо.
С какъв код са ги включили, че не виждам.
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Жейми - салам ще се муа винаги. Ще фалира, ама друг път, а дивидентът ще го , щото не им струва ного.
Другите мои фабрики са - Софарма, Медика, Севтополисът, ХЕС, М+С, София комерс, Елхимът, Монбатът, Албена.
Дан са ги качеле по микросметките на посредниците и да е качена за търговийка таз привилигирована пощенска марчица веч ?!
Ти още малко ще поискаш собственоръчно да ги фалирам - и после сам да ида в КФН а?
БГ компаниите имат един основен проблем - и това са си мажовците. Хора с едни пари за изпиране, нулева финансова/инвестиционна/управленска култура.
Оттам следва ниска конкурентноспособност, дълъг производствен цикъл , висока себестойност на продукцията (сравнително - като имаме предвид фактора евтина работна ръка).
Това което следва в бъдеще е глобализация (то е в ход и в момента, да си припомним протестите срещу западните търговски вериги). Оттам цената на работната ръка ще се изравни и родните фирмички съвсем ще я закъсат - тези които не бъдат продадени навреме на конкурентите си ще фалират директно.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Хахахах - посочи ми една от "моите" фабрики, заплашена от фалирване.
Листвай ги тук - ще ти посоча.
Или предпочиташ да ги отгатна - с кристално клъбце, че после да отричаш
ПП: Добре де, да почнем отнякъде. От тая тук - мекомската. Пълен провал въпреки напъните на Експатите, руската забрана също не е майтап работа.
Не че ми се чака до дивидентите за да те избъзикам как така не си получил "гарантирания дивидент" ...
И да уточня - една акция може да е супернеликвидна, но ако това е защото няма ПРЕДЛАГАНЕ, но има винаги търсене, какво ми дреме, щом същата ми е в портфейлът?
Когато има търсене - се появява и предлагане.
На теб знам че не ти дреме, затова си винаги дългосрочен (до фалит)
И да уточня - една акция може да е супернеликвидна, но ако това е защото няма ПРЕДЛАГАНЕ, но има винаги търсене, какво ми дреме, щом същата ми е в портфейлът?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар