If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
След проведен разговор с дружеството стана ясно, че ДВИ-то е в отпуска, но ме увериха, че в най-кратък период ще бъдат публикувани и в Бюлетина на Investor.bg.
Здравейте на всички,
Да попитам някой дали знае къде се публикуват отчетите на ZHBG, че нещо не мога да установя. Благодаря предварително!!!!
Здравейте,
Зърнени Храни България АД (ZHBG) са се регистрирали за Бюлетина на Investor.bg, така че би трябвало там да намирате по принцип нужната ви информация.
Поздрави
Благодаря г-н Вичинян! В бюлетина на Investor.bg при търсене по кода не излиза нищо, но открих публикувани данни в x3news .
Още веднъж благодаря и лек ден.
някои има ли представа защо стана това прехвърляне 116-193 ?
Прави ми впечатление, че много често много колеги не правят разлика между сделки на посредника и сделки на посредника от името и за сметка на клиенти. Това че виждате сделка 116-193 не означава, че единя е купил, а другия продал. Означава, че клиент на единя е продал, а клиент на другия е купил.
А какво ще правите, когато новата система на борсата спре да показва сделките и котировките по този начин ( от юни месец)?
Джайс, мисля че съм дал вероятната възможност - клиент на ЦКБ. А причината - вероятности много... Все пак и аз имам определени възможности, но със сигурност не е Химимпорт АД.
..................благодаря
......за мен е комплимент че ми обърнахте внимание ..
Джайс, мисля че съм дал вероятната възможност - клиент на ЦКБ. А причината - вероятности много... Все пак и аз имам определени възможности, но със сигурност не е Химимпорт АД.
не ми изглеждает убедителни прогнозите за пазарни дялове
иначе, има хляб в този бизнес (по-точно тези бизнеси ...)
покрай съмненията ми в прогнозите обаче, още ми е скъпо
ако във времето видя, че постигат таргетираните продажби, мога да се включа и на по-високи нива - ще си платя за увереност
иначе казано, нужни са достатъчно на брой отчети
това важи и за останалите "нови" дружества, вкл. и за "хитовия" билборд, но това е вече друга тема
гетов, желая ти успех
Благодаря, успех и на теб. Тактиката ти е несъмнено правилна и теоретично обоснована..Аз съм от тези, които нямат още дългосрочни дялове (но ще имам, и то много) по тази позиция. Това оправдава понякога покупка срещу тренда..Само понякога..Сигурен съм знаеш какво имам предвид.
...много благодаря за намесата ви г-н Керезов...мисля че се радвате на добър рейтинг между нас !!!
,.......просто неможем да си обясним такъв род движение------аз от липса на опит, а и никoй не ми даде смислен отговор --------бихте ли вкарали светлина за вероятни възможности....разбира се неискам да казвате какво е точно в тоя случай......просто вероятности ...
........просто виждаме голямо движение в което са 116 и 193..........та аз лично си задавам въпроси ?
............благодаря за безплатния урок предварително
Колеги, защо всичките Ви предположения се основават на апокалиптични прогнози? Защо един от Вас не предположи, че клиент на ЦКБ е продал акции? Поне аз нямам информация, ЦКБ да притежава акции от Зърнени храни България АД, и видите ли, понеже изпитва недостиг на кешов ресурс или е загубила доверието в ЗХБГ си продава акциите. Понякога черногледството ви е прекалено силно изразено.
С горното не препоръчвам нищо и Ви желая лек и успешен ден.
Факи, според теб при цена от 4.90 към 31.12.2008г. и текуща цена от 2.111 е по изгодно да си дадем парите на депозит?
т.е. при нарастване до 4.90 което си е над 100% е по хубаво да вземем лихва от депозит в размер да речем в най-добрия случай 7.50-8.0%.
Или нарастване над 100% е по малко от нарастване с 7.5-8.0%. Дори и да предположим че има придобили на 4.50, ти считаш че никой не е усреднявал. т.е. за теб вероятна хипотезата 4.90-4.50=0.40, ами че това е 8.89% или с 0.89% повече от хипотетичния депозит. или има достатъчен остатък за покриване на комисионните.
И пак да преговорим таргета според теб ще е 4.90 в края на годината и нарастване от над 100% не е добре.
Накратко просто пишеш глупости, твърде вероятно без да мислиш въобще.
Факужака и привата ближат рани защото са от другия отбор(КАО и Елана)
И на какво се основава това гениално заключение?
Доколкото знам ти не знаеш как да инвестираш парите си, така че съм учуден от прозрението ти. Все пак, нали съм добра душа, ще ти помогна да се ориентираш: питай знаещите, например 4и4о има точни прогнози за развитието на зхбг, даже и по дати ще ти каже как ще се повишава цената.
(ще издам малка тайна - според него цената ще е 4.90 лева на 31.12.08.)
Мнението ми е, че ако това е очакването, по добре е да си направите депозит :lol: повече щяхте да изкарате, и по-малко нерви да изхабите. :lol:
Mнението мо НЕ Е ПРЕПОРЪКА запокупка на зхгбарки.
Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
Коментар