IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
    даже много се купуваха. Една хартия на патката беше стигнала 48 000 лв (преди сплитoвете.) Златна хартия... А хартията на дядо Никола беше май към 240лв. Как отиде на 50 стинки ... Не е честно ...
    Това 48 000 лева след сплит 25 пъти и 71 пъти увеличение на капитала е 27 лева за брой.

Леле живи да ни ожалиш са сме на 12ст за брой.

От публичните дружества които не са обявили несъстоятелност поне сме рекордьор по падане спрямо най-висока достигана цена за акция.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
      даже много се купуваха. Една хартия на патката беше стигнала 48 000 лв (преди сплитoвете.) Златна хартия... А хартията на дядо Никола беше май към 240лв. Как отиде на 50 стинки ... Не е честно ...
      Ми настроения...

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
        Ми тя така си миришеше и при софикс 2000...
        Ама си се купуваха акциите

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
          То да е само тука, цялата борса смърди на мърша.
          Ми тя така си миришеше и при софикс 2000...
          Ама си се купуваха акциите

Коментар

• Аферата Арома обърках се Меком.

http://www.investor.bg/novini-i-anal...kom-ad,136145/
            18.06.2012 Частен съдебен изпълнител е продал 40% от Меком АД

Уляна Колева Димоларова, която е частен съдебен изпълнител и е намалила дела си от 81,74% на 42,46% на същата дата.
            --------------------------------------------------------------------
            7 юни 2012 Основният до вчера акционер в "Меком" Стефан Райчев коментира, че той се е разделил с част от неговия дял в предприятието, който досега беше 81.33%.

------------------------------------------------------------------

Райчев па кво коментира, че се е разделил като акциите не са били на негово име.

-------------------------------------------------------------------

Тука нещо се случва. Как така частния съдебен изпълнител стана акционер.

Райчев залагал ли е акциите си?

Дело ли е спечелил някой срещу Райчев та му е взел акциите.

----------------------------------------------------------------------

Тука работата много мирише аз ви казвам и в Арома много миришеше и не знам дали още не си смърди там.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
              Не така с лошо, де ..

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                Не знам какво се случва в тоя Меком Ад.

Кой сега е акционера. Какви са тия акциите не били на името на Райчев а на не знам си кого.

Нещо не е в ред тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Дани снесат дивидентът, както в дневният ред е написано.

Иначе ще ги направим на салам сичките.
                  Не знам какво се случва в тоя Меком Ад.

Кой сега е акционера. Какви са тия акциите не били на името на Райчев а на не знам си кого.

Нещо не е в ред тук.

Коментар

• Дани снесат дивидентът, както в дневният ред е написано.

Иначе ще ги направим на салам сичките.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Общото събрание не се е провело щото не е имало кворум.

В Дарик финанс един отвратителен сайт щото много дебилско е направено да разбереш къде се обявяват новините.

Та там Мекома е обявил протокола.

В протокола пише така: Бля Бля Бля Не е налице кворум.

На събрание са били представени 235 хиляди акции от общо 56 милиона. Кворум нема.

До един месец ще се насрочи нова дата за събрание.

А как се напираше народа да лапка от тук на 90ст. Е са лапка нещо друга ма айде карай.

Коментар

• Какво стана туканка бе, неговата кожичка?

В нетът намерих само туй - отпреди сборище:

http://money.bg/news/id_1477967662
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• и аз това се чудя, нали уж имаше потенциал да гони номинала, а всичко което можело да се купи под 50% от счетоводната стойност било голяма делавера

Коментар

• Никой няма толкова много излишни пари .

Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                            Ае бе нема ли некой да сложи една оферта на 13ст купува милион броя може и да му ги продадат.

Откога виси оная оферта продава. Проявете милост към човека продавач.
                            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Ае бе нема ли некой да сложи една оферта на 13ст купува милион броя може и да му ги продадат.

Откога виси оная оферта продава. Проявете милост към човека продавач.

Коментар

• Аз тогава няма да ходя на ОСА, за да не ми знаете броя акции .

п.с. шегувам се

Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                                http://www.investor.bg/obshti-sybran...kom-ad,135337/

Меком АД-Силистра (MKX) свиква ОСА на 29.06.2012 год. от 13.00 ч. в гр. Силистра, ул. Тутракан № 29, при следния дневен ред:

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Тъкмо след като се проведе събранието ще видим акционерната книга и това кой какъв брой акции държи от тук.

Интересно ми е щото аз лично не разбрах кой какво е купил с точност.
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X