IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    То затова златото от над 1 900 се тупна до сегашните нива.
    Именно де... Не може да се каже че на 1600 е балон когато е било 1900! От 1900 до 1600 е една здравословна корекция. Предстои скок!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      А златото, среброто и нефта определено не са балон!
      Ма разбира се! То затова златото от над 1 900 се тупна до сегашните нива.

Ей мастърче казах ти аз че си комик ама не вярваш

Коментар

Ами тези "хорицата" с каквото и да се заемят все губят. До каквото са се допрели все е изгорЕло!
        Форекс щом хората все още имат пари да инвестират значи все имат нещо успешно.

Коментар

Ето, само тази глупост по-горе показва, каква мъгла ти е в главата....Няма отрицателен или положителен балон, има балон или няма балон. А златото, среброто и нефта определено не са балон!
          Ами бегай в темата за злато, нефт и сребро...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Ми отрицателен балон са
            Ето, само тази глупост по-горе показва, каква мъгла ти е в главата....Няма отрицателен или положителен балон, има балон или няма балон. А златото, среброто и нефта определено не са балон!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Нещо съвсем същисан ми изглеждаш... Ако златото, среброто и нефта са балон то не зная бфб-то какво е, равновесенов?
              Ми отрицателен балон са Аз за това ти казвам че го целиш но от кофти страната

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Няма балон да не си уцелил, за твое съжаление все от грешната страна
                Нещо съвсем същисан ми изглеждаш... Ако златото, среброто и нефта са балон то не зная бфб-то какво е, равновесенов?

Коментар

Аз съм хроникьор на много личности и събития в БГ и по света. Не напразно, каквото съм предвидил от 5 години насам,че ще стане у нас и по света, вече е факт! А което все още не е, предстои да стане факт съвсем скоро!
                  Всичко позна, това златото на не знам си колко хиляди, среброто на няколко стотин, за петрола по едно време приказваше как свършвал. Няма балон да не си уцелил, за твое съжаление все от грешната страна

П.С. макар че за меком ни съвпадат мненията

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                    Честно казано след статиятана Никито в Капитал относно БТК малко се поуплаших за преценката си но тук по-скоро е важно Тилев да се оправи с банките.

Единственото което е ясно до момента е че докато обясняваш на хората колко са тъпи, а ти колко си умен направихме по 100%.
                    това за статията на БТК-то си го мислих и аз. Направо не можах да повярвам и как тези от вестничето са се съгласили да публикуват това платено съобщение

Коментар

Аз съм хроникьор на много личности и събития в БГ и по света. Не напразно, каквото съм предвидил от 5 години насам,че ще стане у нас и по света, вече е факт! А което все още не е, предстои да стане факт съвсем скоро!
                      Ставаш за комик.

Коментар

А някога изобщо той да се е оправял с някоя банка?!
                        Ми май забравяш Банка за земеделски кредит, многократно се е оправял с нея

Коментар

• Само дето сам не си предвиди и загуби всичко на форекс- хазарта

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                            А ти си му някакъв хроникьор

Коментар

• Форексов да не би ти да си добрия инвеститор със 100% загуба на Форекс -хазарта. Пич 100% ти само можеш да сънуваш и завиждаш

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Трябва да си абсурден лузър и завистлив тъпак , когато някои хора са направили над 100% да ги убеждаваш колко им е лоша инвестицията
                                Кире, много хора направиха над 100% от инвестициите си в Лайф Чойс и Югоагент, но това не ги прави добри инвеститори! Щото хиляди след тях пиха по една студена вода!

Коментар

Working...
                                X