IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• След 44 дни , ще получат оценка О.

Коментар

• nai dobre e MEKOM da otkriat sezona (ne na prasetata) a na akciite pod 1 levche

spored men ako gi pusnat po 33 stinki moje i da uspeait

Коментар

• Каква част от компаниите на БФБ плащат дивиденти? Доколкото знам не особено голяма...

И ако купуваме предимно "growth stocks" а не "income" доколко релевантно е P/E?
        www.bet-bg.net

Коментар

• Херти си сменя името на Кърти АД

Коментар

• Гледам и не вярвам на очите си !!!

Коментар

• И аз се чудех вчера какви хора продаваха на безценица акциите си... е стана ми ясно.

Коментар

• Абе хора мениджъра на ИПО-то не е ли провел проучване да види колко са вегетарианците на БФБ. Защо се излагат с отлагане
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman
                  Първоначално изпратено от Стенли
                  Репочовече, грубо казано: С какъв акъл ще купуваш 1 лев печалба от едно дружество правещо капачки за 132 лева, при положение, че от добрите стари и утвърдени компании можеш да си купиш лев печалба за 14-15 левчета , при това с далеч по добри перспективи за бъдещ растеж от т.нар. Херти АД....???
                  Е точно там е проблема че второто IPO всъщност изобщо не ми харесва. Лошото е, че вече освободих доста пари и исках да ги сложа на IPO-то на МЕКОМ, но очевидно няма да стане, поне не скоро.
                  Но засега няма дата за друго IPO все още и единствената ми възможност май е тази след 2 дена. Струва ли си?
                  Абе защо държиш да е IPO?

Това ли е единствената алтернатива за кинтите ти?

Егати ...

8)

Коментар

• Отговора е пределно ясен - нито Меком нито Херти си струват при цените които искат от пазара ....

Коментар

• Както Меком нямали конкуренция и имали огромна перспектива затова е тази безобразна цена, така и Херти- всяка бутилка имала капачка затова да им дадем премия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стенли
                        Репочовече, грубо казано: С какъв акъл ще купуваш 1 лев печалба от едно дружество правещо капачки за 132 лева, при положение, че от добрите стари и утвърдени компании можеш да си купиш лев печалба за 14-15 левчета , при това с далеч по добри перспективи за бъдещ растеж от т.нар. Херти АД....???
                        Е точно там е проблема че второто IPO всъщност изобщо не ми харесва. Лошото е, че вече освободих доста пари и исках да ги сложа на IPO-то на МЕКОМ, но очевидно няма да стане, поне не скоро.
                        Но засега няма дата за друго IPO все още и единствената ми възможност май е тази след 2 дена. Струва ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от alexandar
                          Първоначално изпратено от Repoman
                          Първоначално изпратено от rozova pantera
                          Repoman, popitai si oficialno brokera ili kfn, dali ne mojesh da izpolzvash promqnata v usloviata, za da se otkajesh t.e., shtom te promenqt tehnite usloviq, popitai dali i ti nemojesh da promenish tvoite.
                          Аз това и направих, попитах брокера, но той нищо не можеше да каже. Вече стана късно, явно утре ще се разбере какво става. Ако за това IPO не става работата, поне има ново след 2 дни, така или иначе съм освободил пари, поне да се включа на другото IPO. Вярно, че там цената е по-висока 3.10лв. и не ми харесваше особено с високия си Р/Е 128, но като няма риба и ракът е риба както се казва.
                          Абе пич при тези промоции в момента от къв зор си го набиваш с капачки и свински пържоли. Изчакай малко да се по успокоят нещата и огин!
                          Mislete gradivno....potreblenieto na kapachki i svinsko spada s vsiaka izminala godina i za dobro...mina modata na burkanite i na svinskata mas. :P
                          NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

Repoman, popitai si oficialno brokera ili kfn, dali ne mojesh da izpolzvash promqnata v usloviata, za da se otkajesh t.e., shtom te promenqt tehnite usloviq, popitai dali i ti nemojesh da promenish tvoite.
                            Аз това и направих, попитах брокера, но той нищо не можеше да каже. Вече стана късно, явно утре ще се разбере какво става. Ако за това IPO не става работата, поне има ново след 2 дни, така или иначе съм освободил пари, поне да се включа на другото IPO. Вярно, че там цената е по-висока 3.10лв. и не ми харесваше особено с високия си Р/Е 128, но като няма риба и ракът е риба както се казва.
                            HAHAHAHAHA, e ne kakwi obrazi ima wyw foruma, ne e istina :-D
                            pich, opitai si kysmeta na konni nadbiagwania, belkim ti izleze kysmeta

Коментар

Хе хе браво на теб, ако не можеш да се удавиш в изворчето, бухни се в морето. Добра логика. Ако така и така си освободил пари, що не отидеш да си направиш една почивка на карибите, вместо да ги губиш на борсата или така или иначи си решил да ги губиш.

Коментар

• В случай, че не си видял показателите на Херти не е зле да го направиш. Ако не знаеш как да ги сметнеш виж някоя статия, там може да ги има. Аз съвети няма да си позволя да ти давам. Успех

Коментар

Working...
                                X