IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
    E тука голяма бъзикня е заформил мистър Факи. Факушка кажи нещо и за трейса бе. Там донорите скучаят.
    Ми той Ольо за друго не става.
    А трейсианците купуваха на 20-30 лева, сега изпадат в неистов екстаз като мръдне до 4 лева.

ПП
    За ольо не знам дали се е наръгал в трейс, много е възможно.
    Чичката обаче не пропуска - де има избушеняк - и той е там!

ППП
    За чичката е документирано.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
      Оли,Оли...с тая фигура на Факи не му трябва кактус.
      Добре така на снимката, но не се знае какво е отпред. Да не стане като при Али с голямата паламарка Факи е мъж, генерале.

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
        Ще си я завреш ти тая розичка знаеш къде ама.....Дано не почнеш кактус да търсиш после.....
        Оли,Оли...с тая фигура на Факи не му трябва кактус.
        Attached Files

Коментар

• E тука голяма бъзикня е заформил мистър Факи. Факушка кажи нещо и за трейса бе. Там донорите скучаят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            Стига бе чиче, 50 грама...
            Ти верно си голяма Свиня,друго квото и да кажа ще е малко.......Това трябва да си ти,иначе откъде ще да е тая снимка.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Квоо, стаа тук бе...
              Няма ме два часа и Факи, се чуди с кого да се опне ( опсссс, кой да го опне...)
              Знам, че си умно момче и съвети не поемаш ( щото нямаш място...), но защо ти е да се дърляш на два фронта..?
              По-споко го давайте....!!!
              Сега пийнах 50 гр коняче и всички сте ми готини...
              Д'еба работа и чудо...ще ме гътне....
              Стига бе чиче, 50 грама...

Коментар

• Квоо, стаа тук бе...
                Няма ме два часа и Факи, се чуди с кого да се опне ( опсссс, кой да го опне...)
                Знам, че си умно момче и съвети не поемаш ( щото нямаш място...), но защо ти е да се дърляш на два фронта..?
                По-споко го давайте....!!!
                Сега пийнах 50 гр коняче и всички сте ми готини...
                Д'еба работа и чудо...ще ме гътне....

пп Факуч, пак излезна най-долното от малкото ти мозъче....
                Голяма си гнида !!!
                Що намесваш родата на хората......?
                Основно правило на този форум нарушаваш...
                Еййй, голям си педал....
                Last edited by 4i40; 13.02.2013, 17:38.

Коментар

Ти верно си педал.Аз мислех да те питам дали си "обратен",ама вече се уверих,че си нещо странно(средно)...Ама кво не се знае....Айде майната ти,сядам със жената на по-едно хубаво уйски.Не ми се занимава с тъпанари тук...
                  Това ли е жена ти?

На оли жена му

Коментар

Оли, абе помниш ли кой те разкри че си олигофрен, не се сещам, ама бравос на него.
                    Ти верно си педал.Аз мислех да те питам дали си "обратен",ама вече се уверих,че си нещо странно(средно)...Ама кво не се знае....Айде майната ти,сядам със жената на по-едно хубаво уйски.Не ми се занимава с тъпанари тук...

Коментар

• Оли, абе помниш ли кой те разкри че си олигофрен, не се сещам, ама бравос на него.

Коментар

Ето затова не ти върви бизнеса и живота, щото си дребно малко злобно паленце, което лае по всичко.
                        Предлагам ти най """дружелюбно""",кво се криеш тук като пале.....Тъпоумник не ми прави сметка на парите и на други работи,че ще ти излязат криви.....Ще видиш кой е паленце,а Еврохолд-а го отиграх на SPO-то,естествено че на печалба.Преди колко години беше,че вече не помня.....

Коментар

Айде да си чукнем една срещичка пък да видим ти с кво ще съдираш гащи.То с празно тая работа не става,бе хермафродит......
                          Ето затова не ти върви бизнеса и живота, щото си дребно малко злобно паленце, което лае по всичко.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                            Той като гледам къде се е набучил някой друг ще му съдере гащите, не мислиш ли?
                            Ох, да се беше само тук набучил... в еврохолтчето се бутна точно по средата на спада, на около 3 лева.
                            Щото бил чел някъде че може бързо да изкара едни 20-30% от бефебе...
                            Да де, ама тая работа не е за дребни продавачи.

Коментар

Що бе, появява се отвреме навреме да не разсмива и малко да му сдèреме гащите.
                              Айде да си чукнем една срещичка пък да видим ти с кво ще съдираш гащи.То с празно тая работа не става,бе хермафродит......

Коментар

Що бе, появява се отвреме навреме да не разсмива и малко да му сдèреме гащите.
                                Той като гледам къде се е набучил някой друг ще му съдере гащите, не мислиш ли?

Коментар

Working...
                                X