IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
    Ся след мнооо обстойни анализи и пушене на лулата на мира мооа да кажа че пътя към 2.20 е открит.Утре може би ша пдаме под 2.40 с посока към 2.20 .Туй от мен които ма разбере да действа
    Както казах техническия анализ не важи тук , защото,малко на брои или един голям играч може да манипулира пазара както си иска.Всеки вижда прогнозата ти от вчера и днешния резултат, но трябва още малко време за да се види какъв анализатор си.Айде сега кажи Фибоначи какво ти казва за утре или за напред по принцип.
    И бог да е на помощ на този който взима инвестиционни решения на базата на мнения на някой си във форум!!!
    Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Бъдете внимателни и мислете добре да няма рев после

Коментар

Ся след мнооо обстойни анализи и пушене на лулата на мира мооа да кажа че пътя към 2.20 е открит.Утре може би ша пдаме под 2.40 с посока към 2.20 .Туй от мен които ма разбере да действа
        Червенокожи братко, моят велик дух не ми слага граници както твоя! Само ми е забил една стрела на 2,50 каза, че всички бледолики ще танцуват около нея. може и да позабегне нагоре-надолу (ако някой си размаха много силно сапа ;-) )

Коментар

ИНДИАНЕЦО !!!
          Това предприятие скоро ще започне да пребира най-ценния актив на БГ (зърното).
          Трябва да си сляп за да не виждаш, че са малко такива дружества на БФБ което пряко няма да бъдат засегнати от кризата и заради производството на гориво.
          Има потенциал да бъде супер ликвидно и такива дружества са малко на БФБ.
          Когато започнат да се връщат парите познай кои ще са позициите по които ще влязат първо ?
          Въпрос на време е да се вдигне цената според мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от VBT

Е преизпълнихме плана предсрочно
            Аха, аха!!!

;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от margaritka
              Първоначално изпратено от VBT
              Аз залагам за утре достигане до 2.60

Не е препоръка за покупка/продажба - естествено!
              Е, утре точно може да се окаже малко трудно!!! Пък може и да не се окаже!

;-)

Е преизпълнихме плана предсрочно

Коментар

• Тук до 2.77 няма сериозен стоп.

Коментар

• Първоначално изпратено от VBT
                  Аз залагам за утре достигане до 2.60

Е, утре точно може да се окаже малко трудно!!! Пък може и да не се окаже!

;-)

Коментар

• предприятието фалирало(крем) и е с цена 2.17лв.
                    тука сме като тях ужас...
                    да тука който продава,трябва да се откаже от инвестиране докато е жив.

бленуваната цена е 6.50 лв ....

не е препоръка...

Коментар

• Аз залагам за утре достигане до 2.60

Коментар

• Ся след мнооо обстойни анализи и пушене на лулата на мира мооа да кажа че пътя към 2.20 е открит.Утре може би ша пдаме под 2.40 с посока към 2.20 .Туй от мен които ма разбере да действа

Коментар

• Първоначално изпратено от fatvili
                          Ташункоо това беше добронамерена шега с ясно изразен хомосексуален оттенък Иначе съм си тъп
                          Бах го, навсякъде пълно с педали...
                          Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                            Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                            Първоначално изпратено от psycoholic
                            Вожде, ти бе прав!
                            ;-) А и цена даде, която, надявам се утре ще ни зарадва;-)

Довечера кат напрая новия анализ ша ви кажа дали ша задържи на 2.40 или не
                            Тук ще следвам индианската ти нишка!

Тъй ся ми аресваш.Не са заяждаш ми искаш да правиш кинтиЩом е тъй ша ти казвам ко мисла а ти ша видиш дъл съм прав Айде успех да разбереш че съм чаляк

Коментар

Първоначално изпратено от psycoholic
                              Вожде, ти бе прав!

Тук ще следвам индианската ти нишка!
                              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                                Вожде, ти бе прав!

Коментар

Working...
                                X