Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЛевов.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТе всички така разправят до един момент, а след това като гризнат дървото изобщо спират да пишат тук.
Аз пиша тук още преди теб (около 2 години) и още не съм спрял. Спри да играеш с масите, всички си държат парите на депозит, населението... Не е печелившо да се движиш със стадото. Не разбираш ли, че бамките те ограбват, ползват ти парите а ти дават жълти стотинки... Едно време олигарсите в Русия така са събирали пари за техните далавери, основали са си бамки. Нали си по-стар, трябва да знаеш, аз само съм чел доста за тях (на 28 съм)
Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМежду другото къв ти е депозитаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеНе е логично да обяви фалит при условие, че "Дар финанс" ЕООД броиха милиони левове за да купят дяловете по 10ст за брой.
Аз с моите дребни демо стинки как да е, ама някой брои на едро 2.5 млн. +, той да го мисли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеИмам и губещи ама печелившите ми са повече...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениено има шанс да се избием и дори да излезем на кяр когато пазара се вдигне.
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДокато твоя депозит си остава 6% без значение накъде е пазараСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКакво общо има инфлацийката тука, ХУ-ев? Колко пъти трябва да ви се набива в овчите глави, че инфлацията е за всички - както за тези с депозитите така и за тези с акциите... Всички пазарят от едни и същи магазини. Разликата е само в това, че тези с акциите ядат дървото от падащите цени всекидневно!, пладнешки обир... Ако си жив и здрав още 20 години, ще изкяриш малко печалба
С депозит богат не се става, поне не младЗа повече пара, повече малко трябва да рискуваш. Имам и губещи ама печелившите ми са повече...
Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКакво общо има инфлацийката тука, ХУ-ев? Колко пъти трябва да ви се набива в овчите глави, че инфлацията е за всички - както за тези с депозитите така и за тези с акциите... Всички пазарят от едни и същи магазини. Разликата е само в това, че тези с акциите ядат дървото от падащите цени всекидневно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеСамо дето не осъзнава, че инфлацийката му ги е изяла повече ама нека живее в заблудаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Форекса ви плаши.
Дори да се приеме, че Меком Ад дължи или ще трябва да плаща за нещо като Сапард то "Дар финанс" ЕООД придоби значителен дял от частния съдия изпълнител.
Не е логично да обяви фалит при условие, че "Дар финанс" ЕООД броиха милиони левове за да купят дяловете по 10ст за брой.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
Коментар