IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Profix, подскажи все пак защо излиза точно в сряда ENM

Коментар

• Споразуменията с Русия, илизането на Ене пред следващата седмица, са достатъчни за поддържане на оптимизма на БФБ )

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
        Напротив, точно сега идва истинският оптимизъм.
        Почти 99% от тези които не им стигна оптимизма са излезли.

Коментар

• Напротив, точно сега идва истинският оптимизъм.

Коментар

• Май оптимизма изчезна??

Коментар

• Енемона излиза на борсата в сряда.
              Познайте защо.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                Първоначално изпратено от смерч

Съни , не те ли притеснява собственика?Аз не бих му се вързал.
                даже много ме притеснява...)и теб те притесняват други собственици, нали...))

Аха и затова спекулирам с акциите им

Коментар

• Нещата си идват на мястото.

Коментар

• Първоначално изпратено от смерч

даже много ме притеснява...)и теб те притесняват други собственици, нали...))

Коментар

• Да имаш малко кеш в момента е равносилно на тва нищо да не разбираш

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                        Първоначално изпратено от аналгина
                        Здравейте инвеститори и спекуланти! Тежки дни преживяхме, но ми се струва, че най-лошото отмина и в момента се формират дъна със солидна подкрепа, поне откъм брой на поръчки. От доста време не съм наблюдавал превес на поръчките "купува" по доста от позициите, и такава концентрация на определени нива.
                        Аз лично вкарах целия свободен кеш (25%) през последните дни и събота и неделя мисля да потърся още. Колкото акциите допреди 4-5 месеца бяха надценени, толкова в момента ми се струват подценени!
                        Успех на всички и умната!!!
                        ... дека беше бе Танасе...?
                        Тук съм си, но кротувам :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                          Първоначално изпратено от Hakkinen

съни, 130 са нинджи :P
                          дали ще тропнат малко и из полимерите))

Коментар

• Първоначално изпратено от аналгина
                            Здравейте инвеститори и спекуланти! Тежки дни преживяхме, но ми се струва, че най-лошото отмина и в момента се формират дъна със солидна подкрепа, поне откъм брой на поръчки. От доста време не съм наблюдавал превес на поръчките "купува" по доста от позициите, и такава концентрация на определени нива.
                            Аз лично вкарах целия свободен кеш (25%) през последните дни и събота и неделя мисля да потърся още. Колкото акциите допреди 4-5 месеца бяха надценени, толкова в момента ми се струват подценени!
                            Успех на всички и умната!!!
                            ... дека беше бе Танасе...?
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• да когато,се различават фундамент с цената в момента,обикновенно започва нов възходящ тренд.

Но като виждам как разпродават някои "банки",едва ли скоро ще започне.

не е препоръка.

Коментар

• До понеделник ще се закриват репа и после ...

Коментар

Working...
                                X