IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от evita Разгледай мнение
    Много смешно!!! Казвам ти обади се сам на когото трябва. Портал на МЕКОМ например. Ама то пък като няма ток... не знам дали има и телефон.. Абе вие наистина ли купувате акции?? ААА...
    Евита, тук има и други акционери, посъветвай нещо и нас, шашнати сме и не знаем как да тълкуваме думите ти. Кво да праим, на портала на Меком ли да звъним, да го ева, аз лично съм доста шашардисан и се чудя кво да предприема в момента????

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
      Мирка , пак ли ти ва брат?
      Какво ще ми кажат - Ами ние отидохме и никой не ни посрещна, то май фирма няма...
      От такива хаберлии акъл не ща!
      Много смешно!!! Казвам ти обади се сам на когото трябва. Портал на МЕКОМ например. Ама то пък като няма ток... не знам дали има и телефон.. Абе вие наистина ли купувате акции?? ААА...
      Last edited by evita; 23.01.2013, 17:49.

Коментар

Какво искаш за доказателство?- обади се на някоя от институциите правили проверкана 18януари 10 часа в МЕКОМ АД Силистра.Телефони си намери сам.Повече акъл за без пари не давам! А и както казах съм добронамерена, но виждам че си много навит да купуваш ефтини акции но с тези правиш гаф!
        Мирка , пак ли ти ва брат?
        Какво ще ми кажат - Ами ние отидохме и никой не ни посрещна, то май фирма няма...
        От такива хаберлии акъл не ща!

Коментар

А и както казах съм добронамерена, но виждам че си много навит да купуваш ефтини акции но с тези правиш гаф!
          ЩО, КВО СТАВА ВЕ ДА ГО ЕВА???!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
            Докажи ми или изчезни!
            Какво искаш за доказателство?- обади се на някоя от институциите правили проверкана 18януари 10 часа в МЕКОМ АД Силистра.Телефони си намери сам.Повече акъл за без пари не давам! А и както казах съм добронамерена, но виждам че си много навит да купуваш ефтини акции но с тези правиш гаф!

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
              Що, кво става ве да го ева?!?

Евита ми е навита, това става..

Коментар

Добронамерено!!!АКО НА 0.02 се оттървеш ще си добре! Тази фабрика вече не съществува!
                Що, кво става ве да го ева?!?

Коментар

Този цитат ми е любим:"По-рано всеки ден ходех на борсата, защото никъде на света не можех да срещна повече глупаци на квадратен метър площ, както там!"

Щом да лъжеш те успокоява!
                  Повярвай знам за какво говоря!
                  Докажи ми или изчезни!

Коментар

• Добронамерено!!!АКО НА 0.02 се оттървеш ще си добре! Тази фабрика вече не съществува!

Коментар

• Този цитат ми е любим:"По-рано всеки ден ходех на борсата, защото никъде на света не можех да срещна повече глупаци на квадратен метър площ, както там!"

Щом да лъжеш те успокоява!
                      Повярвай знам за какво говоря!

Коментар

Хайърсъзоff ми е тръпката! Мисля че много го боли от нещо което е напавил с парите си преди време!!!
                        За новите във форума - печалба 55% - това направих!
                        Сега съм взел малко на 0,022 и така, ще продължавам да информирам..
                        Успех в... клакирането или там каквото е!

Коментар

• Хайърсъзоff ми е тръпката! Мисля че много го боли от нещо което е напавил с парите си преди време!!!

Коментар

Ако така ще му мине!
                            На мен би ми минало

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
                              цункай го, за да му мине !
                              Ако така ще му мине!

Коментар

А може би на Цочев по добре а! Много си ми сладък!!!
                                цункай го, за да му мине !

Коментар

Working...
                                X