IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Може да не е манипулация, а просто някой е искал бързо да "намести" 40 кинта и е купил Пазарна!
    А като гледам най-добрите купува-продава, цената е горе-долу нацелена!
    BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Е след като емисията е за колко милиона акции,150 акции променят цената с 3 % ,

09:32:33 2.420 20 +0.069 +2.93%
      09:30:26 2.351 46 0.000 0.00%
      09:30:26 2.351 100 0.000 0.00%
      09:30:26 2.351 34 -0.004 -0.17%

Коментар

• Първоначално изпратено от Nice Man
        нещо не върви търговията днес тук, защо така ?
        Ташунко не си е дал прогонозата ;-)
        BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• нещо не върви търговията днес тук, защо така ?

Коментар

• Първоначално изпратено от rino
            2.5млн за Н1 на 08?!
            браво, заслужава си капитализация от 400млн.....
            и да направят 20млн през Н2, пак са скъпи
            2лв им е цената в момента, повече не.... я разбирачите да видят подобни фирми на какви нива се търгуват и какви margins имат пък и колко земя собствена притежават..... разбирачите да кажат, аз нищо не разбирам както винаги.
            Няма какво да гледат. Когато излезе на ИПО-то си Зърнени бяха най-скъпата подобна компания от peer групата си в Европа. А като се споменават прогнозни печалби, на мен ми е много любопитно дали ще са само от оперативна дейност. За 20-22 млн. печалба за 2008 капитализацията си е бая височка.

Коментар

• Първоначално изпратено от rino
              Първоначално изпратено от DJIA
              3.20 след 2 месеца.
              предполагам стигна до тази цена след задълбочено......... бъркане в носа.
              Пак ще си говорим тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от DJIA
                3.20 след 2 месеца.
                предполагам стигна до тази цена след задълбочено......... бъркане в носа.

Коментар

• 3.20 след 2 месеца.

Коментар

• 2.5млн за Н1 на 08?!
                    браво, заслужава си капитализация от 400млн.....
                    и да направят 20млн през Н2, пак са скъпи
                    2лв им е цената в момента, повече не.... я разбирачите да видят подобни фирми на какви нива се търгуват и какви margins имат пък и колко земя собствена притежават..... разбирачите да кажат, аз нищо не разбирам както винаги.

Коментар

• Първоначално изпратено от на 19 април чичката
                      Факуш,
                      доколкото разбрах от един от спамовете ти, твоето писане е към " босите и голите във форума", което си е пълна манипулация на акциите на ЗХ.То не бе 1.8, 1.5 ,стигна до под лев и т.н.
                      Имам съмнение, че тичкаш до ул."Ст. Караджа" за зоб, ама го делиш на три, щото сте тримка спамаджиите.При падаш пазар да даваш падащи прогнози си е направо велико.
                      Дай да загубя още малко - да направим прогнози, със залози, по тримесечия, само до края на год .

до 31.06 -3.2лв

до 31.09 -4.1лв

до 31.12 -4.9лв

по 50 лв на прогноза( за такъв велик анализатор, като теб, какво са)

успехи
                      Както казах и тогава, не е нужно да крадеш от балъците. Те сами си пилеят парите. :lol:
                      Тук един колега каза че индианеца бил 2.10 висок. Не знам, засега е там някъде.
                      Лошото при тях е че се смаляват с времето.
                      Все пак нека и чичката да каже гениалното си мнение, все пак тий презаписа доста добре на ипото и има виждания (видения) по въпроса.
                      Ха-ха-хааа.

Мнението ми е препоръка за покупко-продажба на дървените. Важи и за чичката, защото е глупаво да купуваш (държиш) акции при падащ пазар.
                      Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• На ОСА вчера беше подсказано и дори директно казано от ИД:

***трябва да се възстанови нещо,което го е имало(вероятно се визираше някогашното дружество "Храноизнос"). Похвално.
                        ****Следващите 10 години са на земеделието до европейски и световни стандарти.
                        ****Повишаването на инфлацията не е във вреда на нашия бизнес.
                        ****Дълбочинна преработка на суровините от земеделието до масла,маргарини ,биодизел и т.н.
                        ****чрез последното да се преодолее проблема сезонност и се работи върху целогодишна натовареност.

Ефективно и похвално като стане.Дано!

Коментар

• ааа аз купих на 2.20 продадох на 2,75 и приключих с зхбг - засега!

Коментар

• Колеги, голямо бърборене става в ЗХБГ.
                            Тази лента май отдавна я режем, беше 2007, след това след три месеца (март 2008), сега е след месец (дано да се справят до два).
                            Партньор в биодизела беше Лукойл, сега стана голяма международна компания (не се цитира име).
                            Печалба от 2,5 млн. за първото полугодие, а второто още 20 млн. - смело.
                            Когато трябваше да записваме един директор ни говори и обещава, сега друг.
                            Инвестицията, която планират за втория завод за биодизел (не че има някакъв смисъл от такъв) е 100 млн лв., колкото беше и преди половин година (за това време металите са поскъпнали с близо 30-40%, явно от другаде ще спестят)...

Половин година по-късно, господата даже не си направиха труда да променят цифрите в бизнес плана от пласирането.

За 2008 дружеството планирало да осъществи 36 млн.лв., а колко от тях са инвестирани за първите 6 месеца - май ще трябва да видим от отчетите (явно много малко или николко, иначе щяха да се похвалят).
                            Явно годината за ЗХБГ започва от 01.07.

Имам акции, но не обичам да ме правят на глупак... Тук нещо сериозно куца, само и ЗХБГ да не реализира в края на годината 20 млн от финансови инструмени.

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf
                              В далечината , зад голямата планина съзирам индианец висок 2.10
                              Далече виждаш,но грешно мериш.Този индианец ще реже лентата на завода за биодизел и като го премериш на откриването ще видиш,че е 3.10 . Като си вдигне ръката става 4.23. Като го видиш през януари догодина на ски с вдигнати щеки ,към 5.5 отива,май. :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf
                                В далечината , зад голямата планина съзирам индианец висок 2.10
                                По-висок е индианеца, да не забравяме перата.

Коментар

Working...
                                X