Първоначално изпратено от Факушкa
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеКрая или началото на... спетември?
Чакаме мичетата на 0,362 ДАВАЙТЕ МИЧЕТА
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеТози си коментар си го запомни, а аз го слагам в copy/paste при мен в един файл.Към спетември месец някъде ще ти го припомня и ще видим кои крив и кои е бил прав ...и дали какалашките са какалашки или неваляшки
Не е препоръка за покупка на какалашки....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеТая за киселото грозде я разправяте от 4.50 та до двайсе стинки...
А през цялото време последните пет години лапате само какалашки
Не е препоръка за покупка на какалашки....
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеЩе е кисело гроздето за някой на 0,65 стмисля ....
А през цялото време последните пет години лапате само какалашки
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТА на зрънчо
Вий избихте рибата бе ....ай наздраве !
Бая трудно е да се прави ТА, захванал съм се поне с голяма част от софикса поне едно ТА им турна, после ФА че по лесно
ТА не е много оферта, аз като влизах в групата по съвсем други фунд. сигнали беше - но и съм много доволен от резултатаМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТА на зрънчо
Вий избихте рибата бе ....ай наздраве !мисля ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеОсвен тренда, сме в симетричен триъгълник - в този случаи считам, че про тренда при пробиване демек ъп.
http://pazaradnes.com/технически-ана...храни-12/
Вий избихте рибата бе ....ай наздраве !
Коментар
-
Освен тренда, сме в симетричен триъгълник - в този случаи считам, че про тренда при пробиване демек ъп.
http://pazaradnes.com/технически-ана...храни-12/Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнениеЯсен тренд нагоре. Всяка друга позиция освен дълга е равносилно на мазохизъм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнениеЩе избие на buy
Не е препоръка за търговия с акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sharper Разгледай мнение
Ще избие на buy
Не е препоръка за търговия с акции
Коментар
Коментар