If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми хубаво...Е и ...?
пп Имам ужасно много от тези хартии и мога да ви споделя, че дали ще има 100 К тона или 2 млн тона за износ, това по никакъв начин на влияе върху цената на плявата...
Само 5-6 човека са просветените...
ти сред посветените ли си? нас ще ни осветиш ли??? ... 'щото и ние сме пишман- спекуланти и в кюпа с теб
Ми хубаво...Е и ...?
пп Имам ужасно много от тези хартии и мога да ви споделя, че дали ще има 100 К тона или 2 млн тона за износ, това по никакъв начин на влияе върху цената на плявата...
Само 5-6 човека са просветените...
Тук гледам ,има някакво желание за покупки...
Пак да се повторя от преди три месеца .. не се ли мине 0,415- 0,418 не бих влязъл..
След тази цена бих вложил 15-20 К в графата силно спекулативни ,да не кажа хазартни..
Не е препоръка....
тук мичетата корави го раздават, бая акции харизаха на евтинийка
после пак дург ще им е виновен, че ги е излъгал да се прецакат така
Сори батя ПРАВ си ..изкуших се с треперещите ръчички и ти ги пуснах на 39 стинки на промоция онез 16 к бройки Нема да се повтори обещавам
Не е препоръка за ПК на ЦК
Там е работата, че много преди 1 лв може да се случи, а като го изхвърлят от индекса и може пак да има разпродажби
То всичко може, цената направи голям ръст в началото на година, още като бе извън софикса, така че .....А и при промяна на фундамента към +, няма има много разпродажби. При перспективи, че Хим и ЦКБ-то ще растат солидно, храните няма къде да ходят на долу, но всеки си знае най-добре какво да прави
Цкб се вдига и хима малко по малко. Ако и тук се вдига Нали се сещате,. че щом се вдигнат капитализациите, се вдига дяла на групата и в софикса.... А той трябваше да е ограничен.
Така, че ще дойде време зхбг да изхвърчи като коркова тапа от индекса. Въпроса сега е дали ще е през септември или по-нататък
Не е препоръка
Кво ти пука, ако акцията не е в софикса, но пък цената е 1+ лв?
Цкб се вдига и хима малко по малко. Ако и тук се вдига Нали се сещате,. че щом се вдигнат капитализациите, се вдига дяла на групата и в софикса.... А той трябваше да е ограничен.
Така, че ще дойде време зхбг да изхвърчи като коркова тапа от индекса. Въпроса сега е дали ще е през септември или по-нататък
Не е препоръка
Да някой напълни леко вчера или просто ..дребни врътки с няколкостотинхиляди акции
Не е препоръка за ПК на ЦК
Нали знаеш до какво води покачването на обема? Ако не знаеш си припомни какво става когато надуваш балон до състояние, в което повече няма накъде да се надува - бум.
Коментар