Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеА златото, среброто и нефта определено не са балон!
Ей мастърче казах ти аз че си комик ама не вярваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАми тези "хорицата" с каквото и да се заемят все губят. До каквото са се допрели все е изгорЕло!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЕто, само тази глупост по-горе показва, каква мъгла ти е в главата....Няма отрицателен или положителен балон, има балон или няма балон. А златото, среброто и нефта определено не са балон!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМи отрицателен балон саСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНещо съвсем същисан ми изглеждаш... Ако златото, среброто и нефта са балон то не зная бфб-то какво е, равновесенов?Аз за това ти казвам че го целиш но от кофти страната
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНяма балон да не си уцелил, за твое съжаление все от грешната странаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАз съм хроникьор на много личности и събития в БГ и по света. Не напразно, каквото съм предвидил от 5 години насам,че ще стане у нас и по света, вече е факт! А което все още не е, предстои да стане факт съвсем скоро!
П.С. макар че за меком ни съвпадат мненията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЧестно казано след статиятана Никито в Капитал относно БТК малко се поуплаших за преценката си но тук по-скоро е важно Тилев да се оправи с банките.
Единственото което е ясно до момента е че докато обясняваш на хората колко са тъпи, а ти колко си умен направихме по 100%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАз съм хроникьор на много личности и събития в БГ и по света. Не напразно, каквото съм предвидил от 5 години насам,че ще стане у нас и по света, вече е факт! А което все още не е, предстои да стане факт съвсем скоро!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеА някога изобщо той да се е оправял с някоя банка?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеА ти си му някакъв хроникьорСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТрябва да си абсурден лузър и завистлив тъпак , когато някои хора са направили над 100% да ги убеждаваш колко им е лоша инвестициятаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар