If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да отговаряш на пост от миналия месец е като да си говориш с някой, който провежда тел. разговор в съседната тоалетна.
P.S.: Поста е бил за тогавашната търговия, вероятно съм искал да купя, но може и да съм искал да продам, ако ти е много важно, ще се ровя в историята, само ми дай цена за това занимание!
не бе момко
поста ми не е от миналата година, а е написан 2 борсови сесии по-рано .................... но като не знаеш какво си правил по-предния ден така става...
ни в клин, ни в ръкав си ме цитирал и като те питам какво си искал да "кажеш" ми е ясно, че единствена ти мисъл е да трупаш бройки постове в стремежа си да станат 5 000
Да отговаряш на пост от миналия месец е като да си говориш с някой, който провежда тел. разговор в съседната тоалетна.
P.S.: Поста е бил за тогавашната търговия, вероятно съм искал да купя, но може и да съм искал да продам, ако ти е много важно, ще се ровя в историята, само ми дай цена за това занимание!
Онакиев не се сърди, работата е там, че дори някой да отговори на пост от преди седем-осем години, все ще е актуално.
Напиши коментар: