If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е 100% трябва да го увеличат. Но щом му предлагат толкова пари значи няма да се прецака.[code]
[/code]
Коментар
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от franky4fingers
Ako uvelichat kapitala predi da gi listnat moze i da se precaka.
Е 100% трябва да го увеличат. Но щом му предлагат толкова пари значи няма да се прецака. Аз до колкото знам акциите на КЦМ са налични т.е те първо трябва да ги направят безналични.
Ako uvelichat kapitala predi da gi listnat moze i da se precaka.
Коментар
Anton Chigurh
Re: "КЦМ АД" - моля за съвет
Първоначално изпратено от who_knows
Първо здравейте,
Незнам редно ли е да пускам подобна тема, но..
А сега на въпросът ми, за който ще помоля да ми се отзовете на помощ. Става въпрос за "Комбинат за цветни метали" в гр. Пловдив.
Едно време майка ми, си купила 46 акции за 50лв, преференциални, за служители и т.н. В момента се появява някакво физическо или пък юридическо лице и иска да им даде по 500$ на акция. Естествено тя се обръща към мен, да ме пита да ги продава или пък не, на което аз изобщо не мога да дам адекватен отговор.
Интересното е, че посредникът на потенциалния купувач е директорът на Оловно-Цинковия в Кържали. Той преди им беше бивш директор, но отиде и посъживи малко завода в Кърджали.
Разбрах от майка ми, че сега правили проучвание в КЦМ-то или незнам си там какво, за да се листват и те евентуално на БФБ.
Е, мерси за съветите, от тези от който ще получа
Успех
Не ги продавай! Дръж си ги рано или късно ще го листнат дружеството на БФБ и тези 500$ ще са по 10.
Ще се листват, но вероятно през 2009 г., не 2008 г.
такива са достоверните слухове, но все пак слухове
Първоначално изпратено от who_knows
Първо здравейте,
Незнам редно ли е да пускам подобна тема, но..
А сега на въпросът ми, за който ще помоля да ми се отзовете на помощ. Става въпрос за "Комбинат за цветни метали" в гр. Пловдив.
Едно време майка ми, си купила 46 акции за 50лв, преференциални, за служители и т.н. В момента се появява някакво физическо или пък юридическо лице и иска да им даде по 500$ на акция. Естествено тя се обръща към мен, да ме пита да ги продава или пък не, на което аз изобщо не мога да дам адекватен отговор.
Интересното е, че посредникът на потенциалния купувач е директорът на Оловно-Цинковия в Кържали. Той преди им беше бивш директор, но отиде и посъживи малко завода в Кърджали.
Разбрах от майка ми, че сега правили проучвание в КЦМ-то или незнам си там какво, за да се листват и те евентуално на БФБ.
Успех
Успех
Коментар