IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя)
    Първоначално изпратено от Hakkinen

съни, 130 са нинджи :P
    дали ще тропнат малко и из полимерите))
    И там ли дебнеш? Май не съм ги виждал много да се занимават с Полимери, ама знае ли човек Успех!
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• На запад има вече оживление. При нас ще е в 13.59

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen

дали ще тропнат малко и из полимерите))

Коментар

• Здравейте инвеститори и спекуланти! Тежки дни преживяхме, но ми се струва, че най-лошото отмина и в момента се формират дъна със солидна подкрепа, поне откъм брой на поръчки. От доста време не съм наблюдавал превес на поръчките "купува" по доста от позициите, и такава концентрация на определени нива.
          Аз лично вкарах целия свободен кеш (25%) през последните дни и събота и неделя мисля да потърся още. Колкото акциите допреди 4-5 месеца бяха надценени, толкова в момента ми се струват подценени!
          Успех на всички и умната!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
            Първоначално изпратено от съни(тя)
            Аз все пак днес си купих малко IHLBL,))...ама тия 130 са навсякъде...)
            10X съни(тя) не само ти
            Не е препоръка.

Коментар

• Айде малко по в темата. докато ние си говорим тука, можете да погледнете съотношението между покупки и продажби за днес на посредниците на двата фонда с най-висока доходност за миналата година. Хей така, за справка!

Коментар

• Ей, Инвесторе Ама като почнеш и ти да насочваш вниманието по твоите позиции ... седи кротко, ще си дойдат нещата на мястото.

Казал ти е човека, че по някои позиции ще е така, до момента в който фундамента ще срещне цената. По други вече са се срещнали.

Пенсионното дружество казвало, че влиза с пари. Ми да влиза ... ама то влиза с чужди пари. Аз що не влизам? Щото си въртя моите

И въобще не означава безвъзвратна загуба на доверие към капиталовия пазар. Точно обратното

Хайде жив и здрав
                Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Ако се пробие 1490 лошо който излязъл навреме или преди няколко дена добре защото 1200 си е следващата спирка.Който излязъл преди това на кеш и още не е влязъл Евала!!!Признавам го за играч който не му остава да чака.Търпението и хабенето на нерви ще са възнаградени.Пътят към 2500 е вече открит.Толкова по въпроса.По отношение на акциите на отделните компании не се самонавивайте че чак да почвате да си вярвате ами ги играйте тарикатски.Има много дървета които не си струват ама който може да спекулира с тях да го прави.Хайде по-спокойно сега не се плашете чак толкова много и успех.!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr

Много пресилена е прогнозата ти за спад с 4-5% до следващия петък - това означава много сериозно и непоправимо изгубване на доверието в капиталовия пазар в БГ, не мислиш ли, че няма да бъде допуснато точно това ) Щом пенсионно дружество публично заяви, че влиза в пазара с ПАРИ - и изпълни обещанието си още на следващия ден, виждаме ги и днес ПФ на ПОК Доверие - според мен, ги виждаме, това означава, че са почувствали, че е застрашено доверието в пазара ) Това няма да се допусне.

Виж търговията вчера и днес по IHLBL, и кажи според теб каква част от покупките са на спекуланти ) И каква от професионалисти )
                      Там, където има разум и пари, няма такова чудо като ..."непоправима загуба на доверие"
                      Проблемът е, че бавно се възстановява

при тази набрана инерция 4-5 % даже няма да е много...Тъжно

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                        ...Щом пенсионно дружество публично заяви, че влиза в пазара с ПАРИ - и изпълни обещанието си още на следващия ден...
                        Абе що не си гледате вие службата и проучванията, а дрънкате глупости тука на воля?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Aladdin
                          Трябва да знаете, че за мен е пълно със луди в момента. Един ненормален кобос взе, че ми продаде аз съм шашнат. Доволен съм но аз небих продал на такива нива и с опрян пистолет до главата

Не е препоръка.
                          Поредния набутал се. Ти ще продадеш на още по ниски.

Коментар

• Трябва да знаете, че за мен е пълно със луди в момента. Един ненормален кобос взе, че ми продаде аз съм шашнат. Доволен съм но аз небих продал на такива нива и с опрян пистолет до главата

Не е препоръка.
                            Не е препоръка.

Коментар

• На мен пък много ми е интересно какво ще правят всички с кеша, било то чужденци или пък нашенци. Тъй или иначе парите ще трябва да се ползват за нещо. Да се държат ей така в кеш само или на депозит, де да знам. Верно, част ще отидат да се погасяват заеми. Какъвто и актив да имаш, ако се почне една световна икономическа и финансова криза, няма как да се опази човек. В дългосрочен план никой няма интерес да има срив на борсовите пазари. Може би наистина трябваше да има корекция и при нас макар, че фундаментът си е здрав, но много бързо се слезе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                                Първоначално изпратено от B.Graham
                                Първоначално изпратено от Han Krum
                                Първоначално изпратено от B.Graham
                                Първоначално изпратено от inokentii
                                Първоначално изпратено от optimistka
                                инокентий, държиш се като обидено дете, дето са му изяли десерта.
                                Е чак два отговора Мерси за вниманието. Ако искаш може и кафе да пием някой път

Орка, ами тоз анализ е от 24 Октомври миналата година. Преди 3 месеца. И не е актуализиран. Искаш ли се върнем назад и да видим и Мойсей какво е предричал
                                Намери някой да ти обясни какво е технически анализ,какво е фундаментален и разликата между тях.
                                Ахаааа изживяваш се катао Мойсей.....кплекси приятелю, ама при теб са в необратим стадий...
                                Аз като Мойсей ?!?!Объркал си се нещо.Съветвам го детето да си намери кой да го научи.Да не ходи неграмотен.
                                Поста ми не е за теб...B.Graham....мисля се сещаш за кой е...
                                Ааа схванах.Тая корекция взе и на мене да ми влияее малко
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X