IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнение
    Бенч.....
    и това което виждам в отчета е вярно,то и това което пиша във форума е вярно.

да не вземе ся да се окаже ,че подхвърлям невярна информация,не препоръчвам на никой нищо
    За кои акции ти дава такава цена - привилегировани или обикновени?

Коментар

• Бенч.....
      и това което виждам в отчета е вярно,то и това което пиша във форума е вярно.

да не вземе ся да се окаже ,че подхвърлям невярна информация,не препоръчвам на никой нищо

Коментар

• а кой е БП
        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• "Меком" не са си подновили таксата за участие в търговия на БФБ. Ако това , което казваш е вярно, не ми се мисли къде ще отиде цената при влизане на дружеството в търговията...

Коментар

• в отчета изпратен ми от БП цената на акцията-меком е 0,933лв ама няма как да се търгува.Как е определена цената? Или май да питам БП

Коментар

• Тук се работи на почина "Когда пациент действительно хочет жить - медицина бессильна"
              |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
              |___________||__|___|)
              (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Може тухли second hand,или угнил оборски тор да продават
                Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                Ами освен да направят онлайн ферма и да произвеждат виртуални колбаси, в София друго надали могат да направят, но и това е достатъчно интересно, поне сравнено с моментното положение!

Коментар

• Първоначално изпратено от cassablanka Разгледай мнение
                  Не мисля, че дружеството е труп. Скоро излезе финансовият отчет за първото тримесечие на 2013 година. След като седалището на МЕКОМ вече се намира в София, значи някъде, някой извършва дейност, щом регистрира печалба, макар и много малка.
                  Исках само да се позаинтересувам какви мерки за съжявяване могат да се предложат, за да бъде отново действащо
                  Ами освен да направят онлайн ферма и да произвеждат виртуални колбаси, в София друго надали могат да направят, но и това е достатъчно интересно, поне сравнено с моментното положение!

Коментар

• Не мисля, че дружеството е труп. Скоро излезе финансовият отчет за първото тримесечие на 2013 година. След като седалището на МЕКОМ вече се намира в София, значи някъде, някой извършва дейност, щом регистрира печалба, макар и много малка.
                    Исках само да се позаинтересувам какви мерки за съжявяване могат да се предложат, за да бъде отново действащо

Коментар

• Първоначално изпратено от cassablanka Разгледай мнение
                      Бихте ли дали насоки за "съживяване" и продължаване на стопанската дейност на дружеството? До момента някои, от новите собственици предлагали ли са план за "оздравяване" на предприятието?
                      Това трябва да е върхово постижение на генното и не само... инженерство! Досега не съм чувал да се съживява труп! А и факта, че вече не се търгува, е много показателен за това, дали на някой изобщо му дреме за това (наричам го "това", защото просто не знам вече как да го нарека)!

Коментар

• Бихте ли дали насоки за "съживяване" и продължаване на стопанската дейност на дружеството? До момента някои, от новите собственици предлагали ли са план за "оздравяване" на предприятието?

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
                          Стига, че ми потекоха лигите. Много го обичам.
                          Дреме му на Николайчо за вас .....тои нали е велик CFO ..и ви го н......а на всичките ...дето разправяше убави неща ..докато беше вътре в киреча ...ся вика не съм ял лук ни мирисал ...тъй са те CFO тата ....ама само сертифицираните Аз лично ако бех на местото на Никиту ...след тез хортувания и реклама за саламаджийницата и тоз тотален крах ...бих си посипал главата с пепел ...бих си изгорил CFO сертификата и ПУБЛИЧНО харакири през офиса на Експат
                          Ама нейсе ....самосъхраняващият инстинкт е друго нещо

Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                            О, чували са. Даже имат рецепта - Николайчо Василев в сладко-кисел сос
                            Стига, че ми потекоха лигите. Много го обичам.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

На керемида, та дълго да цвърчи.....
                              Бих предложил да бъде опечен увит в листа и в трап...

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                                О, чували са. Даже имат рецепта - Николайчо Василев в сладко-кисел сос

На керемида, та дълго да цвърчи.....

Коментар

Working...
                                X