If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Споменаването само на името Керезов вдига акцията с 5%, появата му във форума с над 10%. Смятайте, какви са очакванията към завода на ЗХБГ, който ако проработи не ми се мисли като знам афинитета към производствени компании на БФБ.
незнам за завода какви са очакванията, ама съм истински доволен, че разкарах тая акция преди години, верно взех загуба ама.....
“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Аз за трети път ще си задам въпросът: Г-н Керезов, бихте ли ни информирали заводът колко дни в годината би трябвало да работи при нормални условия. Имали дълги профилактики и т.н., за да можем да се опитаме да си представим какво означават 500 тона на ден влизащи в предприятието като крайни резултати във финансовите отчети? Или казано направо колкото тона годишно ще преработва заводът?
Споменаването само на името Керезов вдига акцията с 5%, появата му във форума с над 10%. Смятайте, какви са очакванията към завода на ЗХБГ, който ако проработи не ми се мисли като знам афинитета към производствени компании на БФБ.
Аз за трети път ще си задам въпросът: Г-н Керезов, бихте ли ни информирали заводът колко дни в годината би трябвало да работи при нормални условия. Имали дълги профилактики и т.н., за да можем да се опитаме да си представим какво означават 500 тона на ден влизащи в предприятието като крайни резултати във финансовите отчети? Или казано направо колкото тона годишно ще преработва заводът?
Какво да го гледаме хем йофтино,хем неликвидно и от ден на ден става все по-неликвидно.
Пък и какво внимание да получи след като се търгува на 1/3 от номинала?Зяпайте лъскавия му курник и чакайте Годо..
Какво да го гледаме хем йофтино,хем неликвидно и от ден на ден става все по-неликвидно.
Пък и какво внимание да получи след като се търгува на 1/3 от номинала?Зяпайте лъскавият му курник и чакайте Годо..
Коментар