Първоначално изпратено от съни(тя)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Здравейте инвеститори и спекуланти! Тежки дни преживяхме, но ми се струва, че най-лошото отмина и в момента се формират дъна със солидна подкрепа, поне откъм брой на поръчки. От доста време не съм наблюдавал превес на поръчките "купува" по доста от позициите, и такава концентрация на определени нива.
Аз лично вкарах целия свободен кеш (25%) през последните дни и събота и неделя мисля да потърся още. Колкото акциите допреди 4-5 месеца бяха надценени, толкова в момента ми се струват подценени!
Успех на всички и умната!!!
Коментар
-
Ей, Инвесторе Ама като почнеш и ти да насочваш вниманието по твоите позиции ... седи кротко, ще си дойдат нещата на мястото.
Казал ти е човека, че по някои позиции ще е така, до момента в който фундамента ще срещне цената. По други вече са се срещнали.
Пенсионното дружество казвало, че влиза с пари. Ми да влиза ... ама то влиза с чужди пари. Аз що не влизам? Щото си въртя моите
И въобще не означава безвъзвратна загуба на доверие към капиталовия пазар. Точно обратното
Хайде жив и здравKeep going ...
Коментар
-
Ако се пробие 1490 лошо който излязъл навреме или преди няколко дена добре защото 1200 си е следващата спирка.Който излязъл преди това на кеш и още не е влязъл Евала!!!Признавам го за играч който не му остава да чака.Търпението и хабенето на нерви ще са възнаградени.Пътят към 2500 е вече открит.Толкова по въпроса.По отношение на акциите на отделните компании не се самонавивайте че чак да почвате да си вярвате ами ги играйте тарикатски.Има много дървета които не си струват ама който може да спекулира с тях да го прави.Хайде по-спокойно сега не се плашете чак толкова много и успех.!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Investorrr
Много пресилена е прогнозата ти за спад с 4-5% до следващия петък - това означава много сериозно и непоправимо изгубване на доверието в капиталовия пазар в БГ, не мислиш ли, че няма да бъде допуснато точно това ) Щом пенсионно дружество публично заяви, че влиза в пазара с ПАРИ - и изпълни обещанието си още на следващия ден, виждаме ги и днес ПФ на ПОК Доверие - според мен, ги виждаме, това означава, че са почувствали, че е застрашено доверието в пазара ) Това няма да се допусне.
Виж търговията вчера и днес по IHLBL, и кажи според теб каква част от покупките са на спекуланти ) И каква от професионалисти )
Проблемът е, че бавно се възстановява
при тази набрана инерция 4-5 % даже няма да е много...Тъжно
Аз все пак днес си купих малко IHLBL,))...ама тия 130 са навсякъде...)
Коментар
-
На мен пък много ми е интересно какво ще правят всички с кеша, било то чужденци или пък нашенци. Тъй или иначе парите ще трябва да се ползват за нещо. Да се държат ей така в кеш само или на депозит, де да знам. Верно, част ще отидат да се погасяват заеми. Какъвто и актив да имаш, ако се почне една световна икономическа и финансова криза, няма как да се опази човек. В дългосрочен план никой няма интерес да има срив на борсовите пазари. Може би наистина трябваше да има корекция и при нас макар, че фундаментът си е здрав, но много бързо се слезе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от inokentiiПървоначално изпратено от optimistkaинокентий, държиш се като обидено дете, дето са му изяли десерта.
Орка, ами тоз анализ е от 24 Октомври миналата година. Преди 3 месеца. И не е актуализиран. Искаш ли се върнем назад и да видим и Мойсей какво е предричалLife won't wait for you.
Коментар
Коментар