IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• onakilev
    replied
    Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
    струва ми се, че и тук на доста хора им се иска дружеството да се отдели от акцията за да може тя да "излети" защото "потенциала на акцията е голям"

не е препоръка за вземане на инвестиционно решение - не притежавам акции в зърнени храни (T43 / ZHBG)
    Хем ривете, хем купувате,
    ай организирайте се
    Не е препоръка!!!

Напиши коментар:

• El Guapo
    replied
    Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
    Виж цените на слънчогледа,кой мислиш печели от курсовата разлика?Фермерите реват като магарета,реколтата добра ,навън цените
    по-високи а при нас който държи пазара той печели.
    Аз знам кой със сигурност не печели . Имам и за това знам.

Напиши коментар:

• спекуланта
    replied
    Виж цените на слънчогледа,кой мислиш печели от курсовата разлика?Фермерите реват като магарета,реколтата добра ,навън цените
    На едрия слънчоглед Фаворит и т.н. цените са добри ,там не реват,само при маслодайния е така

Напиши коментар:

• Имхотеп
    replied
    Обяснете моля за каква курсова разлика става въпрос?

Напиши коментар:

• Grosss
    replied

Напиши коментар:

Working...
X