След 44 дни , ще получат оценка О.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
AfterDark
Първоначално изпратено от RepomanПървоначално изпратено от СтенлиРепочовече, грубо казано: С какъв акъл ще купуваш 1 лев печалба от едно дружество правещо капачки за 132 лева, при положение, че от добрите стари и утвърдени компании можеш да си купиш лев печалба за 14-15 левчета , при това с далеч по добри перспективи за бъдещ растеж от т.нар. Херти АД....???
Но засега няма дата за друго IPO все още и единствената ми възможност май е тази след 2 дена. Струва ли си?
Това ли е единствената алтернатива за кинтите ти?
Егати ...
8)
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтенлиРепочовече, грубо казано: С какъв акъл ще купуваш 1 лев печалба от едно дружество правещо капачки за 132 лева, при положение, че от добрите стари и утвърдени компании можеш да си купиш лев печалба за 14-15 левчета , при това с далеч по добри перспективи за бъдещ растеж от т.нар. Херти АД....???
Но засега няма дата за друго IPO все още и единствената ми възможност май е тази след 2 дена. Струва ли си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от alexandarПървоначално изпратено от RepomanПървоначално изпратено от rozova panteraRepoman, popitai si oficialno brokera ili kfn, dali ne mojesh da izpolzvash promqnata v usloviata, za da se otkajesh t.e., shtom te promenqt tehnite usloviq, popitai dali i ti nemojesh da promenish tvoite.NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...
Коментар
-
Първоначално изпратено от RepomanПървоначално изпратено от rozova panteraRepoman, popitai si oficialno brokera ili kfn, dali ne mojesh da izpolzvash promqnata v usloviata, za da se otkajesh t.e., shtom te promenqt tehnite usloviq, popitai dali i ti nemojesh da promenish tvoite.
pich, opitai si kysmeta na konni nadbiagwania, belkim ti izleze kysmeta
Коментар
-
Първоначално изпратено от RepomanПървоначално изпратено от rozova panteraRepoman, popitai si oficialno brokera ili kfn, dali ne mojesh da izpolzvash promqnata v usloviata, za da se otkajesh t.e., shtom te promenqt tehnite usloviq, popitai dali i ti nemojesh da promenish tvoite.
Коментар
Коментар