Първоначално изпратено от desen half
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да не купуваме за един час в понеделник?
Collapse
X
-
всичко е много хубаво, но нали наистина не мислите, че КФН ще направи нещо? На тях не им пука за малките. Те са тук да защитават интересите на ИП и на големите играчи. Точно тези които правят далаверите и манипулациите. Кога са наказали някого от големите? НИКОГА! Малки? Когато могат винаги. Имаше случай на хора от форума с глоби и после се бият в гърдите колко работа са свършили и как наказват безмилостно всички нарушители на реда. Факт е, че Апостолов е пълен некадърник и затова не се задържа никъде за дълго. Човек без някаква значима кариера използащ властта да се бута тук и там. Та той няма и идея какво трябва да прави КФН.
Ние винаги го духаме, а те ни се смеят. И много искам да почне война между ИП-тата та да си пълниме евтино. КФН като структура и управление е сбъркана из основи и колкото и да протестираме нишо няма да стане. Защото пак казвам не им дреме за нас. Те обслужват политически интереси и тези на група хора, които правят квото искат безнаказано. Аз се включвам в инициативата за понеделник, но няма да пускам писма, защото е кауза пердута. Какво да направи смешника Апостолов, като той обслужва интересите явно на тези срещу които ще протестираме? Да не е луд да хапе ръката, която го храни? Аз лично имам крайно негативно мнение за този субект, следейки развитието му в най-различни области от икономиката ни. КФН трябва да се смени изцяло. БФБ да се продаде и да дойдат чужденци да го управляват и хора като Бистра да се махат, защото това са мишки без образование и без грам идея от това какво е борса и как трябва да функционира ефективно.
Лично мнение е това. Никого не задължавам с моите изказвания.
Коментар
-
Ето как Боби 75 синтезира първоначалната идея:
1. Не-търгуване
Понеделник, 5-ти Ноември правим следното:
от 9:00 до 9:30 махаме всички оферти продава и всички оферти купува.
след започване на сесията не търгуваме за 15 минути: от 9:30 до 9:45
2. Пращаме писмо до КФН, в което обясняваме ситуацията и заявяваме своя горе описан протест. Копираме и инвестор.бг, за да поискаме публикация по върпоса, както и до медии, които се сетите. Дневник например
Писмото (примерно, всеки си го променя, както иска)
До КФН
С копие до [Инвестиционния ви посредник]
С копие до Инвестор.бг
[
това са майл адресите
apostolov_a@fsc.bg
hotline@fsc.bg
info@investor.bg
dnevnik@dnevnik.bg
]
Уважаеми Господа и Дами,
Аз съм индивидуален инвеститор на БФБ.
Напоследък наблюдавам странни медийни изяви от страна на някои инвестиционни посредници (ИП). Също така се говори за срещи между ИП и договорки между тях за въздействие върху пазара, което по същество си е манипулиране на пазара.
Тези слухове са повсевместни и дори investor.bg директно задава този въпрос на Госпожа Д. Петкова (http://www.investor.bg/?id=56706).
Ние ще изразим нашия протест срещу подобни тенденции чрез нетъргуване в началото на борсовата сесия в понеделник, 5-ти Ноември.
Бихме искали да разберем как КФН окачествява положението и дали тези слухове, новини, интервюта и т.н. ще доведат до изявление от страна на КФН?
С уважение
и тука слагате именцето си
3. Правим независима асоциaция СИК (Съюз на Инвестиращите с Кобос)!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dalcomДесен Халф,
Хем не искаш да стачкуваш хем упорито ни убеждаваш да не го правим?
защо?
Нещо много си се загрижил.Ако искаш да ме убедиш че си се замислил за нас искаш ли да ти дам една сметка да ми преведеш 10 бона?
Айде остави ни нас "дребните", като не искаш ок, каза си менението, доволно.
ПП>>>И още нещо, ПИШИ НА КИРИЛИЦА, самото ти писане на латиница е супер неуважение..и не ми казвай че нямаш инсталирана кирилица защото не ти е нужна да имаш за да пишеш. Има си Кредор. Пиши си онлайн на Кредора и пействай тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the investorogito написа:
1.tedi79
2. chernech
3. AfterDark
4. Andy T.
5. sotby
6. 4i40
7. cymru
8. НЕСТОР
9. чичо Личо
10.Med.sestra
11. tsvety
12. BankOfLame
13.PLP
14.marcy
15.nide
16.Billy
17. Pateto Klate
18.vesterland
19. Vaillant
20.Takiteasy
21.Dundo1
22.ogyn
23.ordinary man
24.dalcom
25.10percent
26.alex2511
27.meche_cveti93
28.lipsata
29.The Economist
30.Lobos
31.bobomir
32.THE TRADER
33. vlado64
34. 33 degree
35. Мигел
36.Nick Leeson
37.franky4fingers
38.investor4fun
39.Палечка - Малечка
40. zaho
41.BattleRoyal
42.kefala
43.fut
44.vladi76
45.besen
46.Мавриций
47.Десислава
48.Beckner
49.metachrom
50.Kalo
51.ogito
52. alexandar
53. Bi4eto
54. zarco
55. трима "кобоси", които не пишат във форума също са солидарни - да не търгуват в понеделник, убедени от zarco,
56.bate Goiko
57. the investor
58. Pacho
59.
60.
Коментар
-
Десен Халф,
Хем не искаш да стачкуваш хем упорито ни убеждаваш да не го правим?
защо?
Нещо много си се загрижил.Ако искаш да ме убедиш че си се замислил за нас искаш ли да ти дам една сметка да ми преведеш 10 бона?
Айде остави ни нас "дребните", като не искаш ок, каза си менението, доволно.
ПП>>>И още нещо, ПИШИ НА КИРИЛИЦА, самото ти писане на латиница е супер неуважение..и не ми казвай че нямаш инсталирана кирилица защото не ти е нужна да имаш за да пишеш. Има си Кредор. Пиши си онлайн на Кредора и пействай тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desen halfПървоначално изпратено от ГювечоУнищожителПървоначално изпратено от desen halfIgrata na fondovete e mnogo po-razlichna ot igrata na individualnia trader. Dali niakoi ot tuka pisheshtite se e zamislial za tova? Edva li, imaiki predvid kakvi slabi otgovori shte polucha eventualno...
само този път малко натиснахте юристите да се съгласят, нали?
натиснахте ги яко. горките професионалисти
Коментар
-
Първоначално изпратено от stiff_bgА може ли още малко да ми разясните срещу какво точно протестираме?
За слуховете, за срещи между различни представители на ИП разбрах.
В момента ги обвиняваме, че умишлено мачкат пазара за да ни натикат в по-дълбока корекцийка и да уплашат народа това ли е?
Иначе нямам нищо против и аз да се включа, но мисля, че трябва малко по-конкретно обвинение. Конкретно да се цитират статии и тн.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pateto KlateПървоначално изпратено от bate GoikoАма само 15 минути ли дайте поне 1 час .от 9:30 до 13:00
Понеделника - почивен ден за спекуланта и неговия портфейл
има срив на цените за да купуват без пари от кой ще пазаруват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ГювечоУнищожителПървоначално изпратено от desen halfIgrata na fondovete e mnogo po-razlichna ot igrata na individualnia trader. Dali niakoi ot tuka pisheshtite se e zamislial za tova? Edva li, imaiki predvid kakvi slabi otgovori shte polucha eventualno...
само този път малко натиснахте юристите да се съгласят, нали?
натиснахте ги яко. горките професионалисти
Коментар
Коментар