IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Myth_72
    Първоначално изпратено от B.Graham
    Първоначално изпратено от kritelin
    Първоначално изпратено от Императорът
    Меломов - техническите анализи са шаманска работа.
    Михаела - щатите като са фалирали на практика, ние какво - да се обесим ли?
    Имаш ли най-бегла представа от технически анализ ? Аз движението на Софикс до 1500 с чист технически анализ го определих.Не се изказвай така неподготвен,че става смешно
    Качването до 1500 или слизането до 1500?
    Ами според мен ТА също работи и има разумен процент успеваемост, аз също (а съм супер зелен) предвидих още през декември, че СОФИКС ще спадне под 1500, но мен ме остави, Jay вземи например, неговите анализи са доста точни, че и дати си пише човека, преди нещата да са се случили, някой може ли да отрече, че анализите му имат голям много голям % успеваемост. Според мен единият без другият анализ не върви ТА според мен, като цяло отразява психологическите настроения на пазара. Докато и без фундамент според мен не може, все пак трябва да се познават позициите по които влизаме. Та така, според мен ТА помага, да определим, като цяло картинката на пазара а ФА, да изберем подходящите позиции и относителната стойност на една акция, казвам относителна, защото, както всички забелязваме на пазара има и надути и подценени акции. За съжаление на мен фундамента ми все още ужасно куца. Поне, като казвате, че ТА или ФА не вършат работа аргументирайте се по някакъв начин, защо според вас не вършат. Според мен добрият фундамент на едно дружество, рано или късно ще надделее в дългосрочен план, но бихме могли да избегнем дълго чакане и пропуснати ползи ако се доверим на ТА. Това, което става в момента го показва има много предприятия с добър фундамент, но цените на акциите така или иначе падат.
    Аз не отричам ТА. Интересно ми е как точно сега всички за ТА ми говорят и как всички са познали.А и Jay го остави.Той неведнъж е познавал и аз неговите анализи се опитвам да ги следя.Но от няколко дни се появи много "конкуренция" на Jay И всичките успели да предугадят всичко
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от ...AndJusticeForAll
      Sisqou: нямаш един работен ден тук, защото явно нещо ти липсва.
      Стой си там, помагай и не се отваряй толкова. И наблегни малко над работата въху себе си, възпитание и т.н. Отворко.
      Липсва ми твоя инат, да се правя пред българите на американец и да не си признавам, че очакванията ми за по-добър живот зад граница,не са това, което съм си представял. А иначе се поправям от предния си пост-стой си там и въобще не се връщай, то от такива като теб няма много нужда тук.

ps. хора като тебе, като почнат да обясняват на хората колко добре си живеели навън и колко ни била скапана държавата полудевам. Освен в Канада съм бил и в Щатите и в Австралия и знам как мизерстват българите, е с малки изключения разбира се.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
        Ами ако видиш българските макроиндикатори, проблемът изобщо не е само в САЩ. Не случайно анализатори казват, че проблемите за 2008 ще са в БГ, Румъния и Прибалтика. Тук от ноември насам показателите се влошават много. Така че отчетите за 2007 едва ли ще са отлични.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
          Първоначално изпратено от kritelin
          Имаш ли най-бегла представа от технически анализ ? Аз движението на Софикс до 1500 с чист технически анализ го определих.Не се изказвай така неподготвен,че става смешно
          Ами според мен ТА също работи и има разумен процент успеваемост, аз също (а съм супер зелен) предвидих още през декември, че СОФИКС ще спадне под 1500, но мен ме остави, Jay вземи например, неговите анализи са доста точни, че и дати си пише човека, преди нещата да са се случили, някой може ли да отрече, че анализите му имат голям много голям % успеваемост. Според мен единият без другият анализ не върви ТА според мен, като цяло отразява психологическите настроения на пазара. Докато и без фундамент според мен не може, все пак трябва да се познават позициите по които влизаме. Та така, според мен ТА помага, да определим, като цяло картинката на пазара а ФА, да изберем подходящите позиции и относителната стойност на една акция, казвам относителна, защото, както всички забелязваме на пазара има и надути и подценени акции. За съжаление на мен фундамента ми все още ужасно куца. Поне, като казвате, че ТА или ФА не вършат работа аргументирайте се по някакъв начин, защо според вас не вършат. Според мен добрият фундамент на едно дружество, рано или късно ще надделее в дългосрочен план, но бихме могли да избегнем дълго чакане и пропуснати ползи ако се доверим на ТА. Това, което става в момента го показва има много предприятия с добър фундамент, но цените на акциите така или иначе падат.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
            Life won't wait for you.

Коментар

• ...

Коментар

• Много техничари,много нещо......заеби.Аз си предпочитам фундамента.Затова и спада не ми се отрази кой знае колко.Но всеки сам за себе си решава.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът

Коментар

• Nqkoi znae li koga shte po4nat da izlizat ot4etite?

Коментар

• Sisqou: нямаш един работен ден тук, защото явно нещо ти липсва.
                      Стой си там, помагай и не се отваряй толкова. И наблегни малко над работата въху себе си, възпитание и т.н. Отворко.

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
                        Мечо, каза глупост.
                        Sir, yes, sir!
                        ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

• Първоначално изпратено от ...AndJusticeForAll
                          Market, жал ми е, че не може всички да се спасят и все някой трябва да остане да работи за Костов, ББ, Гоце, Вълка и т.н. Обаче пробвайте, може и да успеете. Стискам палци.
                          И не пиши друг път, че отиваш на село при корените си, че човек ще си помисли нещо

[/url][/list]
                          Пич, аре да не си говориме глупости за Канада. И аз живея и там и в София и знам за какво става въпрос в тоя кенеф на края на света. Неам и един работен ден там и много се радвам че нямам. Имам приятелчета дето си скъсаха гъ..а да бачкат като кучета а тука си беха тарикати преди да заминат. И не забравяй че в тоя форум нема никой от твойто село дето ше ти се върже на приказките колко по готино е там и къв тарикат си, а тука-само балъци дето не са могли да се "спасят". Ако си тарикат, ела и помогни с нещо да си оправиме държавата щото тука ни е мястото, а то иначе най-лесно е да избегаш...

Коментар

• Първоначално изпратено от afterd
                            VIENNA (Austria), January 18 (SeeNews) – The economies of southeast Europe may benefit from a possible slowdown of growth in case of global cooling prompted by the recent U.S. credit crunch, Moody’s Investors Service managing director Pierre Cailleteau said.

Ако някой има абонамент да видим цялото интервю..

И някои акции могат да станат 0 лв. Историята познава периоди от по 10-15 години, в които да не може човек да си вземе цената, на която е влязал. Това, че ние се намираме в по-къс период и нямаме толкова натрупани години развитие, не означава, че такива неща не са се случвали. Всеки си решава сам, но изказвания от сорта, че нещо не можеш да го загубиш само защото го имаш са меко казано, заблудени.
                            Напълно съм съгласен. Но, в мечтите си си представям как, да речем ORGH става в един момент 0.01 лв. И аз в този момент ги изкупувам на лев: 502 815 лв. Е, няма да са всички, но поне free float-a. Пък знае ли човек!
                            И не е препоръка, камо ли мнение!

Коментар

• VIENNA (Austria), January 18 (SeeNews) – The economies of southeast Europe may benefit from a possible slowdown of growth in case of global cooling prompted by the recent U.S. credit crunch, Moody’s Investors Service managing director Pierre Cailleteau said.

Ако някой има абонамент да видим цялото интервю..

И някои акции могат да станат 0 лв. Историята познава периоди от по 10-15 години, в които да не може човек да си вземе цената, на която е влязал. Това, че ние се намираме в по-къс период и нямаме толкова натрупани години развитие, не означава, че такива неща не са се случвали. Всеки си решава сам, но изказвания от сорта, че нещо не можеш да го загубиш само защото го имаш са меко казано, заблудени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечо Памукчиев
                                Фундаменталните също.
                                Айде стига де! И двамата знаете, че едното без другото не може.
                                Или пък не?!
                                И не е препоръка, камо ли мнение!

Коментар

Working...
                                X