IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да не купуваме за един час в понеделник?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от desen half
    Първоначално изпратено от dalcom
    Десен Халф,
    Хем не искаш да стачкуваш хем упорито ни убеждаваш да не го правим?
    защо?
    Нещо много си се загрижил.Ако искаш да ме убедиш че си се замислил за нас искаш ли да ти дам една сметка да ми преведеш 10 бона?
    Айде остави ни нас "дребните", като не искаш ок, каза си менението, доволно.
    ПП>>>И още нещо, ПИШИ НА КИРИЛИЦА, самото ти писане на латиница е супер неуважение..и не ми казвай че нямаш инсталирана кирилица защото не ти е нужна да имаш за да пишеш. Има си Кредор. Пиши си онлайн на Кредора и пействай тук.
    Dalcom, abe vie vsichkite tuka ste mnogo nezhni dushi be, edinia se obizhda, drugia ne go uvazhavat. Ama inache borsovi igrachi s zhelezni nervi. Pisha kakto si iskam ,tova e forum. Tcelta ne mi e da te obizhdam, ti sam reshavash kak reagirash. Ne iskam da stachkuvam za neargumentirani i ahmashki kauzi. Ako smiatate, che neshto e nezakonno, daite dokazatelstva i da gi sadim prestapnicite, ako sa narushili zakona.
    Да Елана може сама да се ликвидира без да се усети глупако,ще си дръпнат парите хорицата и ще ги бутнат при други и капитализацията е същата ,а и КФН не може да им помогне тогава нищо че си ги мислят заедно едни бъркочи .

Коментар

• така става в играта съм !!! да по играем хорце в понеделник пък да видим кой ще го води ХАХАХА

Коментар

• всичко е много хубаво, но нали наистина не мислите, че КФН ще направи нещо? На тях не им пука за малките. Те са тук да защитават интересите на ИП и на големите играчи. Точно тези които правят далаверите и манипулациите. Кога са наказали някого от големите? НИКОГА! Малки? Когато могат винаги. Имаше случай на хора от форума с глоби и после се бият в гърдите колко работа са свършили и как наказват безмилостно всички нарушители на реда. Факт е, че Апостолов е пълен некадърник и затова не се задържа никъде за дълго. Човек без някаква значима кариера използащ властта да се бута тук и там. Та той няма и идея какво трябва да прави КФН.
        Ние винаги го духаме, а те ни се смеят. И много искам да почне война между ИП-тата та да си пълниме евтино. КФН като структура и управление е сбъркана из основи и колкото и да протестираме нишо няма да стане. Защото пак казвам не им дреме за нас. Те обслужват политически интереси и тези на група хора, които правят квото искат безнаказано. Аз се включвам в инициативата за понеделник, но няма да пускам писма, защото е кауза пердута. Какво да направи смешника Апостолов, като той обслужва интересите явно на тези срещу които ще протестираме? Да не е луд да хапе ръката, която го храни? Аз лично имам крайно негативно мнение за този субект, следейки развитието му в най-различни области от икономиката ни. КФН трябва да се смени изцяло. БФБ да се продаде и да дойдат чужденци да го управляват и хора като Бистра да се махат, защото това са мишки без образование и без грам идея от това какво е борса и как трябва да функционира ефективно.
        Лично мнение е това. Никого не задължавам с моите изказвания.

Коментар

• Ето как Боби 75 синтезира първоначалната идея:

1. Не-търгуване

Понеделник, 5-ти Ноември правим следното:

от 9:00 до 9:30 махаме всички оферти продава и всички оферти купува.

след започване на сесията не търгуваме за 15 минути: от 9:30 до 9:45

2. Пращаме писмо до КФН, в което обясняваме ситуацията и заявяваме своя горе описан протест. Копираме и инвестор.бг, за да поискаме публикация по върпоса, както и до медии, които се сетите. Дневник например

Писмото (примерно, всеки си го променя, както иска)

До КФН
          С копие до [Инвестиционния ви посредник]
          С копие до Инвестор.бг

[
          това са майл адресите
          apostolov_a@fsc.bg
          hotline@fsc.bg
          info@investor.bg
          dnevnik@dnevnik.bg
          ]

Уважаеми Господа и Дами,

Аз съм индивидуален инвеститор на БФБ.

Напоследък наблюдавам странни медийни изяви от страна на някои инвестиционни посредници (ИП). Също така се говори за срещи между ИП и договорки между тях за въздействие върху пазара, което по същество си е манипулиране на пазара.

Тези слухове са повсевместни и дори investor.bg директно задава този въпрос на Госпожа Д. Петкова (http://www.investor.bg/?id=56706).

Ние ще изразим нашия протест срещу подобни тенденции чрез нетъргуване в началото на борсовата сесия в понеделник, 5-ти Ноември.

Бихме искали да разберем как КФН окачествява положението и дали тези слухове, новини, интервюта и т.н. ще доведат до изявление от страна на КФН?

С уважение
          и тука слагате именцето си

3. Правим независима асоциaция СИК (Съюз на Инвестиращите с Кобос)!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dalcom
            Десен Халф,
            защо?
            Нещо много си се загрижил.Ако искаш да ме убедиш че си се замислил за нас искаш ли да ти дам една сметка да ми преведеш 10 бона?
            ПП>>>И още нещо, ПИШИ НА КИРИЛИЦА, самото ти писане на латиница е супер неуважение..и не ми казвай че нямаш инсталирана кирилица защото не ти е нужна да имаш за да пишеш. Има си Кредор. Пиши си онлайн на Кредора и пействай тук.
            Dalcom, abe vie vsichkite tuka ste mnogo nezhni dushi be, edinia se obizhda, drugia ne go uvazhavat. Ama inache borsovi igrachi s zhelezni nervi. Pisha kakto si iskam ,tova e forum. Tcelta ne mi e da te obizhdam, ti sam reshavash kak reagirash. Ne iskam da stachkuvam za neargumentirani i ahmashki kauzi. Ako smiatate, che neshto e nezakonno, daite dokazatelstva i da gi sadim prestapnicite, ako sa narushili zakona.

Коментар

• Първоначално изпратено от BankOfLame
              На БФБ има 4000 кобоса до понеделник сутрин трябва да сме направили поне 10% за да има някакъв ефект!
              Форума се чете от 20 пъти повече хора колкото пишат, познавам 10 които не са се регистрирали но са тук.

Коментар

• ти какъв инвеститор си щом имаш свободни пари бре

Коментар

• На БФБ има 4000 кобоса до понеделник сутрин трябва да сме направили поне 10% за да има някакъв ефект!
                  --

Коментар

• Първоначално изпратено от the investor
                    ogito написа:

1.tedi79
                    2. chernech
                    3. AfterDark
                    4. Andy T.
                    5. sotby
                    6. 4i40
                    7. cymru
                    8. НЕСТОР
                    9. чичо Личо
                    10.Med.sestra
                    11. tsvety
                    12. BankOfLame
                    13.PLP
                    14.marcy
                    15.nide
                    16.Billy
                    17. Pateto Klate
                    18.vesterland
                    19. Vaillant
                    20.Takiteasy
                    21.Dundo1
                    22.ogyn
                    23.ordinary man
                    24.dalcom
                    25.10percent
                    26.alex2511
                    27.meche_cveti93
                    28.lipsata
                    29.The Economist
                    30.Lobos
                    31.bobomir
                    32.THE TRADER
                    33. vlado64
                    34. 33 degree
                    35. Мигел
                    36.Nick Leeson
                    37.franky4fingers
                    38.investor4fun
                    39.Палечка - Малечка
                    40. zaho
                    41.BattleRoyal
                    42.kefala
                    43.fut
                    44.vladi76
                    45.besen
                    46.Мавриций
                    47.Десислава
                    48.Beckner
                    49.metachrom
                    50.Kalo
                    51.ogito
                    52. alexandar
                    53. Bi4eto
                    54. zarco
                    55. трима "кобоси", които не пишат във форума също са солидарни - да не търгуват в понеделник, убедени от zarco,
                    56.bate Goiko
                    57. the investor
                    58. Pacho
                    59.
                    60.
                    Ами с 49 лв салдо , какво да купувам . А пък и да ме бият - нищо не продавам.

Коментар

• абе аз съм навит и целия понеделник да не се купува

Коментар

• Десен Халф,
                        защо?

Коментар

• Първоначално изпратено от desen half
                          Първоначално изпратено от ГювечоУнищожител
                          Първоначално изпратено от desen half
                          Igrata na fondovete e mnogo po-razlichna ot igrata na individualnia trader. Dali niakoi ot tuka pisheshtite se e zamislial za tova? Edva li, imaiki predvid kakvi slabi otgovori shte polucha eventualno...
                          e верно. недосегаеми са некои фондове
                          само този път малко натиснахте юристите да се съгласят, нали?
                          натиснахте ги яко. горките професионалисти
                          Primer sa slab otgovor. Nikakvi argumenti. Samo koi kogo natiskal. Dano vse pak izleze neshto dobro ot cialoto tova, makar che se chudia kakvo tochno sled kato vizhdam samo protest bez nikakvi konstruktivni predlozhenia. Kato ne vi haresva sitauciata, kak smiatate da ia proomenite? Shte likvidirate Elana i drugite golemi li? I posle? Kakva shte e togava kapitalizaciata na borsata, 10 miliona?...
                          не се крий зад другите големи! само Елана се оплесква тука с няколко дребни ИПинца. Не се опитвайте да минете покрай другите големи. Дори си мисля, че скоро ще бъдете доста малки. А аргументите са много . Чете ли какво писа znae6t? но еудобно да не се сещаш нали

Коментар

• Първоначално изпратено от stiff_bg
                            А може ли още малко да ми разясните срещу какво точно протестираме?

За слуховете, за срещи между различни представители на ИП разбрах.

В момента ги обвиняваме, че умишлено мачкат пазара за да ни натикат в по-дълбока корекцийка и да уплашат народа това ли е?

Иначе нямам нищо против и аз да се включа, но мисля, че трябва малко по-конкретно обвинение. Конкретно да се цитират статии и тн.
                            E tochno i na men za tova mi e dumata. Samo che men veche me obiaviha za provokator, shtoto si pozvoliavam da pitam vaprosi, na koito nikoi ne mozhe da otgovori smisleno. Iavno revoliucia mu e maikata.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pateto Klate
                              Първоначално изпратено от bate Goiko
                              Ама само 15 минути ли дайте поне 1 час .
                              Абе нека е всеки понеделник от 9:30 до 13:00
                              Понеделника - почивен ден за спекуланта и неговия портфейл
                              Идеята е супер ,съгласен съм ще си махна ордерите в понеделник и целия ден няма да търгувам.Ако това го направят повече хора да видим тези фондове дето имат толкова много кеш и толкова искат да
                              има срив на цените за да купуват без пари от кой ще пазаруват.

Коментар

• Първоначално изпратено от ГювечоУнищожител
                                Първоначално изпратено от desen half
                                Igrata na fondovete e mnogo po-razlichna ot igrata na individualnia trader. Dali niakoi ot tuka pisheshtite se e zamislial za tova? Edva li, imaiki predvid kakvi slabi otgovori shte polucha eventualno...
                                e верно. недосегаеми са некои фондове
                                само този път малко натиснахте юристите да се съгласят, нали?
                                натиснахте ги яко. горките професионалисти
                                Primer sa slab otgovor. Nikakvi argumenti. Samo koi kogo natiskal. Dano vse pak izleze neshto dobro ot cialoto tova, makar che se chudia kakvo tochno sled kato vizhdam samo protest bez nikakvi konstruktivni predlozhenia. Kato ne vi haresva sitauciata, kak smiatate da ia proomenite? Shte likvidirate Elana i drugite golemi li? I posle? Kakva shte e togava kapitalizaciata na borsata, 10 miliona?...

Коментар

Working...
                                X