IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Г-н Керезов,

кога дребните акционери да очакваме откриването на завода за биодизел?
    "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от Hribol
      Първоначално изпратено от ghettoff
      Хаха, някой си оправи отчета с врътка на акциите на ЗХБГ. Премийка - 1 стотинка на акция..
      Напротив вътре е, защото в момента цената е 2.111

Имам чувството, че си мислите, че ако не пишете ще ви клеясат клавиатурите и затова сипете бисери постоянно.
      Когато не си разбрал какво имам предвид по-добре не изказвай мнения на личностна основа..Аз съм ПРО ЗХБГ, само между другото..

А това, което имам предвид: от 193 на 116 за 2.10 преди два-три дни, сега обратно на 2.11...Оттам една стотинка..

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
        Хаха, някой си оправи отчета с врътка на акциите на ЗХБГ. Премийка - 1 стотинка на акция..
        Напротив вътре е, защото в момента цената е 2.111

Имам чувството, че си мислите, че ако не пишете ще ви клеясат клавиатурите и затова сипете бисери постоянно.

Коментар

• Хаха, някой си оправи отчета с врътка на акциите на ЗХБГ. Премийка - 1 стотинка на акция..

Коментар

• това от 116 на 193 същото ли беше
            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушка
              Ама това което се пише са пълно дивотии - прочетете малко пустия проспект па тогава се пънете, там ясно е казано - цитирам по памет - "ЦКБ е стабилизиращ мениджър на емисията до 17.01.2008г."
              И как ви мина през акъла, че клиенти са стабилизирали чрез ЦКБ? :lol:
              Mи вие бихте ли стабилизирали на 3 лева например?
              Банката на мажоритатя игра тази роля до 17.01.2008 г.

и както
              [code="Kerezov"]Поне аз нямам информация, ЦКБ да притежава акции от Зърнени храни България АД...[/code]

какъв e извода? отървали ли са се ЦКБ от акциите или не?
              :lol:

Tи ще ни светнеш. :lol:

Коментар

• като цяло добре ви дезинформират.Това е много много лошо не очаквайте друго.

не е препоръка.

Коментар

• Ама това което се пише са пълно дивотии - прочетете малко пустия проспект па тогава се пънете, там ясно е казано - цитирам по памет - "ЦКБ е стабилизиращ мениджър на емисията до 17.01.2008г."
                  И как ви мина през акъла, че клиенти са стабилизирали чрез ЦКБ? :lol:
                  Mи вие бихте ли стабилизирали на 3 лева например?
                  Банката на мажоритатя игра тази роля до 17.01.2008 г.

и както
                  Първоначално изпратено от Kerezov
                  Поне аз нямам информация, ЦКБ да притежава акции от Зърнени храни България АД...
                  какъв e извода? отървали ли са се ЦКБ от акциите или не?
                  :lol:
                  Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• ООО- най после г-н Керезов се откъсна от съзерцаване на "СТАРИ МАЙСТОРИ" и тегли едно рамо по позицията.Трябваше гнусните спамари да засегнат БАНКАТА, за да се размърдат и внесат малко яснота по темата.Ако сте толкова ангажирани поне си сменете Дир. за връзки с инвеститорите, щото досега една дума не сме чули от него.
                    Успехи и весели празници

Коментар

Първоначално изпратено от ЗУНК
                      Поне аз нямам информация, ЦКБ да притежава акции от Зърнени храни България АД...
                      Ако информацията на г-н Керезов е достоверна, в което не се съмнявам, то тогава стабилизираща функция в началото може би са играли клиенти на банката, които с не малка вероятност са свързани с групата лица..Това също ме кара да гледам оптимистично на тази позиция..
                      ЦКБ като стабилизационен мениджър не трябва ли да купува директно, не за нейни клиенти?
                      2008-01-24 - Други новини.....
                      В БФБ-София АД е постъпила следната информация от ТБ Централна кооперативна банка АД /CCB/:
                      Информация относно сключени стабилизационни сделки за акциите на Зърнени Храни /ZHBG/ през изтеклия 4-дневен период (14-17 януари 2008 г.):
                      Период: 14.01.2008-17.01.2008 год.;
                      Брой закупени акции: 1 192 280;
                      Средна единична цена /лв./: 3.976464899;
                      Обща стойност /лв./: 4 741 059.57
                      Това е доста интересно, не знах че стабилизиращия мениджър купува за клиенти....

Какъв му е ангажимента тогава? ще каже "ми те клиентите не искаха да стабилизират" и няма да стабилизира. Мисля че покупките си бяха за собствена сметка. Интересен въпрос.
                      Интересно е, но също така е възможно моята интерпретация да е грешна. Може ЦКБ да са купували от собствено име и в последствие да са прехвърлили акциите си от януари на други лица. Така в момента наистина да не притежават акции..Знае ли се, не се знае..
                      така е прав си, може да са ги продали

Коментар

• Първоначално изпратено от ЗУНК
                        Ако информацията на г-н Керезов е достоверна, в което не се съмнявам, то тогава стабилизираща функция в началото може би са играли клиенти на банката, които с не малка вероятност са свързани с групата лица..Това също ме кара да гледам оптимистично на тази позиция..
                        ЦКБ като стабилизационен мениджър не трябва ли да купува директно, не за нейни клиенти?
                        В БФБ-София АД е постъпила следната информация от ТБ Централна кооперативна банка АД /CCB/:
                        Информация относно сключени стабилизационни сделки за акциите на Зърнени Храни /ZHBG/ през изтеклия 4-дневен период (14-17 януари 2008 г.):
                        Това е доста интересно, не знах че стабилизиращия мениджър купува за клиенти....

Какъв му е ангажимента тогава? ще каже "ми те клиентите не искаха да стабилизират" и няма да стабилизира. Мисля че покупките си бяха за собствена сметка. Интересен въпрос.
                        Интересно е, но също така е възможно моята интерпретация да е грешна. Може ЦКБ да са купували от собствено име и в последствие да са прехвърлили акциите си от януари на други лица. Така в момента наистина да не притежават акции..Знае ли се, не се знае..

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Kerezov

Коментар

• не знаем,има да се чудим.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
                                тия от 160 са направо зле,с парите.

не е препоръка.

Кои са те? Т.е. кой стои зад тях?

Коментар

Working...
                                X