If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Факушка, миналата седмица нещо се бяхте изгубили с Петър Караиванов. Да не сте ходили на почивка със спечелините пари от борсови спекулации или само се бяхте скрили да си бъркате по дупките?
....Аз никога не съм писал там. Нямам интереси там, затова и не пиша......
Сподели, моля те, за интересите ти ТУК...
(Тя), споделям че имам интереси тук.
Разбира се, имам интереси и по други позиции, но това не означава че трябва да имаш акции от съответните компании за да имаш интерес. При нереално високи цени е нормално да нямаш акции, тогава акции имат само балъците .
Уверявам те, че когато преценя че е изгодно, ще имам акции.
Като виден анализатор би ли споделил реалните цени и тука или ще се получи така че пак няма да ги познаеш ако на 2 лв. не си пазарувал значи пак не си оцелил.
....Аз никога не съм писал там. Нямам интереси там, затова и не пиша......
Сподели, моля те, за интересите ти ТУК...
(Тя), споделям че имам интереси тук.
Разбира се, имам интереси и по други позиции, но това не означава че трябва да имаш акции от съответните компании за да имаш интерес. При нереално високи цени е нормално да нямаш акции, тогава акции имат само балъците .
Уверявам те, че когато преценя че е изгодно, ще имам акции.
Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
Забелязвам че даваш изключително атрактивни прогнози. :lol:
Kaто виден икономист, би ли споделил на какво се базират изключителните ти прогнози тук а и не само тук?
Факушка, повечето от инвеститорите следят и "твоите точни" анализи по КАО. ТАка, че всяко твое мнение тук по тази тема е пълен, злобен спам. Виж какво става с прехваления ти КАО, там търси оправдания с валежите. Нещо с анализите си приличаш на др. Т.Ж.
Бате, поне да си беше направил труда да отвориш темата за као преди да пишеш подобни глупости тук. Аз никога не съм писал там. Нямам интереси там, затова и не пиша.
Предполагам, че си чул-недочул, и затова пишеш подобни глупости.
Също така прави впечатление, че балъците участвали на ипо-то са взели решението си на същия принцип - слухове и манипулации. После - я да анализираме защо цената стана два лева.
Защо не анализирахте преди да си пропилеете парите?
Сега се правите на разбирачи и се чудите защо някои ви се подиграват. Ама балъците са затова - да им се вземат парите и да им се подиграват.
businesa e dobar, obache 40% nagore za 3 sedmici malko mnojko mai, a!?
pak i si e malko skapichka, samniavam se pri prognoza ot 20mln net, da napraviat koi znae kolko poveche, vapreki che zarnoto e up 70-90%
no vsicko e vazmojno, samo toia biodiesel malko me samniava v momenta, ama ai.... s toia kapacitet deto sa go obiavili mai ste triabva da si vkarvat raw materials ot van.
Kaто виден икономист, би ли споделил на какво се базират изключителните ти прогнози тук а и не само тук?
Факушка, повечето от инвеститорите следят и "твоите точни" анализи по КАО. ТАка, че всяко твое мнение тук по тази тема е пълен, злобен спам. Виж какво става с прехваления ти КАО, там търси оправдания с валежите. Нещо с анализите си приличаш на др. Т.Ж.
Това е компанията която си мисля че дори и да има криза отново трябва да остане в страни от разпродажбите.Все пак при покачващите се цени на петрола индустриалния сектор ще извадят може би и по кофти отчети на шесмесечието, а тук се очаква нещо хубаво според мен.И ако чуждестранните наистина влизат отново, те определено ще напълнят и тук, понеже определено имат афинитет към групата на Химимпорт.Спомнете си кои чужденци купиха голям пакет от CHIM и на каква цена, същото е възможно да се случи и с ZHBG според мен.Дори само ликвидността натежава, да не говорим за фундамент и перспективи.
Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар