Първоначално изпратено от Хайърсъзоff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirkata Разгледай мнениеЧерпи по бира тогава. 55% може да ги правиш и с 10 акции, виждам, че има и такива сделки.
А колкото до обидите - явно те е заболяло. Все пак проява на лош вкус е, а уж сме от едно семейство.
NB! Аз се заиграх вчера с него защото видях откога играе и ми е ясен!
НЕ ПРАВЕТЕ КАТО НЕГООО
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеАбе няма ли някой техничар тука да спретне един лек ТА на месокомбината, така малко да ни се повдигне духа на ЕнвИстУтУрИтИ?? Обикновените акции имам навпредвид...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirkata Разгледай мнениеЧерпи по бира тогава. 55% може да ги правиш и с 10 акции, виждам, че има и такива сделки.
А колкото до обидите - явно те е заболяло. Все пак проява на лош вкус е, а уж сме от едно семейство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirkata Разгледай мнениеХа-ха! Ни съм аз ва, брат!
Ма ми хареса как ти го начукват! Нищо лично, де!
Сега друго - там си е завода, само е малко тъмничко вътре. Минах от там, шофирах и не се озъртах.
Виж за статистика и проценти не ми говори - няма по измамно нещо от тях.
Лично за мен появата на селтаци с изказвания че акцията това, акцията онова, е сигнал Buy!
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеКакво значи не са искани? Ти наред ли си или ти се губят някакви връзки ? Нали искаше в по-долния пост някой да ти пише ТА. Хората в оцк са го минали вече този етап, затова ти предложих да погледнеш там. Какви други шитове си набутал в порфейла, ако не е тайна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеМирка , пак ли ти ва брат?
Какво ще ми кажат - Ами ние отидохме и никой не ни посрещна, то май фирма няма...
От такива хаберлии акъл не ща!
Ма ми хареса как ти го начукват! Нищо лично, де!
Сега друго - там си е завода, само е малко тъмничко вътре. Минах от там, шофирах и не се озъртах.
Виж за статистика и проценти не ми говори - няма по измамно нещо от тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеТреска, ти май се включваш пряко от портала в Силистра, а? Я кажи кво виждаш наоколо без да философстваш и без да даваш акъли, без да са ти искани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеВиж темата за ОЦк- там играчорите започнаха да се консолидират около извода, че хартията е започнала да води собствен живот.
Виж и теорията на д-р. Каро. Класирана е топ1 за Иновационен принос на форума към икономическата мисъл
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеАбе няма ли някой техничар тука да спретне един лек ТА на месокомбината, така малко да ни се повдигне духа на ЕнвИстУтУрИтИ?? Обикновените акции имам навпредвид...
Виж и теорията на д-р. Каро. Класирана е топ1 за Иновационен принос на форума към икономическата мисъл
Коментар
-
Само не мога да разбера как изведнъж се появиха тука разни хора (които са много загрижени за всички) и почнаха да обясняват колко бил зле завода и да въртят едни и същи новини и глупости........
Сега какво трябва да направим ..? Да продаваме...така ли....защото тук някой пише общи приказки.....супер интересно
Има дружества, които са в несъстоятелност от години и акциите им струват повече....
И какви са тия идиотии, че завода го нямало, там си е....изнесли столовете от столовата.......и една бракувана линия .................после се оказало, че имало проблем с амоняка ...ама всъщност нямало проблем и нищо не се случило......А тази траги-комедия на областния управител.......сълзи ми тръгнаха от смях -не можел да намери легитимен представител и поръчал на полицията да го търси.................
А реалността е малко по различна, тук някой да беше казал, че Тилев има 3 птицеферми и една свинеферма и, че тоя избушеляк с всичките си ресурси и лицези му отваря пътя за износ за ЕС, арабския свят и Русия (макар че в момента лицеза е отнет). А правния анализ колко време отнема.....и изобщо някой да се замислял, че новия собственик изобщо няма интерес да го фалира ЗАЩОТО Е ПОСЛЕДЕН КЛАС КРЕДИТОР (при една несъстоятелност) и нищо няма да вземе, а банките си пазят обезпечението и то добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеЕвита, тук има и други акционери, посъветвай нещо и нас, шашнати сме и не знаем как да тълкуваме думите ти. Кво да праим, на портала на Меком ли да звъним, да го ева, аз лично съм доста шашардисан и се чудя кво да предприема в момента????
Коментар
Коментар