IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Май днес пак ще сме на зелено и то доста.

Коментар

• Сигурно това се опитваш да пуснеш:

http://www.investor.bg/news/article/108657/339.html
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Хиксигреков - аферим.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
          Пак напомпаха цената изкуствено.. В понеделника да няма едни -20%...
          Нека, нека ... ще накупим ако падне толкоз

Някои "баламурници" правят пари в момента, докато мрънкалниците .... мрънкат

Коментар

• Първоначално изпратено от Сова Разгледай мнение
            "Амбициите на компанията са да оползотвори отпусната на България от Русия квота за месо, която е 2500 тона годишно." Странно нали- квотата е годишна за няколко хиляди а се договаряли милиони месечно. Това прилича на милиардите по Южен поток. Явно всеки, който се е облажвал от Райчев, накрая пада под ножа, но сега ще има и привилегировани, разбира се.
            Така, така светкай ги. Да не се окаже, че милиoните глави добитък,които трябва да направи на салам, току виж му изяли ушите от глад, ако не може да ги изхрани. Но както казал Костолани няма толкова баламурници на кв. метър, колкото на борсата. Не е препоръка
            Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Пак напомпаха цената изкуствено.. В понеделника да няма едни -20%...
              Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• "Амбициите на компанията са да оползотвори отпусната на България от Русия квота за месо, която е 2500 тона годишно." Странно нали- квотата е годишна за няколко хиляди а се договаряли милиони месечно. Това прилича на милиардите по Южен поток. Явно всеки, който се е облажвал от Райчев, накрая пада под ножа, но сега ще има и привилегировани, разбира се.

Коментар

• Лов на риба Бананка

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                    Според мен си е чиста партенка. Тече лов на баламурници. Не се вързвай толко, според мен. Що касае търговията (или най-вече спекулацията) с ЦК - не е препоръка.
                    Според мен не си никаква мечка-утешителка, ами си мечка-стръвница. Все около салама се въртиш...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      износа на България за Русия е 415,8 млн долара за 2009 .. за 2010 предполагам ще нещо подобно

излиза, че тези пичове се точат да вдигнат износа с 20%-25% само те ... уау
                      Според мен си е чиста партенка. Тече лов на баламурници. Не се вързвай толко, според мен. Що касае търговията (или най-вече спекулацията) с ЦК - не е препоръка.
                      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• За сега- мммм дааа

Коментар

• Днес май още
                          +6 % нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Специално Софармите на няколко пъти съм ги разпрадавал и пак купувал. Що - какво и е на средната цена - не е чак толкова висока.

Иначе, щом питаш - пръвата ми сделка е от 98-а.
                            И аз така със Софармите-3-пъти,а иначе долу горе сме по-едно и също време в бизнеса.Е аз и от по-рано имам много сделки,ама и много лоши спомени-"БЗК","ПЧБ","Съединение","Тракия Комерс".Успех тогава и дано никога не се повтарят "ония години".

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              износа на България за Русия е 415,8 млн долара за 2009 .. за 2010 предполагам ще нещо подобно

излиза, че тези пичове се точат да вдигнат износа с 20%-25% само те ... уау
                              Това е така, защото руснаците обичат много салам. Все пак това е универсално мезе, става и за водка, и за бира, и за вино...

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                                Човек ква е тая средна цена?Ти си ми един от фаворитите(готини хора),ама от кога търгуваш?Щото и аз "Софарми","СофармаТр".,"Българска роза-Севастополис","Медика",имам доста множко.Ама не на такива високи цени.Иначе гледам хилкяди,хиляди постове имаш тук.(Ей и не купувайте или не продавайте акции.Не е препоръка нали си знаете.)
                                Специално Софармите на няколко пъти съм ги разпрадавал и пак купувал. Що - какво и е на средната цена - не е чак толкова висока.

Иначе, щом питаш - пръвата ми сделка е от 98-а.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X