IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
    Доста тъп опит за прибиране на такса ще да е, направо смешен..най -вероятно е някаква недоумица. Иначе пожелавам на колегата цената да е такава, пък нека да си плати таксата, ще е капка в морето на фона на печалбата..

Единственото спасение някой го беше намекнал, че е да се изведат директно в депозитара и там няма да има как да товарят така грозно...
    Другото е както каза Наивника - най-лесното отписване, спираш да плащаш такса, замразяваш едни торби пари, шаване почти никакво.

Коментар

• А МАЖОРИТАРЯ Е АТАНАС ТИЛЕВ

Коментар

• Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнение
        Благодаря,ама цената и 100 лв да е ,като няма пазар за тях,или кой да ги купи
        Сега няма, само времето ще покаже. Да не забравяме, че мажоритаря официално брои добра сума за дружеството и целта му едва ли е да загуби от това. Схеми много, един ден и тук ще стане ясно какво ще става.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
          Доста тъп опит за прибиране на такса ще да е, направо смешен..най -вероятно е някаква недоумица. Иначе пожелавам на колегата цената да е такава, пък нека да си плати таксата, ще е капка в морето на фона на печалбата..
          Благодаря,ама цената и 100 лв да е ,като няма пазар за тях,или кой да ги купи

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
            А бе не знам за възкръсване,ама колегата ако си е купил да речем 50 000 бройчета по една стотинка,сега ще му ги изчислят като 50 000 левчета и се сети за каква таксичка съхранение става въпрос....

Коментар

Не знам колко акции имаш,но ако са повечко,на цената,на която са ти ги сметнали,а тя е счетоводна или Господ знае каква,ще ти начислят такса съхранение,или каквато такса там беше....Така че,не е лошо малко да им се поскараш....
              за щастие или нещастие,бройката е мижава
              и 20 години да ми държат,нама много да спечелят

Коментар

А бе не знам за възкръсване,ама колегата ако си е купил да речем 50 000 бройчета по една стотинка,сега ще му ги изчислят като 50 000 левчета и се сети за каква таксичка съхранение става въпрос....
                Точно това правят.

Емисията Меком АД е съспендната и в момента не се търгува на БФБ. Цената, която виждате в отчета 0.9339 лв. е цена, която се образува на база финансов отчет на дружеството, а не е пазарна цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                  ДА НЕ ВЪЗКРЪСНЕ ОТ МЪРТВИТЕ И ЗА 3 ПЪТ ДА СПЕЧЕЛЯ ОТ НЕГО

Коментар

• пише :
                    наличност по пазрна стойност Меком ад толова броя по 0.9339 ,толкова лева
                    понеже рядко си гледам отчета,ама ги пазя в пощата,тая цена е за Юли,Август и Септември,за Юни цената е 0.008 мисля

Коментар

• Не, не и не - понеже са спрени от търговия ги взимат за стойност по последния им отчет.
                      Респективно взимат почти 117 пъти по-висока такса за попечителство на Мекомския портфейл.
                      Отдавна им предложих да ми ги купят на .8 дори, но нещо не бяха очаровани.

Коментар

• Здравей,

Цена, изсмукана от пръстите от ИП. Мисля, че Меком обикновените се търгуваше последно на около 1 ст. Виж дали имаш такса за ползване на някоя от услугите им /примерно платформа, годишна такса за съхранение на ФИ, доверително управление или друга/, която да е обвързана със стойността на портфейла. Тогава вече ще ти светне лампичката.

Успех!

Коментар

• ДА НЕ ВЪЗКРЪСНЕ ОТ МЪРТВИТЕ И ЗА 3 ПЪТ ДА СПЕЧЕЛЯ ОТ НЕГО

Коментар

обикновени,никога не съм си купувал прив.
                            Не знам колко акции имаш,но ако са повечко,на цената,на която са ти ги сметнали,а тя е счетоводна или Господ знае каква,ще ти начислят такса съхранение,или каквато такса там беше....Така че,не е лошо малко да им се поскараш....

Коментар

обикновени,никога не съм си купувал прив.
                              Прекалено добре звучи, тази цена на база анализ и калкулация ли е получена, така ли ти предлага инфо БП-то и за останалите ти позиции или просто тази стойност си стои от някога? Да не е някаква цена отпреди две години, без да е актуализирана?

Коментар

• обикновени,никога не съм си купувал прив.

Коментар

Working...
                                X