IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
    Днес имахме повишение от +5,863%...Всички дивиденти постъпиха по сметките ни ...

Що никой не се радва?
    Защото тепърва още има доста да се вдига-
    "храната прави борбата"
    Ще се радват обаче само тези дето си напазаруваха доста на ниски цени.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение

Меком стъпва на руския пазар с три договора за по 2-3 млн. долара на месец всеки

Това са 70 000 000 - 100 000 000 $ годишно!

http://www.investor.bg/news/article/108188/339.html

Ето защо спешно им трябват пари! Дърти комунисти, ей...
      износа на България за Русия е 415,8 млн долара за 2009 .. за 2010 предполагам ще нещо подобно

излиза, че тези пичове се точат да вдигнат износа с 20%-25% само те ... уау
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Аз пък преди не чак толкова време я купих фармата на 3 без нещо и я продадох на 4,40

И после.... купух МЕКОМКИ
        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Ха-ха-хах - как го реши пък това?

Грешиш и то с ного - средната цена, на която съм пазарувал Софарма е 4.6 кинта.

Хиксигреков - моят дивидент дойде още преди няколко дена.
          Човек ква е тая средна цена?Ти си ми един от фаворитите(готини хора),ама от кога търгуваш?Щото и аз "Софарми","СофармаТр".,"Българска роза-Севастополис","Медика",имам доста множко.Ама не на такива високи цени.Иначе гледам хилкяди,хиляди постове имаш тук.(Ей и не купувайте или не продавайте акции.Не е препоръка нали си знаете.)

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
            Импе не забравяй, че
            империята софарма си я купувал на 9 кинта. (а можеше като моя милост - на 2 кинта.) Т.е. не пренебрегвай негово величество ХАОСЪТ, който може да владее навсякъде и всичко, включително и пазара. Не е препоръка.
            Ха-ха-хах - как го реши пък това?

Грешиш и то с ного - средната цена, на която съм пазарувал Софарма е 4.6 кинта.

Хиксигреков - моят дивидент дойде още преди няколко дена.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Днес имахме повишение от +5,863%...Всички дивиденти постъпиха по сметките ни ...

Що никой не се радва?
              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                До цени под номинал може да се стигне само ако не си платят дивидента 1-2 години
                Някои хитови, (дори в софикс) слязоха под номинал бидейки на печалба и БЕЗ да дават какъвто и да е дивидент. Само повод за размисъл.

Коментар

• До цени под номинал може да се стигне само ако не си платят дивидента 1-2 години

Коментар

Искаш да купиш за 70 стинки акция, дето ще ти носи по 18 стинки дивидент? А не щеш ли някой де ти плати, за да благоволиш да вземеш?

То затуй се казваш... Прецакано.
                    Импе не забравяй, че
                    империята софарма си я купувал на 9 кинта. (а можеше като моя милост - на 2 кинта.) Т.е. не пренебрегвай негово величество ХАОСЪТ, който може да владее навсякъде и всичко, включително и пазара. Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                      абе що не изчакам да ги пуснат на пазар и да им предложа едни 70 стинки, ама си мисля дали и те не са много. Не е препоръка
                      Бих го окачествил като хитра стратегия. Но мерси, не бих участвал. Предубедeн съм.

Коментар

Искаш да купиш за 70 стинки акция, дето ще ти носи по 18 стинки дивидент? А не щеш ли някой де ти плати, за да благоволиш да взиземеш?

То криза, ама некои хептен изтрещяха...

Коментар

• Искаш да купиш за 70 стинки акция, дето ще ти носи по 18 стинки дивидент? А не щеш ли някой де ти плати, за да благоволиш да вземеш?

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Boncho Разгледай мнение
                            Правата са до 7.12, а аукциона не помня
                            абе що не изчакам да ги пуснат на пазар и да им предложа едни 70 стинки, ама си мисля дали и те не са много. Не е препоръка
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Хм, да, има логика.
                              А до кога се търгуват правата и кога е аукциона?
                              Правата са до 7.12, а аукциона не помня

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                                Имах в предвид "добавянето на захар" - вдигането на доходността от 12% към 18 %. Хима не го направиха това, защото са били сигурни че ще осигурят парите...
                                Хм, да, има логика.
                                А до кога се търгуват правата и кога е аукциона?

Коментар

Working...
                                X