IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• под големи може да се сметнат 160 -супер нагли купуват на 2.20 яко а сега продават,157 и те им подражават.
    Ето ако е така един голям да изсипе и пак дънно .....въобще какви алчни манипулатори ХЯХЯХ ..
    даже може 4.5 до края на месеца ще е идеално...

НЕ Е препоръка...

и най важният въпрос кой продава на тия ниски нива....

Коментар

• Първоначално изпратено от ANDREI
      Първоначално изпратено от GALBA
      Първоначално изпратено от lazar
      Като селянин сто тридесет и осмо поколение ми е вменено генетично:
      Почне ли да се говори за мизерия и глад-огледай се къде са хамбарите.Ако последното зърно са го изяли мишките,тях ще изядеш и ще оцелееш . :-)

Мъдрец си ти старче! :-) Където се мели зърно там се меси хляба!;–)
      днес тук , труно ще минем ниво от 3.2 лв.

Според мен ще го минем лесно, ако не изсипват големите.
      Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Първоначално изпратено от ANDREI
        Първоначално изпратено от GALBA
        Почне ли да се говори за мизерия и глад-огледай се къде са хамбарите.Ако последното зърно са го изяли мишките,тях ще изядеш и ще оцелееш . :-)

едно изкупуване ни е нужно не пакет на ниски цени и ще минем 3.2, до 4.5 има време

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA

Tova e BFB , zasega e taka !

Коментар

• Първоначално изпратено от lazar

Коментар

• Като селянин сто тридесет и осмо поколение ми е вменено генетично:

Коментар

• За една година зърното е поскъпнало с 90 на сто

от Дневник

За една година пшеницата е поскъпнала с близо 90 на сто, но противно на логиката крави, телета и биволи са се търгували с 9 процента по-евтино от същия период на 2007 г. Това сочат сравнителните данни на Националния статистически институт за движението в цената на аграрните стоки за първото тримесечие на 2008 г.

Най-голям е сривът в цената на едрия рогат добитък, който за една година е поевтинял с близо 16%. Прасетата също са се търгували с 11% по-евтино от първото тримесечие на 2007 г. Въпреки че при някои от видовете животни има леко увеличение на цената, спадът е общ и потвърждава критичното състояние, в което изпадна животновъдството през миналата година. Докато фуражите поскъпнаха двойно, фермерите не успяха да разпродадат животните или го направиха с големи загуби и фалираха.

Според статистиката средните цени на пшеницата до март тази година са били 430 лв., за царевицата те са 386 лв., а за ечемика - 332 лв. В процентно изражение разликата спрямо март 2007 г. е 90 на сто при пшеницата, 64 при царевицата и 86 при ечемика. Това са агростоките с най-голямо поскъпване. При преработените стоки скокът в цените не е толкова изразителен и не доказва обвиненията за спекулативно поскъпване, обясняват експерти.

Така цената на суровото мляко се е покачила средно от 13 до 37 процента, а пилетата - с 20%. Значителен скок има в цените на плодовете и зеленчуците, голяма част от които са вносни. При зелето поскъпването за една година е двойно, а при ябълките с 50 на сто. Доматите, пресните краставички и лукът обаче отчитат понижение в цената.

Коментар

• Първоначално изпратено от Brazilia231
                  Първоначално изпратено от ghettoff
                  Тази позиция е много добра и ще радва акционерите си още дълго. Аз обаче днес излязох оттук, защото не мисля, че ЗХБГ все още е толкова ценна колкото ХДПАТ.. Т.е. излязох, за да вляза по други, към днешна дата по-подценени позиции..Пусти кеш, колкото и да е никога не стига. Успех, ще се видим скоро пак тук!
                  Вече се чака тук 4.50 за да не се смятат за балъци участвувалите в ИПО-то)

:-)))))))))))) Това да не е влак да се чака :-))))))
                  МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
                    Тази позиция е много добра и ще радва акционерите си още дълго. Аз обаче днес излязох оттук, защото не мисля, че ЗХБГ все още е толкова ценна колкото ХДПАТ.. Т.е. излязох, за да вляза по други, към днешна дата по-подценени позиции..Пусти кеш, колкото и да е никога не стига. Успех, ще се видим скоро пак тук!
                    ciao Gettoff

....az ostavam !!!

Коментар

• ЧАК ПЪК 4 .5 ЛВ, НИЦ БЕ КЕСТЕН.
                      МАЛКО ПО СЕРИОЗНО , ПОЗИЦИЯТА Е ДОБРА.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
                        Вече се чака тук 4.50 за да не се смятат за балъци участвувалите в ИПО-то)

Коментар

• Тази позиция е много добра и ще радва акционерите си още дълго. Аз обаче днес излязох оттук, защото не мисля, че ЗХБГ все още е толкова ценна колкото ХДПАТ.. Т.е. излязох, за да вляза по други, към днешна дата по-подценени позиции..Пусти кеш, колкото и да е никога не стига. Успех, ще се видим скоро пак тук!

Коментар

• Първоначално изпратено от lobi
                            Първоначално изпратено от rookie trader
                            Както казах щастливци ще са купилите под 3 лв.

Кои каза че ще има рекордни печалби по тази позиция !

Не е препоръка всеки сам си прави анализ.
                            СЪГЛАСЕН С ТЕБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от rookie trader
                              Както казах щастливци ще са купилите под 3 лв.

Кои каза че ще има рекордни печалби по тази позиция !

Коментар

• Както казах щастливци ще са купилите под 3 лв.

Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

Working...
                                X