If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз лично започвам да се безспокоя, моит есъм ги купил на 4,50, баси, ако знаех че ще се търгуваят под емисионната си стойност пак щях да си купя, ама след ИПО-то, кви са тия дето продават такива обеми, мама му стара
Ами ако са ти изпълнили 100% заявката, а си очаквал 30% или 50% поради липса на кеш ще продаваш, това е първо и второ големите акули искат да направят 100% печалба есента. А пък ние с 4,50 ще се набутаме само с 75% печалба. Така че като станеш "дебелосерко" ще печелиш по повече, сега чакай есента и чети и се учи.
А що се отнася до обемите - показва че е ликвидно и си заслужава.
аз лично започвам да се безспокоя, моит есъм ги купил на 4,50, баси, ако знаех че ще се търгуваят под емисионната си стойност пак щях да си купя, ама след ИПО-то, кви са тия дето продават такива обеми, мама му стара
Ти на истина ли си ТЪП като FORD или само се правиш ?
Май по добре да се прави на тъп, отколкото на много умен като теб и да набута сумати новобранци в тази дървена инвестиция. Замислял ли си се колко ли народ споменава раднините ти
Карай, нали лапна хонорарче за клакьорско майсторство
ANTIKA е прав и чувството не го лъже. Та същата ситуация имаме и с ломско и енемона. Там поне (ломско) инвеститорите имат някаква перспектива: чакат Ломско да купи Хайнекен :lol: , а тук... Направо не знам.
какво ще се случи ан 17 януари, та казвате, че мажоритаря щв крепи цената поне дотогава, като гледам борсата как е почервиняла, ЗХБГ си е направо супер, е и на мен ми се щеше да почнем новата година с ръст, но ще чакаме ...
А като поскъпне кой ще купува? Младите хора не ядът толкоз хляб, а пенсионерите не са сред най- богатите. Хлябът вече не се води малоценна стока, така че при повишаване на цената потреблението пада.
Ти на истина ли си ТЪП като FORD или само се правиш ?
А като поскъпне кой ще купува? Младите хора не ядът толкоз хляб, а пенсионерите не са сред най- богатите. Хлябът вече не се води малоценна стока, така че при повишаване на цената потреблението пада.
Ако с биодизелът потръгнат нещата в световен план, ще се покачи и стойността на земеделската земя. Аз търся да купя. Все още е на добра цена. Да погледнем как е по света! А е редно и хлябът да поскъпне доста още. Колко струва хубав пресен хляб на запад?
Независимостта е хубаво нещо, но при малко увеличение на биодизела следва драстично увеличение на цените на храната. Храната винаги е била най- важна ( поне аз така мисля). Производството му в световен мащаб тепърва би следвало да нараства, но високите цени на храната биха могли го присекът в зародиш. Всички поставяха на заден план цените на хранителните продукти, какви ли не суровини поскъпваха докато те стояха на едно място, но миналата година видяхме какво стана.
На мен дружеството ми е много симпатично но се въздържах от участие- аз подаръци на мажоритари не правя, те трябва на мен да направят щото се решавам да рискувам, но не би. Успехи за всички тука
Коментар
ОК
Форд, въпроса е по-скоро намаляване на зависимостта от арабите.
Коментар