IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Кога ли ще се сетят "анализаторите", че удвояването на цената на дъщерното ни ПД Нефт и Газ почти не се отрази тук.
    Пореден пазарен дефект на БФБ!
    Мисля че като се сетят всички наведнъж, цената на Зърнени ще е поне 70 ст.
    То някой днес се сети гледам ...и понапазарува ...взеха да "загряват" някой леко по лека какво се случва
    Както казах МЕРСИ вече на мичетата които ми продадоха на 0,363 лв

Не е препоръка за ПК на ЗРЪНЧО и неговите ценни артии

Коментар

• напазарувах доволно днес

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
        Движението ми прилича на ония движения дето се проявляват в края на всяко тримесечие. Каква по-лесна за манипулация позиция от ПДНГ.
        Не кимру, не е това причината за възхода на ПДНГ.
        Ще се убедиш като мине тримесечието, а цената продължи нагоре

Коментар

е, да де ама ЗХ има 51 %
          е малко ли е

Коментар

Движението ми прилича на ония движения дето се проявляват в края на всяко тримесечие. Каква по-лесна за манипулация позиция от ПДНГ.
            Тук поне аз нямам спомен да е имало "помпене" в края на 6- месечието

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
              е да ама цената дали се удвои с голям обем, за да е толкова значимо това движение?
              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Един от проблемите тук е, че е много разпродадено дружеството. Следователно и по-трудно може да се увеличи рязко цената. Но да не забравяме, че и тук имаме 50% ъп за по-малко от година.

За мен тази акция струва значително над номинал. Но още не и е дошло времето ..!

Поздрави!

Коментар

Кога ли ще се сетят "анализаторите", че удвояването на цената на дъщерното ни ПД Нефт и Газ почти не се отрази тук.
                  е да ама цената дали се удвои с голям обем, за да е толкова значимо това движение?
                  “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от baskervilkuche Разгледай мнение
                    Пазарната капитализация на дъщерното ПДНГ надмина пазарната на Зърнени храни
                    е, да де ама ЗХ има 51 %
                    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Все пак ЗХБГ държи половината ГАЗ, така че още малко напън в ГАЗ, за да може само неговата оценка да мине 0.40 лв.

Коментар

Пазарната капитализация на дъщерното ПДНГ надмина пазарната на Зърнени храни

Коментар

• Кога ли ще се сетят "анализаторите", че удвояването на цената на дъщерното ни ПД Нефт и Газ почти не се отрази тук.

Коментар

• Ей някой ного се напъва да свали тоз зрънчо под 0,363 ....давайте мечета ...успех Ви желаем

Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
                              Края разбира се. В началото още всеки почива по Какао бийч
                              Слуша ти се чалга и ти се гледат пластмасови нянки явно.
                              Аз тоя етап съм го минал вече....... Какаото го заобикалям
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
                                Края разбира се. В началото още всеки почива по Какао бийч
                                Да виж как знаеш ...а след това почернелите бичета се връшат гладни и жадни за спекулациии и БФБ емоции

Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

Working...
                                X