Първоначално изпратено от див осорляк
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Може тухли second hand,или угнил оборски тор да продаватПървоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеАми освен да направят онлайн ферма и да произвеждат виртуални колбаси, в София друго надали могат да направят, но и това е достатъчно интересно, поне сравнено с моментното положение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cassablanka Разгледай мнениеНе мисля, че дружеството е труп. Скоро излезе финансовият отчет за първото тримесечие на 2013 година. След като седалището на МЕКОМ вече се намира в София, значи някъде, някой извършва дейност, щом регистрира печалба, макар и много малка.
Исках само да се позаинтересувам какви мерки за съжявяване могат да се предложат, за да бъде отново действащо
Коментар
-
Не мисля, че дружеството е труп. Скоро излезе финансовият отчет за първото тримесечие на 2013 година. След като седалището на МЕКОМ вече се намира в София, значи някъде, някой извършва дейност, щом регистрира печалба, макар и много малка.
Исках само да се позаинтересувам какви мерки за съжявяване могат да се предложат, за да бъде отново действащо
Коментар
-
Първоначално изпратено от cassablanka Разгледай мнениеБихте ли дали насоки за "съживяване" и продължаване на стопанската дейност на дружеството? До момента някои, от новите собственици предлагали ли са план за "оздравяване" на предприятието?
Коментар
-
Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнениеСтига, че ми потекоха лигите. Много го обичам.
Ама нейсе ....самосъхраняващият инстинкт е друго нещо
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеО, чували са. Даже имат рецепта - Николайчо Василев в сладко-кисел сос
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
На керемида, та дълго да цвърчи.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеО, чували са. Даже имат рецепта - Николайчо Василев в сладко-кисел сос
На керемида, та дълго да цвърчи.....
Коментар
Коментар