If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Галба, очакваме да пием кафе в понеделник до обяд.
А сега сериозно:
1.НИЕ НЕ ИСКАМЕ НИЩО ДА СЕ СЛУЧВА.
2. НИЕ НЕ ИСКАМЕ ДА РУШИМ ПАЗАРА.
3.НИЕ НЕ ИСКАМЕ ЕЛАНА ДА ОСТАНЕ БЕЗ КЛИЕНТИ.
Ето какво искаме:
1.ИСКАМЕ БОРСАТА ДА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ МОЖЕЩИ А НЕ ОТ ПОЛИТИЦИ.
2.ИСКАМЕ НИЕ,ЕЛАНА И ВСИЧКИ ТУК ДА ПЕЧЕЛЯТ МНОГО И РЕДОВНО.
3.ИСКАМЕ ДА ОСТАВЯТ БОРСАТА САМА ДА СЕ КОРИГИРА, А НЕ ДРУГ.
4. ИСКАМЕ ДА ИМА ЧЕСТНА И ПОЧТЕНА ИНТЕЛЕКТУАЛНА ИГРА.
5. ИСКАМЕ ЕВРОПЕЙСКА БОРСА С ПРОЗРАЧНОСТ И РЕДОВНОСТ НА НОВИНИ И ОТЧЕТИ, А НЕ АНАДОЛСКА.
6. ИСКАМЕ ПО-МАЛКО РЕГУЛАЦИИ И ПОВЕЧЕ ПАЗАР.
Това което го правим е символика, ако не ни обърнат внимание...бумеранга ще се обърне срещу тях.
от 9:00 до 9:30 махаме всички оферти продава и всички оферти купува.
след започване на сесията не търгуваме за 15 минути: от 9:30 до 9:45
2. Пращаме писмо до КФН, в което обясняваме ситуацията и заявяваме своя горе описан протест. Копираме и инвестор.бг, за да поискаме публикация по върпоса, както и до медии, които се сетите. Дневник например
Писмото (примерно, всеки си го променя, както иска)
До КФН
С копие до [Инвестиционния ви посредник]
С копие до Инвестор.бг
Напоследък наблюдавам странни медийни изяви от страна на някои инвестиционни посредници (ИП). Също така се говори за срещи между ИП и договорки между тях за въздействие върху пазара, което по същество си е манипулиране на пазара.
Тези слухове са повсевместни и дори investor.bg директно задава този въпрос на Госпожа Д. Петкова (http://www.investor.bg/?id=56706).
Ние ще изразим нашия протест срещу подобни тенденции чрез нетъргуване в началото на борсовата сесия в понеделник, 5-ти Ноември.
Бихме искали да разберем как КФН окачествява положението и дали тези слухове, новини, интервюта и т.н. ще доведат до изявление от страна на КФН?
С уважение
и тука слагате именцето си
3. Правим независима асоциaция СИК (Съюз на Инвестиращите с Кобос)!!!
Десен Халф,
Хем не искаш да стачкуваш хем упорито ни убеждаваш да не го правим?
защо?
Нещо много си се загрижил.Ако искаш да ме убедиш че си се замислил за нас искаш ли да ти дам една сметка да ми преведеш 10 бона?
Айде остави ни нас "дребните", като не искаш ок, каза си менението, доволно.
ПП>>>И още нещо, ПИШИ НА КИРИЛИЦА, самото ти писане на латиница е супер неуважение..и не ми казвай че нямаш инсталирана кирилица защото не ти е нужна да имаш за да пишеш. Има си Кредор. Пиши си онлайн на Кредора и пействай тук.
Dalcom, abe vie vsichkite tuka ste mnogo nezhni dushi be, edinia se obizhda, drugia ne go uvazhavat. Ama inache borsovi igrachi s zhelezni nervi. Pisha kakto si iskam ,tova e forum. Tcelta ne mi e da te obizhdam, ti sam reshavash kak reagirash. Ne iskam da stachkuvam za neargumentirani i ahmashki kauzi. Ako smiatate, che neshto e nezakonno, daite dokazatelstva i da gi sadim prestapnicite, ako sa narushili zakona.
Да Елана може сама да се ликвидира без да се усети глупако,ще си дръпнат парите хорицата и ще ги бутнат при други и капитализацията е същата ,а и КФН не може да им помогне тогава нищо че си ги мислят заедно едни бъркочи .
Kato se abstrahirame ot epiteta "glupako" (govoresht dobre za upotreblilia go), tova sa nelepi revoliucionni prizivi. Chestno da ti kazha, takiva prizivi mirishat poveche na narushavane na pravila i zakon, otkolkoto iziavite na Elanata. Kakvo znachi da se likvidira Elana, znaesh li kakvo shte stane, ako vsichki vlozhiteli tam reshat da si tegliat parite? Parvo, pazara shte se sgromoliasa (togava mnogo shte vidiat kakvo e tochno korekcia), vtoro, vlozhitelite v Elana niama da si poluchat vlozheniata, poradi obezceniavaneto. E tova se postiga s takiva revoliucionni prizivi, nishto drugo. Nikoia normalna borsa niama da pozvoli takova neshto.
Inache USATRADER mai e mnogo rpav.
Нали си наясно че повечето ви клиенти са при вас благодарение на нас,сега слушай ме внимателно. Днес са ми се обадили 3 човека които имат пари във взаимен фонд, питат хората чели вестници,да ходим ли да си взимаме парите да продаваме дяловете,казвам не недей тука има едни селски тарикати на борсата,дето искат да пазарят евтино.Разбираш ли ме сега какво може да направите Еланци с вашите простотии Нали каза че спираш да пишеш остави ни нас малките тука .
Niamam nishto obshto s Elana. Aide, do skoro. Uspeh vi zhelaia v borbata, za kakvoto i da se borite. A to hich ne e iasno.
Десен Халф,
защо?
Нещо много си се загрижил.Ако искаш да ме убедиш че си се замислил за нас искаш ли да ти дам една сметка да ми преведеш 10 бона?
ПП>>>И още нещо, ПИШИ НА КИРИЛИЦА, самото ти писане на латиница е супер неуважение..и не ми казвай че нямаш инсталирана кирилица защото не ти е нужна да имаш за да пишеш. Има си Кредор. Пиши си онлайн на Кредора и пействай тук.
Dalcom, abe vie vsichkite tuka ste mnogo nezhni dushi be, edinia se obizhda, drugia ne go uvazhavat. Ama inache borsovi igrachi s zhelezni nervi. Pisha kakto si iskam ,tova e forum. Tcelta ne mi e da te obizhdam, ti sam reshavash kak reagirash. Ne iskam da stachkuvam za neargumentirani i ahmashki kauzi. Ako smiatate, che neshto e nezakonno, daite dokazatelstva i da gi sadim prestapnicite, ako sa narushili zakona.
Да Елана може сама да се ликвидира без да се усети глупако,ще си дръпнат парите хорицата и ще ги бутнат при други и капитализацията е същата ,а и КФН не може да им помогне тогава нищо че си ги мислят заедно едни бъркочи .
Kato se abstrahirame ot epiteta "glupako" (govoresht dobre za upotreblilia go), tova sa nelepi revoliucionni prizivi. Chestno da ti kazha, takiva prizivi mirishat poveche na narushavane na pravila i zakon, otkolkoto iziavite na Elanata. Kakvo znachi da se likvidira Elana, znaesh li kakvo shte stane, ako vsichki vlozhiteli tam reshat da si tegliat parite? Parvo, pazara shte se sgromoliasa (togava mnogo shte vidiat kakvo e tochno korekcia), vtoro, vlozhitelite v Elana niama da si poluchat vlozheniata, poradi obezceniavaneto. E tova se postiga s takiva revoliucionni prizivi, nishto drugo. Nikoia normalna borsa niama da pozvoli takova neshto.
Нали си наясно че повечето ви клиенти са при вас благодарение на нас,сега слушай ме внимателно. Днес са ми се обадили 3 човека които имат пари във взаимен фонд, питат хората чели вестници,да ходим ли да си взимаме парите да продаваме дяловете,казвам не недей тука има едни селски тарикати на борсата,дето искат да пазарят евтино.Разбираш ли ме сега какво може да направите Еланци с вашите простотии Нали каза че спираш да пишеш остави ни нас малките тука .
Десен, моля те подкрепи ни. Ние сме мнозинство, ти си един от нас. Нека да има поне една тема където не се караме. Дай ни и ти аргументи, запиши се в списъка...
Ami dai go toia spisak, shte se zapisha shtom tova vi e meraka. Efektat shte e nulev, sazhaliavam, che shte ima mnogo razocharovani.
Десен Халф,
защо?
Десен, моля те подкрепи ни. Ние сме мнозинство, ти си един от нас. Нека да има поне една тема където не се караме. Дай ни и ти аргументи, запиши се в списъка...
Коментар