Profix, подскажи все пак защо излиза точно в сряда ENM
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от аналгинаЗдравейте инвеститори и спекуланти! Тежки дни преживяхме, но ми се струва, че най-лошото отмина и в момента се формират дъна със солидна подкрепа, поне откъм брой на поръчки. От доста време не съм наблюдавал превес на поръчките "купува" по доста от позициите, и такава концентрация на определени нива.
Аз лично вкарах целия свободен кеш (25%) през последните дни и събота и неделя мисля да потърся още. Колкото акциите допреди 4-5 месеца бяха надценени, толкова в момента ми се струват подценени!
Успех на всички и умната!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от аналгинаЗдравейте инвеститори и спекуланти! Тежки дни преживяхме, но ми се струва, че най-лошото отмина и в момента се формират дъна със солидна подкрепа, поне откъм брой на поръчки. От доста време не съм наблюдавал превес на поръчките "купува" по доста от позициите, и такава концентрация на определени нива.
Аз лично вкарах целия свободен кеш (25%) през последните дни и събота и неделя мисля да потърся още. Колкото акциите допреди 4-5 месеца бяха надценени, толкова в момента ми се струват подценени!
Успех на всички и умната!!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
SoKoLoV
да когато,се различават фундамент с цената в момента,обикновенно започва нов възходящ тренд.
Но като виждам как разпродават някои "банки",едва ли скоро ще започне.
не е препоръка.
Коментар
Коментар