IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Какви мнения си чел, бе шишарко?!... Едно дружество фалира само когато негов кредитор го напъне! Одиторът е лукова глава и пише това за което му се плати!
    Хубава работа, ти (с хипотетичен) депозит на загуба и реална такава от великите ти инвестиции в злато и сребро на върха какво да те правим.. дано да са истински колкото и депозита де

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
      Аз съм чел подобни мнения
      Какви мнения си чел, бе шишарко?!... Едно дружество фалира само когато негов кредитор го напъне! Одиторът е лукова глава и пише това за което му се плати!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Да си чел досега някой одитор да е написал, че дружество което е одитирал е фалирало?!... Няма и да прочетеш!

Аз съм чел подобни мнения, рано или късно ако е фалирало си ги пише, нали

Коментар

Да си чел досега някой одитор да е написал, че дружество което е одитирал е фалирало?!... Няма и да прочетеш!
          значи, фалит няма...Обаче ти си много смел човек, хората са вкарали пари в нещо, а ти отстрани плюеш ли плюеш...Не ти ли е малко неудобно...? (риторичен, не отговаряй)
          И още нещо, тук направих 55% реализирани - лихвата ти по депозит за 11 години...
          ТА СЛЕД 11 ГОДИНИ, ЗАПОВЯДАЙ ДА МИ ДАВАШ АКЪЛИ, ДО ТОГАВА СИ НАЗАД!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
            ...Одит се чака, ТОГАВА ще се каже кой е и кой не е фалирал...
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
              как мислиш ?
              И с Химко някои хора направиха 100% по едно време. А сега колко ли умници стискат още такива акции, как мислиш?

Коментар

• Че то това отдавна го купиха нови хора, промяна има, акциите му растат...Одит се чака, ТОГАВА ще се каже кой е и кой не е фалирал... А до тогава е ясно, аз печеля пари,а ти си лаеш по месечината!

Коментар

Онова същото, на което банката отпуснала заем му е прибрала оборудването и плаща на охрана за да го охранява.
                  Е същото де, напави 100% печалба, докато ти умуваш Може или не може да направи още 100% печалба, как мислиш ?

Коментар

Не знам за кое фалирало дружество пишеш, темата е за Меком.
                    Онова същото, на което банката отпуснала заем му е прибрала оборудването и плаща на охрана за да го охранява.

Коментар

С колко ли се увеличават дълговете на фалиралото дружество от просрочени заеми всеки ден?
                      Не знам за кое фалирало дружество пишеш, темата е за Меком.

Коментар

Бълвоч и досада, зор няма!
                        С колко ли се увеличават дълговете на фалиралото дружество от просрочени заеми всеки ден?

Коментар

• Бълвоч и досада, зор няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                            Придържайте се към темата моля ви.
                            Зор а?!...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                              Придържайте се към темата моля ви.
                              Кешира ли 100% или още може

Коментар

• Придържайте се към темата моля ви.
                                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Working...
                                X