Първоначално изпратено от znae6t
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение500 тона семе си е 400 тона кюспе....Малийй, що пилета, фазани,яребици и мисирки могат да изхранят....
пп Това е идея !
Що не направят една птицеферма наоколо ?
Айдеее, продавайте го на Лукойл,, разпределяйте парите на дребните акционери ( под 1 % ) и да се свършва мъката....Last edited by Grosss; 01.02.2017, 14:14.
Коментар
-
Г-н Керезов, бихте ли ни информирали заводът колко дни в годината би трябвало да работи при нормални условия. Имали дълги профилактики и т.н., за да можем да се опитаме да си представим какво означават 500 тона на ден влизащи в предприятието като крайни резултати във финансовите отчети? Или казано направо колкото тона годишно ще преработва заводът?Last edited by znae6t; 24.01.2017, 16:20.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Не може да се отрече ,че направиха нещо и в тази насока ( последните 3 години активите спадат с около 100 млн.лв. , с които намалиха дълговете си ).
Но общо взето има много малко инфо за дейността им.
Например за завода им кмета на Провадия пише на 1 .11. 2016 г :
"Филчо Филев:... Очакваме да заработи нормално „Слънчеви лъчи“. Това предприятие е напълно модернизирано и обновено. Преминаха и изпитанията му. Има назначени около 105 човека. "...
http://provadiadnes.com/video.php?id=686
Но от дружеството никаква информация не беше подадена към БФБ ?
Сега г-н Керезов почна да открехва по малко завесата , но все още твърде недостатъчно.
Работи ли вече и какво ?
Има ли подписани договори за реализация на продукция ?
Зърнени храни грийн със завода ли работи или самостоятелно ?
Догодина стават 10 години от създаването на дружеството - няма ли да се помисли нещо да се зарадват инвеститорите ?
500 тона на ден, какво ли ще трябва да означава!!??
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kerezov Разгледай мнениеFerry,
Понеже никой от Вас не поиска да се разходи, помолих да направят сники вчера, но и днес е същото и така е от началото на месеца, всеки ден влизат по 500 тона.
Приятна почивка от мен!
Кой да Ви повярва, на Вас, "ГОСПОДА приватизатори", до кога мислите ще Го правите !!???Last edited by Птица; 15.12.2016, 11:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеКаква печалба при 20 бона оборот и много сделки.Ти като императора:минали 100лв по позицията и той днес напълних яко.
Ми я кажи, като я оценяват на 1.35, можеш ли да продадеш на тая цена? Щото аз знам че можеш, но 3-4 артии.
В момента който изкара некой леФ за празниците, ще е късметлия...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Тук прибраха печалбата....а ти се сърдиш на колегата...
Всеки мисли с главата си....Last edited by 0; 12.12.2016, 17:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Тук прибраха печалбата....а ти се сърдиш на колегата...
Всеки мисли с главата си....
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Ами инвестирай в Даймлер и БМВ.Защо не го правиш, а хвърляш помия тук и на други места. Значи не е толкова зле акцията и имаш интерес. За мен е важно, че подценена от такива като теб, работи на печалба и дълговете й намаляват. За сега съм доволен и не мисля да продавам. Ще се радавам ако са по - щедри и дадат дивидент.
Всеки мисли с главата си....
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Колкото тъжно и жалко е да бъде, Имхотеп е прав. Добре, че е с много нисък % от портфейла.
Хората сме релативистични същества. При положение, че гледам Даймлер в ДАКС-а се търгува с П/Е 9.6 и отгоре на всичко дава 4.2% дивидентна доходност, а БМВ на П/Е 10 с почти същата дивидентна доходност, дори в БГ Хима има П/Е от 7-8 и ще има поне 5% дивидентна доходност, що да са набутвам в тва нящо с умрели активи и П/Е от 35? Па и дивидент не дава... Що?
Last edited by realista; 12.12.2016, 13:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Колкото тъжно и жалко е да бъде, Имхотеп е прав. Добре, че е с много нисък % от портфейла.
Хората сме релативистични същества. При положение, че гледам Даймлер в ДАКС-а се търгува с П/Е 9.6 и отгоре на всичко дава 4.2% дивидентна доходност, а БМВ на П/Е 10 с почти същата дивидентна доходност, дори в БГ Хима има П/Е от 7-8 и ще има поне 5% дивидентна доходност, що да са набутвам в тва нящо с умрели активи и П/Е от 35? Па и дивидент не дава... Що?
Това все пак е за предпочитане пред опитите да изправяш кривините на пазара...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Ми реалната цена е двайсе стинки на парче.
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
Коментар