IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дано само парите ни не отидат там

http://prikachi.com/images/262/5008262c.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Левов.
      Не си ли мислил да го обърнеш в злато, или поне част от него?

Коментар

Те всички така разправят до един момент, а след това като гризнат дървото изобщо спират да пишат тук.

Аз пиша тук още преди теб (около 2 години) и още не съм спрял. Спри да играеш с масите, всички си държат парите на депозит, населението... Не е печелившо да се движиш със стадото. Не разбираш ли, че бамките те ограбват, ползват ти парите а ти дават жълти стотинки... Едно време олигарсите в Русия така са събирали пари за техните далавери, основали са си бамки . Нали си по-стар, трябва да знаеш, аз само съм чел доста за тях (на 28 съм)
        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Между другото къв ти е депозита
          Левов.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
            Не е логично да обяви фалит при условие, че "Дар финанс" ЕООД броиха милиони левове за да купят дяловете по 10ст за брой.

Аз с моите дребни демо стинки как да е, ама някой брои на едро 2.5 млн. +, той да го мисли.

Коментар

• Мастъре, пробвах с тотото ама не стана работата и затова сега съм на борсата

Между другото къв ти е депозита

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                Имам и губещи ама печелившите ми са повече...
                Те всички така разправят до един момент, а след това като гризнат дървото изобщо спират да пишат тук.
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  но има шанс да се избием и дори да излезем на кяр когато пазара се вдигне.
                  Тогава по-добре играй тото 2. Там също можеш да излезеш на кяр ако улучиш джакпота.

Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  Докато твоя депозит си остава 6% без значение накъде е пазара
                  Това е чудесно, нали?

Коментар

Какво общо има инфлацийката тука, ХУ-ев? Колко пъти трябва да ви се набива в овчите глави, че инфлацията е за всички - както за тези с депозитите така и за тези с акциите... Всички пазарят от едни и същи магазини. Разликата е само в това, че тези с акциите ядат дървото от падащите цени всекидневно!
                    Аз пък имам около 100% тая година, че 6% си е подигравка , пладнешки обир... Ако си жив и здрав още 20 години, ще изкяриш малко печалба

С депозит богат не се става, поне не млад За повече пара, повече малко трябва да рискуваш. Имам и губещи ама печелившите ми са повече...

Коментар

• Тук няколко дена си беше лайномет...

Коментар

Какво общо има инфлацийката тука, ХУ-ев? Колко пъти трябва да ви се набива в овчите глави, че инфлацията е за всички - както за тези с депозитите така и за тези с акциите... Всички пазарят от едни и същи магазини. Разликата е само в това, че тези с акциите ядат дървото от падащите цени всекидневно!
                        Прав си че ние с акциите ядем дървото при падащ пазар но има шанс да се избием и дори да излезем на кяр когато пазара се вдигне. Докато твоя депозит си остава 6% без значение накъде е пазара

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                          Само дето не осъзнава, че инфлацийката му ги е изяла повече ама нека живее в заблуда

Коментар

• А е вие не разбрахте ли, че форекса е най-големия тука е, бута пенсийката на депозит и се радва на 6% годишно... Само дето не осъзнава, че инфлацийката му ги е изяла повече ама нека живее в заблуда и да се радва на официалната стъкмистика.

Коментар

• Форекса ви плаши.

Дори да се приеме, че Меком Ад дължи или ще трябва да плаща за нещо като Сапард то "Дар финанс" ЕООД придоби значителен дял от частния съдия изпълнител.

Не е логично да обяви фалит при условие, че "Дар финанс" ЕООД броиха милиони левове за да купят дяловете по 10ст за брой.
                              Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Предлагам ако нямаш парички , защото ги загуби на форекса да ти купим хапове за жлъчката- да не се пукне от зависта ти

Коментар

Working...
                                X