IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тъкмо гледах из основи документите от ОСА.
    Тоз чиляк, Карайчев, какво толкоз против новите лица има, че пък и стария не иска да освобождава от отговорност?

Коментар

• Персонални промени в Меком АД
      11:45 | 13.08.2012 24 коментари 0
      Съветът на директорите на Меком АД избра за свой председател Александър Цочев, а за изпълнителен директор на компанията Елица Цанева. Дружеството ще бъде представлявано от председателя на СД и от изпълнителния директор само заедно.
      Това стана ясно от съобщение на компанията.
      Общото събрание на акционерите направи промяна в състава на Съвета на директорите на дружеството, като освободи досегашния член на СД Злати Стоянов и избра за нови членове на СД:
      Александър Минков Цочев
      Деница Тодорова Вълчева
      Мария Димитрова Панайотова
      Елица Йорданова Цанева
      Стефан Райчев Иванов
      „Делойт Одит“ ООД е новият одитор, който ще провери и завери годишния финансов отчет на дружеството за 2012 г.

Новоизбраният съвет на дружеството е в състав:
      Десислава Жекова Денчева
      Маргарита Борисова Стоянова
      Александър Минков Цочев
      Деница Тодорова Вълчева
      Мария Димитрова Панайотова
      Елица Йорданова Цанева
      Стефан Райчев Иванов

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
        Ами вече сме направили по едни 50-100%, стреса е плюсов..
        Това е ясно. Беше напълно ясно, че купилите до 3.5ст ще спечелят с добра вероятност до 5ст. Или едно 50%

Големите се включиха и печалбата вече набъбна на 100-150% до около 7ст.

Вижда се, че има вероятност позицията да се качи и ако се обяви, че Меком Ад работи и не е застрашен от фалит туку се изстреляте и на 10ст и повече.

Но се вижда, че може да има и лош вариант тогава туку се изстреляте към 2.5ст.

Не мога да кажа какво ще се случи просто си коментираме.

И да засега стреса е плюсов.
        Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
          Цената между другото е много точна.

Примерно 6.5ст средна ако стане лошо 60% надолу ако става добро 60% нагоре поне към момента везната е такава.

Чудя ви се как може да търгувате подложени на такъв стрес.
          Ами вече сме направили по едни 50-100%, стреса е плюсов..

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
            Аз лично бетнах, че Тилев и Никито ще успеят.
            А те кога са успявали, че сега да успеят?!...
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Цената между другото е много точна.

Примерно 6.5ст средна ако стане лошо 60% надолу ако става добро 60% нагоре поне към момента везната е такава.

Чудя ви се как може да търгувате подложени на такъв стрес.

Коментар

• Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнение
                Предприятието все още работи...
                Я не говори глупости!
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Току що погледнах обявения не консолидиран баланс на Меком Ад за полугодието на 2012-та.

Извода е, че целия Меком Ад се крепи на вземанията си от свързани предприятия.

С две думи тук бърз резултата няма да има. Тепърва ще се сменят управите в дъщерните да се види и там какво е положението.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Бухаха... Кажи ми един случай на бфб-то когато едно дружество е фалирало, затворило и след това пак е проработило?! !
                    Меком е фалирал? Кога е станало това бе моето патенце?

BSEtrader, просто знаех че купувам нещо прекалено рисково и това беше макса, който реших да вложа тук. Реалното състояние на компанията дори новите собственици не го знаят, така че риска все още си остава доста голям. Аз лично бетнах, че Тилев и Никито ще успеят. Както казах, какъвто сабля покаже.
                    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Бухаха... Кажи ми един случай на бфб-то когато едно дружество е фалирало, затворило и след това пак е проработило?! Толкова ли дървените ви кратуни не могат да осъзнаят, че предприятието не работи, но лихвите по дълговете му си цъкат като таксиметров апарат?!... Накрая верващите и чакащите камилчета ще получат по един дебел и твърд шпек... Колкото по вЕрващи са толкова шпека ще е по-дебел и по-твърд!
                      Мастър аз съм на печалба от Меком, като съм си оставил няколко акции, ако позицията се подобри да направя още малко пари. Вярно е че има дългове, но има и оборудване, което чака някой да го използва.Предприятието все още работи, значи все още има надежда, но без мечти. Ще изчакаме от отчета за третото тримесечие и ще се види.

Коментар

Бухаха... Кажи ми един случай на бфб-то когато едно дружество е фалирало, затворило и след това пак е проработило?!
                        Аз не се сещам Мастъре.

Остави ги да се радват. В момента дори новата управа не знае все още какво е точното състояние на Меком Ад.

Пазарът ще си покаже. Ако почнат да разпродават на талази да знаете, че нема да е на добре.

Коментар

Аз лично очаквам да одвайсеторя едни 5000 лева. Другите какво очакват нямам представа.

Аз съм написал в потфейла 0 срещу стойността на тази инвестиция, защото когато влизах нищо не се знаеше. Така че и една стотинка да мога да им взема пак ще е добре. Към момента съм 100% на инвестицията си.
                          Поздрави, Никола, дано си прав, пожелавам ти го! Но риска си е риск, ако беше по-уверен нямаше да се ограничиш до 5К само. Щото таргета ти хич не е лош

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнение
                            Там ще се види дали предприятието е почнало да работи.
                            Бухаха... Кажи ми един случай на бфб-то когато едно дружество е фалирало, затворило и след това пак е проработило?! Толкова ли дървените ви кратуни не могат да осъзнаят, че предприятието не работи, но лихвите по дълговете му си цъкат като таксиметров апарат?!... Накрая верващите и чакащите камилчета ще получат по един дебел и твърд шпек... Колкото по вЕрващи са толкова шпека ще е по-дебел и по-твърд!

Коментар

• Първоначално изпратено от smirenoto Разгледай мнение
                              ...
                              Дет се вика ...шоуто Маст гоу он !.
                              П.с. Както казваше известен борсов деятел, "...ако не се вдигне, ще падне ...", но и в двата случая шоу ще има
                              Не е препоръка ...

Коментар

Или както на 100 лева казвах, че HDPAT си заслужава? Състоянието при Меком и ОЦК е коренно различно. Седи мирен и гледай шоуто.
                                Не си спомням за хдпат, но за оцк не беше прекалено далечно. Мисля, че беше преди около "само" половин година, по повод и когато ОК споменаваше, че до месец май-юни оцк-то според него щяло да е под номинал. Е, ако не го подпираха, можеше и да познае Иначе уж седя смирено и хрисимо, (даже май прекалено мирно напоследък) и дано се случат нещата от шоуто. Дет се вика ...шоуто Маст гоу он !.
                                Не е препоръка ...

Коментар

Working...
                                X