IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от psycoholic
    Вожде, ти бе прав!
    ;-) А и цена даде, която, надявам се утре ще ни зарадва;-)
    И по голяма радост се задава като гледам. Ще паднат кинти от тази акция разбира се, не веднага, и не за презаписалите от ипото. Те има доста да почакат.
    Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Вожде, ти бе прав!
      ;-) А и цена даде, която, надявам се утре ще ни зарадва;-)
      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от ТЕЛЕ
        Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
        Първоначално изпратено от fatvili
        Ташункоооо айде да си сложиш сапа там дето не те грее великото слънце на прерията ... да те не онодят синовете на великата мечка

Хихихихи мръсна ти е устата бледолики.Простоват ми изглеждаш.Ся не са чудя що другите са ти винивни.Ти си сляп да видиш случващото се.Как само ме забавлява глупоста ви.
        Абе един индианец разпродаде някъде около дъното на Софикс, после се изгуби за няколко седмици и след това се появи в партията на апокалиптиците.Познайте от един път кой е?

Хехехе бледолики в голяма грешка си ама вервай си хехехехе Преди седмица като казвах че ще се изсипят Зърната ти де беше умний.А сега мислиш ли че е знам кога да продавамна мен драги ми е забавно с шарани коит на бастун моат с хвашат

Коментар

• Ааа Ташунко аз никого за нищо не съм обвинявал сам си влязъл в позицийте когато съм решил и сам ще изляза ... коментарите тук са само забавление и никога ама никога няма да ме накарат да взема инвестиционно решение

Коментар

• Ташункоо това беше добронамерена шега с ясно изразен хомосексуален оттенък Иначе съм си тъп

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
              Първоначално изпратено от fatvili
              Ташункоооо айде да си сложиш сапа там дето не те грее великото слънце на прерията ... да те не онодят синовете на великата мечка

Хихихихи мръсна ти е устата бледолики.Простоват ми изглеждаш.Ся не са чудя що другите са ти винивни.Ти си сляп да видиш случващото се.Как само ме забавлява глупоста ви.
              Абе един индианец разпродаде някъде около дъното на Софикс, после се изгуби за няколко седмици и след това се появи в партията на апокалиптиците.Познайте от един път кой е?

Коментар

• Първоначално изпратено от fatvili

Коментар

• Я погледни 106-продадоха 1500ак и после купиха пак толкова.Май няма да те огрее.
                  Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                  Мдаааааа 106 разтоварват ми се чини.Туй май е тема за размисъл

P.S На сериозните мъжкари играчи ще им пратя банковата си сметка ако позная.Както се разбрахме по 5 лв но от сърце

Коментар

• Ташункоооо айде да си сложиш сапа там дето не те грее великото слънце на прерията ... да те не онодят синовете на великата мечка

Коментар

• Мдаааааа 106 разтоварват ми се чини.Туй май е тема за размисъл

P.S На сериозните мъжкари играчи ще им пратя банковата си сметка ако позная.Както се разбрахме по 5 лв но от сърце

Коментар

• Щот виждам че 106 почнаа некакви разпродажби.За ся са още мижави ма ша видим до къде ша н закарат.

Коментар

• Първоначално изпратено от undoo
                          Не го ли виждаш че си говори сам.

Ава глеам да ва събуда преди да ва е събудил 106 великите спекуланти

Коментар

• Не го ли виждаш че си говори сам.

Коментар

• Гледам тук червенокожият много мерак има - голям глад го гони, ама иска тънко на намаже на филията.
                              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Утре ша дърпаме ли пак надоле туканка или няма

Коментар

Working...
                                X