If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ама това което се пише са пълно дивотии - прочетете малко пустия проспект па тогава се пънете, там ясно е казано - цитирам по памет - "ЦКБ е стабилизиращ мениджър на емисията до 17.01.2008г."
И как ви мина през акъла, че клиенти са стабилизирали чрез ЦКБ? :lol:
Mи вие бихте ли стабилизирали на 3 лева например?
Банката на мажоритатя игра тази роля до 17.01.2008 г.
и както
[code="Kerezov"]Поне аз нямам информация, ЦКБ да притежава акции от Зърнени храни България АД...[/code]
какъв e извода? отървали ли са се ЦКБ от акциите или не?
:lol:
Tи ще ни светнеш. :lol:
Коментар
SoKoLoV
като цяло добре ви дезинформират.Това е много много лошо не очаквайте друго.
Ама това което се пише са пълно дивотии - прочетете малко пустия проспект па тогава се пънете, там ясно е казано - цитирам по памет - "ЦКБ е стабилизиращ мениджър на емисията до 17.01.2008г."
И как ви мина през акъла, че клиенти са стабилизирали чрез ЦКБ? :lol:
Mи вие бихте ли стабилизирали на 3 лева например?
Банката на мажоритатя игра тази роля до 17.01.2008 г.
и както
Първоначално изпратено от Kerezov
Поне аз нямам информация, ЦКБ да притежава акции от Зърнени храни България АД...
какъв e извода? отървали ли са се ЦКБ от акциите или не?
:lol:
Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
ООО- най после г-н Керезов се откъсна от съзерцаване на "СТАРИ МАЙСТОРИ" и тегли едно рамо по позицията.Трябваше гнусните спамари да засегнат БАНКАТА, за да се размърдат и внесат малко яснота по темата.Ако сте толкова ангажирани поне си сменете Дир. за връзки с инвеститорите, щото досега една дума не сме чули от него.
Успехи и весели празници
Поне аз нямам информация, ЦКБ да притежава акции от Зърнени храни България АД...
Ако информацията на г-н Керезов е достоверна, в което не се съмнявам, то тогава стабилизираща функция в началото може би са играли клиенти на банката, които с не малка вероятност са свързани с групата лица..Това също ме кара да гледам оптимистично на тази позиция..
ЦКБ като стабилизационен мениджър не трябва ли да купува директно, не за нейни клиенти?
2008-01-24 - Други новини.....
В БФБ-София АД е постъпила следната информация от ТБ Централна кооперативна банка АД /CCB/:
Информация относно сключени стабилизационни сделки за акциите на Зърнени Храни /ZHBG/ през изтеклия 4-дневен период (14-17 януари 2008 г.):
Период: 14.01.2008-17.01.2008 год.;
Брой закупени акции: 1 192 280;
Средна единична цена /лв./: 3.976464899;
Обща стойност /лв./: 4 741 059.57
Това е доста интересно, не знах че стабилизиращия мениджър купува за клиенти....
Какъв му е ангажимента тогава? ще каже "ми те клиентите не искаха да стабилизират" и няма да стабилизира. Мисля че покупките си бяха за собствена сметка. Интересен въпрос.
Интересно е, но също така е възможно моята интерпретация да е грешна. Може ЦКБ да са купували от собствено име и в последствие да са прехвърлили акциите си от януари на други лица. Така в момента наистина да не притежават акции..Знае ли се, не се знае..
Ако информацията на г-н Керезов е достоверна, в което не се съмнявам, то тогава стабилизираща функция в началото може би са играли клиенти на банката, които с не малка вероятност са свързани с групата лица..Това също ме кара да гледам оптимистично на тази позиция..
ЦКБ като стабилизационен мениджър не трябва ли да купува директно, не за нейни клиенти?
В БФБ-София АД е постъпила следната информация от ТБ Централна кооперативна банка АД /CCB/:
Информация относно сключени стабилизационни сделки за акциите на Зърнени Храни /ZHBG/ през изтеклия 4-дневен период (14-17 януари 2008 г.):
Това е доста интересно, не знах че стабилизиращия мениджър купува за клиенти....
Какъв му е ангажимента тогава? ще каже "ми те клиентите не искаха да стабилизират" и няма да стабилизира. Мисля че покупките си бяха за собствена сметка. Интересен въпрос.
Интересно е, но също така е възможно моята интерпретация да е грешна. Може ЦКБ да са купували от собствено име и в последствие да са прехвърлили акциите си от януари на други лица. Така в момента наистина да не притежават акции..Знае ли се, не се знае..
Коментар