Първоначално изпратено от psycoholic
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ТЕЛЕПървоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от fatviliТашункоооо айде да си сложиш сапа там дето не те грее великото слънце на прерията ... да те не онодят синовете на великата мечка
Хихихихи мръсна ти е устата бледолики.Простоват ми изглеждаш.Ся не са чудя що другите са ти винивни.Ти си сляп да видиш случващото се.Как само ме забавлява глупоста ви.
Хехехе бледолики в голяма грешка си ама вервай сихехехехе Преди седмица като казвах че ще се изсипят Зърната ти де беше умний.А сега мислиш ли че е знам кога да продавам
на мен драги ми е забавно с шарани коит на бастун моат с хвашат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от fatviliТашункоооо айде да си сложиш сапа там дето не те грее великото слънце на прерията ... да те не онодят синовете на великата мечка
Хихихихи мръсна ти е устата бледолики.Простоват ми изглеждаш.Ся не са чудя що другите са ти винивни.Ти си сляп да видиш случващото се.Как само ме забавлява глупоста ви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fatviliТашункоооо айде да си сложиш сапа там дето не те грее великото слънце на прерията ... да те не онодят синовете на великата мечка
Коментар
-
Я погледни 106-продадоха 1500ак и после купиха пак толкова.Май няма да те огрее.Първоначално изпратено от Ташунко със сапаМдаааааа 106 разтоварват ми се чини.Туй май е тема за размисъл
P.S На сериозните мъжкари играчи ще им пратя банковата си сметка ако позная.Както се разбрахме по 5 лв но от сърце
Коментар
Коментар