Първоначално изпратено от evita
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеМирка , пак ли ти ва брат?
Какво ще ми кажат - Ами ние отидохме и никой не ни посрещна, то май фирма няма...
От такива хаберлии акъл не ща!Last edited by evita; 23.01.2013, 17:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от evita Разгледай мнениеКакво искаш за доказателство?- обади се на някоя от институциите правили проверкана 18януари 10 часа в МЕКОМ АД Силистра.Телефони си намери сам.Повече акъл за без пари не давам! А и както казах съм добронамерена, но виждам че си много навит да купуваш ефтини акции но с тези правиш гаф!
Какво ще ми кажат - Ами ние отидохме и никой не ни посрещна, то май фирма няма...
От такива хаберлии акъл не ща!
Коментар
-
Първоначално изпратено от evita Разгледай мнениеА и както казах съм добронамерена, но виждам че си много навит да купуваш ефтини акции но с тези правиш гаф!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеДокажи ми или изчезни!
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеЩо, кво става ве да го ева?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от evita Разгледай мнениеДобронамерено!!!АКО НА 0.02 се оттървеш ще си добре! Тази фабрика вече не съществува!
Коментар
-
Първоначално изпратено от evita Разгледай мнениеТози цитат ми е любим:"По-рано всеки ден ходех на борсата, защото никъде на света не можех да срещна повече глупаци на квадратен метър площ, както там!"
Щом да лъжеш те успокоява!
Повярвай знам за какво говоря!
Коментар
-
Първоначално изпратено от evita Разгледай мнениеХайърсъзоff ми е тръпката! Мисля че много го боли от нещо което е напавил с парите си преди време!!!
Сега съм взел малко на 0,022 и така, ще продължавам да информирам..
Успех в... клакирането или там каквото е!
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениецункай го, за да му мине !
Коментар
-
Първоначално изпратено от evita Разгледай мнениеА може би на Цочев по добре а! Много си ми сладък!!!
Коментар
Коментар